Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam małą prośbę.. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić , żeby bot używał buffów chinola?

Dajesz buffy na F4 w zakładce byff zaznaczasz use buf.

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik C:\Documents and Settings\SysOp\Moje dokumenty\Pobieranie\Butterfly Wizard High 2.8.1.rar.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego.

Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera.

mam cos takiego jak sciagam bota (wylaczylem anty vira) moglby ktos pomoc ?:(

@edit juz dziala musialem odinstalowac anty vira :(

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem bibliotek OCX. Otóż mam win 7 i nijak nie moge tego zainstalować, a skopiować nie mam pojęcia gdzie. Jeśli ktoś jest skłonny mi pomóć proszę o odpowiedź. :)

Opublikowano

Czy aby na pewno jest on bezpieczny ?

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=90d82901a83e1432fef548e2cd62c59013d51222c00f05b7a699af7a2dea3821-1281974437

Opublikowano

Czy aby na pewno jest on bezpieczny ?

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=90d82901a83e1432fef548e2cd62c59013d51222c00f05b7a699af7a2dea3821-1281974437

Skan jest po to, aby wam pokazać że ma wiry.Nie chcesz nie ściągaj ;x.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Download new bota [pod wersje 1.171]

http://www.megaupload.com/?d=9R9S7XZK

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=045402fada5803e24a97e4543006f468176d898e248be89dc27292b009f9c6ae-1284112857

Opublikowano

Mam problem... gdyż motylek mi nie działa jak daje start to stoi w miejscu albo biega i nic nie atakuje. Skille ma ustawione, wszystko jest ok. Ale nie działa

Opublikowano

Witam. Mój kolega posiada pewien problem z motylem.

Ma on windows 7.

Bot nabufuje się i stoi w miejscu. Ma ustawione skille na F1 bufy na F4. Ma ustawioną range i tą opcje żeby atakował moby. Jest w nim wszystko dobrze ustawione.

Odpalał on bota przez administratora oraz dawał zgodność z systemem windows xp.

Czym może być spowodowane to że nie attakuje mobów ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Witam. Mój kolega posiada pewien problem z motylem.

Ma on windows 7.

Bot nabufuje się i stoi w miejscu. Ma ustawione skille na F1 bufy na F4. Ma ustawioną range i tą opcje żeby atakował moby. Jest w nim wszystko dobrze ustawione.

Odpalał on bota przez administratora oraz dawał zgodność z systemem windows xp.

Czym może być spowodowane to że nie attakuje mobów ?

Niech spróbuje wyłączyć zapory.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, nie umiem ustawić buffów w bocie, w miejscach gdzie mam wybrac nr skilla mam wszędzie tylko 9 liczb domyślam się że nie jest tak ze mogę uzywać tylko 9 skilli, gdzies się zmienia zakładkę np na f2 ?? bo nie kumam ;p

Opublikowano

Mam takie pytanie, jeśli było to przepraszam, ale nigdzie nie znalazłem. Czy motylek ma taka opcje jak zmiana broni do buffów np. jestem wizzem i mam sub clera i chce żeby mi dawał recovery division jest taka możliwość?

Opublikowano

Witam, mam taki problem podczas używania bota po jakimś czasie dostaje dc, jeżeli ktoś tak miał lub wie co jest tego przyczyną/jak temu zapobiec proszę żeby odpowiedział.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Używam tego programu, ale jednak i tak jest to dc, dostaje tylko na postaci na której załączony jest bot, na innych wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Devson92 @

Mam to samo do huja ;/ dziś pobrałem BB i mi się to dzieje chodz siedziałe, 5 h na taxi i zadnego dc nie było ... Może ktoś poradzić bo sam nie wiem o co b

Spróbuj może jako administrator.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...