Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dowiedziałem się dzisiaj od pewnego pana, iż motyl 2.8 ma ponoć groźnego syfa w sobie...

Koleś doradził mi, żebym zrobił formata i pozmieniał passy do kont...

Chyba skorzystam z jego rady, ale nie mam najmniejszych chęci do zrobienia formata...

Wiem, że ostatnio shakowano kumpla i pozbył się angel wingów, s/s 72 i grabpeta...

Opublikowano

@up

nie ma nic takiego..

Pewnie mial jakiegos keyloggera ale nie z bota.. duzo ludzi wraz ze mna uzywa i sie nie boja ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ma ktoś jakiś sposób na zwiększenie range Auto Select'a ?

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Auto Select range nie zasięg latania postaci podczas bocenia.

Jak klikam Auto Select to zaznacza mi mobka jak stoję koło niego tylko a chodzi mi, żeby zaznaczał na odległość zasięgu skilli wizza.

Edit:

Nikt nie wie jak to zrobić ?

vinners.png

Info na PW lub GG

Opublikowano

Mam pytanie małe...

Odpalam bota i wszystko jest wporządku. tu wielki +

Ale gdy odpalam ON to ta postać zabije mooby które ma w zasięgu a gdy się ponownie zrespią postać ich nie atakuje tylko stoi.

Proszę o udzielenie mi szybkiej odpowiedzi.

Opublikowano

@up

moze poprostu nei naciska skilli- cos zle ustawiles. jak np masz euro i dales zmiane broni to jak wyglada jak przestaje atakowac? zmienia na f4 czy pozostaje na f1?

za maly radius?-czy zaznacza moba ale nie wali?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o zaznaczanie moba zwykłym auto selectem a nie motylkiem. Między skillami ustawiam auto select żeby filtr z Cbota podnosił mi drop po ubiciu mobków.

vinners.png

Info na PW lub GG

Opublikowano

Nie wszystko jest dobrze naciska skille.Tylko jak go odpale to leci i zabije kilka mobów które ma w zasięgu i potem stoi i się nie rusza,a potem jak pojawią się mooby to on nie atakuje o to mi chodzi!?

Opublikowano

Toz ci mowie...

Bot sie stopuje czy np zmienia na f4, probuje nacisnac jakiegos skilla i dlatego sie nie rusza.. daj screena z 2 zakladki..

sygna1o.jpg

Opublikowano

słyszałem że wyszła ver 2.8.1 ale nigdzie nie mogę znaleźć jak ktoś ma to niech poda linka w temacie ;)

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

ee cos slaby ten grab bot wlaczam wszytko elegancko i (gram nukerem) zanim dojde do moba to go zabijam motyl chce isc do kolejnego moba a grab bot do kasy i idzie 1 m w ta potem cofa po kase 1 m i nic nie zrobi .... czekam na cos lepszego

@co do 2.8.1 1 lepszy link w google

xxx

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

szkoda ze bot po chinsku wlasnie sciagnalem i zobacze jak sie sprawuje :) ale nie licze na nic nowego

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

ale bot jest po chinsku ja tam nie widze zadnego slowa po ang nie chodzi mi o strony na ktorych jest tlumaczenie tylko tak jak w wersji 2.8 gdzie bot byl po angielsku

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

ale bot jest po chinsku ja tam nie widze zadnego slowa po ang nie chodzi mi o strony na ktorych jest tlumaczenie tylko tak jak w wersji 2.8 gdzie bot byl po angielsku

No trzeba czekać aż ktoś go zaangielszczy.

Opublikowano

Bot posiada funkcje Auto reform i auto przyjmuje ludzi do pt :P przyda się na nocne bocenie B)

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...