Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zna ktoś sposób na euro buffowanie? (Switch broni)

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

to dziwne ale kasper mi wykryl trojana ;(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

@up

trojan.. komp ci napewno nie eksploduje :P

czesto boty musza miec jakies obejscia i zawsze cos moze wyskoczyc :) nie martw sie o to.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Autumn Thoughts. Otóż mam ten programik w najnowszej wersji: 2.10.2.3.0W. Z innego forum dowiedziałem się, że aby działał ten bocik należy zalogować się na stronce: www.lsyr.net.

Jak narazie wszystko jasne. Problem jest u mnie z rejestracją na tej stronie. Przy pomocy googla translatora udało mi się dojść co gdzie wpisać, ale w polu obok kodu weryfikacyjnego nie wiem co wpisać.

68316196840da522med.png

Za pomocą translatora udało mi się dość do tego że opis tego pola jest taki: "nazwa strony? (Odpowiedź: przez sieć)".

Czy próbował ktoś z Was w ostatnim czasie zarejestrować sie na tej stronie? Jeśli tak to proszę o pomoc.

Opublikowano

Zna ktoś jakąs metode na buffowanie np. Jestem wizem i żeby zakładał roda i buffował chara rodem, zmiana na staffa i bije. Zna ktoś coś?

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Zna ktoś jakąs metode na buffowanie np. Jestem wizem i żeby zakładał roda i buffował chara rodem, zmiana na staffa i bije. Zna ktoś coś?

Nie ma takiej opcji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam windows 7 i jak próbuje odpalić bot'a to nie czyta postaci, firewall'e mam powyłączane (tak mi się zdaje) w Antyvirze zaznaczyłem żeby zaufał temu pliku (Norton Internet Security) i nadal nie czyta postaci. Pomoże ktoś? Bardzo proszę. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam windows 7 i jak próbuje odpalić bot'a to nie czyta postaci, firewall'e mam powyłączane (tak mi się zdaje) w Antyvirze zaznaczyłem żeby zaufał temu pliku (Norton Internet Security) i nadal nie czyta postaci. Pomoże ktoś? Bardzo proszę. Pozdrawiam

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z administratorem.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji.

Jest taka opcja butterfly 2.8, forum widze bazuje tylko na poradnikach z innych for, nic od siebie. Jest jeszcze pare ciekawych rzeczy od lysr np filter do peta, buff party.

Opublikowano

Zaktualizuj linki w pierwszym poście.

Dodałem:

*Nowe screeny te co dał Son.

*Zmieniona nazwa bota.Tzn wersja :).

*10 źródeł downloadu.

*Skanik ofc :P.

Opublikowano

Coś z ziemią :P.Wie ktoś czy autograb nadal nie działa?

wiesz działa działa ale podnosi tylko to co ma pod nogami :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

nonono wszytko pięknie ładnie

motylek +cbot i gitara cbot tylklo podnosi :P

Jeszcze czekam tylko jak wyjdzie nowa v cbota

a ta opcja MobonGroudSkill czy cos to chyba jak mob lezy (jak s/s albo ktos inny przewali moba) to jakiego skillu uzyc

@down

a ja tam zaznaczylem zeby zbieral cbot i motylek i wszytko zbiera :P

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

MobOnGroundSkill polega na tym ze bot uzywa ci wyznaczonych skilli( chodzi o dobitki) jezeli mob lezy na ziemi.

@Up

mi zbiera srednio.. tzn chce zebrac golda ale odrazu leci do innego moba i kicha :P

sygna1o.jpg

Opublikowano

MobOnGroundSkill polega na tym ze bot uzywa ci wyznaczonych skilli( chodzi o dobitki) jezeli mob lezy na ziemi.

@Up

mi zbiera srednio.. tzn chce zebrac golda ale odrazu leci do innego moba i kicha :P

Ja na twoim miejscu kupił bym grab peta :).

Opublikowano

szkoda kasy na grab peta :P

a mam też takie poza tematem pytanko po co są te literki na csro ?

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

szkoda kasy na grab peta :P

a mam też takie poza tematem pytanko po co są te literki na csro ?

Event, za cały napis goal dostajesz coś ok so-ok.

Opublikowano

Witam ma problem z odpaleniem bota... a mianowicie rozpakowuje wszystko ładnie pięknie i gdy klikam ikonkę bot to mi wyskakuje że system nie może uzyskać dostępu do ścieżki lub pliku... Mo ze wie kto s jak to naprawić? proszę o szybką dopowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...