Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Jak aktualizuje Easymetin2 do najnowszej wersji to pisze mi:

"Setup ERROR: The files are used by Process:winlogon.exe"

Wiecie może jak to naprawić?

33f98x4.png

Opublikowano

Gdzież jest ten tut kolego

Właśnie gdzie jest ten tutorial ??

Mógłbyś podaś link bo jakoś nie mogę znaleźć.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

Może ktoś wstawić link do samego patcha 4.1? Kaspersky blokuje instalke Easy i nie mogę w żaden sposób dodać o wykluczeń a w sumie tylko patch potrzebuje

Tu masz link to patcha:

http://www.speedyshare.com/files/23988111/Patch_4.1_for_Metin2.rar

Tu masz skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d904b269e577aefaef87e2b08193c1592d42d5e8136fea2a22085387d6a29119-1282895369

cooltext468028654.png

Opublikowano

Mam problem. Wszystko pięknie działa za wyjątkiem MH (wyskakuje error z Unable to open process) Zrobiłem wszystko tutku sposób na hackshielda i wtedy działały hacki (uruchomił się) jednak nie dało się zalogować na konto( poprzez AntyShieldera) pisało ,, Zostaniesz połączony z serwerem". EasyMetin wogóle nie działał dopóki nie wgrałem poprzedniego metin2clienta. Ale po tym już nie działały hacki Co zrobić?

Opublikowano

Siemka, mam easymetin2 wszystko działa, ale nie mam MH. Jak go sie uruchamia ?? Bo jak gram to nie mam speedhacka :<

Pomocy ! :D

:[

Opublikowano

mam ten sam problem z tym ze mi zadne hacki nie działają a link co tam zrobic z tym hack shield nie dziala pomocy prosze dam +

Opublikowano

dmg hack działa cały czas na obejśćiu tylko multihacka nie mam żadnego a bez mh to nie gra;//

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ma dla was rozwiązanie : Jeżeli uważacie że EasyMetin( Tzn. Andzejt ) was okrada, to nie boćcie! Osobiścię bocę od dwóch lat. ( Nie tylko em:P ).

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Zostalem Okradziony dzięki EasyMetin od andrzeja dziękuje;**

jakiegos syfa nasciagales to sie nie dziw ze cie okradli

ja jakos na EM gralem i wszystko ok

LUBIE ZAPIERDALAC ;]]

Opublikowano

po 1 to jak wlaczylem bota to mi sie musial aktualizowac i mi sie zrobila niemiecka wersja :/ a po 2 mi nic nie dziala, jest okienko bota w grze ale nie chodzi szybciej, nie bije szybciej, nic. prosze o pomoc

Opublikowano

Ja mam problem. Gdy instaluję EM2 i za pierwszym razem włączam MH załączony do niego wszystko jest ok. Gdy wyłączę metina i włączę jeszcze raz dalej jest ok. Ale gdy wyłączę komputer i włączę jeszcze raz wyskakuje mi błąd "Nie możesz uruchomić tego programu ponieważ jest już używany przez inny". Próbowałem odinstalować patcha... nic. EM2... nic. Muszę odinstalowac i zainstalowac od nowa metina żeby działał ale jak znowu zrobie to samo o czym pisałem po raz kolejny wyskakuje ten błąd.

Co muszę zrobić?

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...