Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem gdzie wyłączac te zapory. Sory że moje pytania mogą byc męczące ale czy te zapory można wyłaczyc w opcjach internetowych tak ? Właściwości i tam te firewalle itd ? :)

EDIT/ Mam prośbę żeby ktoś skontaktował się ze mną na gg 4098811 to będzie można szybko ten problem rozwiązac, o ile ktoś poświęci mi chwilkę :)

EDIT/ o już przynajmniej nick mi przeczytało i pokazuje moje hp i mp ale jeszcze nie atakuje ale zaraz chyba sie uda :D

a mam pytanie czy bot ten musi uzywac skilli ? bo przy opcjach bota imbue jest duzo tych rozwijanych paskow od 0 do 9 i nie wiem zbytnio jak te skille tam dopasowac :P

EDIT/ jak będę miał wszystko ustawione tak jak w screenach wyżej i wcisnę start to bot powinien atakowac moby ? Bo mam ustawione tak jak jest i gdy wciskam start to nic się nie dzieje

EDIT/ AMEN AMEN AMEN !!! Już mi działa. dziękuje wszystkim za naprowadzenie mnie na efekt końcowy :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i będę polecał wszystkim te forum :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w sumie jest taka możliwość po drobnej modyfikacji działa w zwarciu nie wiem jak na range

włączamy tak jak cbot

po włączeniu od razu działa

picker.rar

bez skana

jak ktoś przeskanuje to chwali mu się

@edit

http://www.virustotal.com/pl/analisis/33676f1122864c6e033a0e3672d5c49ccbb3e300ce1b8555b2c1836bbd21653e-1271089610

Jak to połaczyc z butterfly ?

Opublikowano

Odnośnie słabego podnoszenia przedmiotów w bocie butterfly to dośc szybko znalazłem ciekawy sposob ale dla postaci walczących z bliska tak jak np blader, glavier warior itd. Otóż na pasek skilli w grze ustawcie sobie np na 7,8,9,0 ikonkę "automatic picking up" czyli automatycznego podnoszenia którą można "wyjąc" z okienka ktore pojawia nam się po wcisnięciu litery a w grze. Następnie w bocie tam gdzie ustawiamy jakich skilli ma uzywac zaznaczcie wlasnie numery 7,8,9,0 oraz numery okienek w których macie skille. Jeżeli ustawicie niewielką odległośc w jakiej wasz bot ma atakowac moby to prawdopodobienstwo zebrania wszystkich przedmiotow jest bardzo duze choc nie ukrywam ze tez czasem czegos nie podniesie ale lepsze 60-70 % przedmiotów podniesionych niz 10-15 % :) A trzeba ustawic na 7,8,9,0 czyli az cztery razy bo jak mozna zauwazyc bot wciska te okienko po kolei a im wiecej będzie wybieranych okienek z automatycznym podnoszeniem itemów tym większą uwagę bot skupi na podnoszeniu nawet w trakcie walki :) Pozdrawiam !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja gram rogue wiec mi sie to nie przyda ;/

W twoim przypadku najlepszym rozwiązaniem byłby Grab Pet, ale tutaj już trzeba by było poruszyć wątek wydawania kasy na grę -.-.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@2up

Widze ze masz windowsa 7, na nim bot nie chodzi.

Jak nie chodzi jak chodzi wystarczy odpalić jako administrator i wszystko działa.

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

Chce przypomnieć, że wyszła nowa wersja - 2.7.2 Pozdro ; )

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

@up

widze bardzo duzo nowych opcji i oczywiscie nie wiem co one oznaczaja :P nuclearsun jakby ktos dal przetlumaczenie to wrzuc prosimy :P

sygna1o.jpg

Opublikowano

mam pytanie kiedy ktoś przetłumaczy nową wersje but-a??

Do 2.7.2 nie mogę zrobić, ale mam 2.7.1, ale nie wiem którą wolicie.

Opublikowano

Na E-PvP były ss'y z nowe przetłumaczonego Butterfly 2.7.2, nie pamiętam linku :/

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

mam pytanie czy ten bot wam dziala bo ja wlaczam go ustawie wszystko klikam start i nic nie expi a ni nic a potem jak chce go wlaczyc spowrotem z paska to bialy obraz na nim i koniec wie ktos o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...