Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko .

wszystko jest dobrze super chodzi (leci +) B) ,

ale czy można [i jak?] ustawic żeby Dropil sam leczel lurował itp, ale BEZ TEGO ŻEBY ATAKOWAŁ POTWORKI SAM

jezeli można to prosiłbym o odpowiedz o.O

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.

Mam taki problem na EM2 jak nie mam wlacoznego "bocenia" to mam straszne lagi jak chodze. A jak bot bije to nic nie laguje i jak mam samego metka odpalonego tez nic . Da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano

Mam otóz taki problem ze all mi dziala tylko ze jak wlaczam EM2 ruchamaim gre gra jest właczona i ciagle pisze wczytywanie gry czekalem 10 min i nic co sie dzieje prosze o pomoc bedzie +

Opublikowano

Już znalazłem tego MH ale jak biore ustawienia takie jak na pierwszej stronie to bot sie zatrzymuje podczas bicia... I dopiero po około 2 sec znowu zaczyna bić.

Opublikowano

Dzięki Andrzej! Od dawna użytkuje twojego spolszczonego bota i jestem zadowolony masz +.

Zbieram +'y!

Moje tut'y:

[Download / Opis] Metin2.Us Smith-Tool!:

http://www.mpcforum.pl/topic/203246-download-opis-metin2us-smith-tool/page__pid__1373682#entry1373682

Opublikowano

Otóż mam taki problem że jak puszczam bota w Dolinie Seyungrong czy jakoś tak na orkach to jak wraca żeby sprzedać looty do miasta normalnie wchodzi w bramę teleportuje się do 1 wioski pojawia się w lewym dolnym rogu tu gdzie jest staruszek (Jinjio) to zamiast iść w stronę prawego górnego rogu i do handlarki to idzie w prawy dolny róg wychodzi za mapkę pojawia się obok Uriela i dalej nigdzie nie idzie co robić aby szedł normalnie w stronę prawego górnego rogu do handlarki i wracał na orki, a nie wychodził za mapkę.

Proszę o odpowiedź ;).

Z góry thx ;p.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam takie pytanko ... jak zrobic aby dwa boty lecialy na mh ? chodzi o to ze jak uruchamiam jednego bota dodaje do niego mh jest ok uruchamiam drugiego i niemoge zrobic by ten lecial rowniez na mh bo juz leci ten pierwszy :P .... no. to prosze o odp. dzieki z gory ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie niestety też nie działa. Mam nadzieje, że za chwile to uruchomią :D

DavYd pozdrawia MPC oraz:

[GM]Novika s9 Agronas

[GA]Muzha s9 Agronas

Opublikowano

Siemka co mi sie stało ?? Włączam Em2 klikam ze nie chce aktualizacji i klikam ZALOGUJ czekam i nic ;/ nie moze sie EM2 włączyć a wlasnie kupilem nowa zbrojke . PROSZE o pomoc ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

andrzejt wgl przeglada jeszcze to forum bo cos dlugo go nie widziałem , jesli nie to moze ktos inny zrobi cos by dzialal em2

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...