Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam mam teraz problem z wersja 2.7.2

Normalnie od tygodnia na niej lecialem tak samo jak dzisiaj, zaproponowali mi pt to poszedlem i wylaczylem> po 2godzinach wrocilem na spota wlaczylem i bot juz nic nie robi.

Tzn przerzuca na F4 ale ani nie daj ebuffow ani nic.. a wszystko bylo tak samo ustawione. probowalem wszystkich ustawien (innych) i nic... caly czas tak samo.

Albo mi jeszcze wczesniej caly czas naciskal pierwszy buff...

Jakby mu sie scrypty popier*** liily :P

Dodam jeszcze ze tak samo dzieje mi sie z wersja 2.7.1 a z wersja 2.6 lata normalnie.. ale wolalbym jechac na 2.7 bo normalnie naciska skille a nie jak adhd jakies ;)

Piszcie jakies porady bo ja sil nie mam na niego :P

Ja mam to samo. Też wolał bym tego bota bo przy farmie czasem trzeba coś "zeksuć" a 2.7.2 jest szybszy nieco.. Wciska F4 i stoi... Reinstalowałem setki razy i nic nie pomaga. najśmieszniejsze jest to że jak odpalę 2`giego chara to wszystko na nim śmiga.

76977973419843718643.png

Opublikowano

w której wersji można było skile europejeskie dawać bo pamiętam kiedyś miałem ale nie pamiętam jaka wersja bo bez buffów wizz ma lipe ...

Chodzi Ci o zmianę broni?

Opublikowano

Chodzi Ci o zmianę broni?

Ja również mam problem z buffowaniem u euro chara. W wersji 2.4 buffy działają ale dostaje co 1min dc. A w nowszych wersjach buffowanie nie działa, ale nie wywala mnie z gry. Ktoś wie może z czym to jest związane?

Opublikowano

Poniewaz jezeli checie switch bota to musicie miec ta wersje z ustawianiem czasu buffow, wtedy mozna ustawic, ale starsze wersje sa gorsze od aktualnych :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

a czy da sie ustawic tego bota zeby zbieral itemy kase itp??

Tak, ale zbiera tylko wtedy jeśli stoisz przykładowo na dropie. Poza tym parę stron wcześniej była o tym już mowa.

Wracając do mojego pytania wie ktoś z czym może być związane to, że podczas gdy używam starszych wersji motylka, ciągle wywala mnie z gry?

Opublikowano

mam problem z tym botem , robie reskilla i nie podnosi mi serc , to znaczy tylko zasami i tak samo goldy , raz podiesie a raz nie , da sie to jakos ustawic zeby caly czas podnosil wszystko ?

Opublikowano

mam problem z tym botem , robie reskilla i nie podnosi mi serc , to znaczy tylko zasami i tak samo goldy , raz podiesie a raz nie , da sie to jakos ustawic zeby caly czas podnosil wszystko ?

kur... nauczcie się czytać tematy, nawet post wcześniej masz opisane :angry:

Czyli tak bot podnosi tylko to na czym stoi jeśli chcesz by podnosił większość to ustaw center na 10 :angry:

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

ELo. Mam taki problem że wbijam wszystko w porządku, zabija 2-3 moby i wywala mnie jakis błąd Typu coś tam coś tam nie wysyłaj zamknij..

Czytałem cały temat i nic nie znalazłem na ten temat mógby ktoś mi to wytłumaczyć? :unsure:

Opublikowano

Tak.

Mozliwe ze nie to jednak zrobilem co mowizsz.

Mozesz mi powiedziec co kliknac ?

Na 1 stronie masz screeny trzeba kliknąć set center jak się jest na spocie.

Opublikowano

@ 2xUP

Podpinam się do pytania. Bo jak na razie u mnie nie działa.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Nie Działa i nie będzie :P

Już jest nowa wersja, zarejestrowałem się na oryginalnej stonce tego botka i tutaj klikam pobieranie i dupa muszę 30 Złotych Monet zapłacić za botka :D

Wersja nowa to Butterfly Wizard 2.7.3

A tak mi pisze tam:

售价: 金币 30

Opublikowano

Koksiki moje kochane :P.Potrzebuje ulepszyć FAQ w bocie i nie wiem jakie tam jeszcze pytania częste są zadawane i odpowiedz na nie jest.Jak coś macie.Dawać na PM to dodam.Zdejmę warna czy cuś ;P.

Opublikowano

Witam

Przeczytalem praktycznie wszystkie posty w tym temacie i mojego problemu tutaj nikt nie ma..

Otoz problem ten wyglada mianowicie

Wlaczam gre ,loguje sie na chara , wlaczam bota 2,7(najnowsza wersja dzis pobrana z tego tematu) ustawiam mu skile ,range,buffy itd i jest ok. Char jest w bocie wszystko smiga daje start przechodzi o F4 aby wlaczyc LT i stoi( po prostu nie klika w klawisz gdzie jest LT w moim przypadku F4 klawisz 1) ...no to ok wlaczam LT recznie przechodzi sam do F1 do ataku nie atakuje ten sam problem..nie klika wogole w klawisze oznaczone atakami..

Nie pomaga nawet jak zaznaczam moba myszka...po prostu stoi jakby niemial ustawionych atakow

A bot dziala bo jak odejde za daleko to wraca na spota

Dodam ze usunalem wszystkie stare wersje butterfly , mam win xp , zapore wyl oraz kasperskiego ,

Wszystkie inne wersje chodzily bez zarzutu

Caly 2,7 update mi wogole nie chodzi a na starszych nieda sie wejsc po update w grze

Jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem prosilbym o pomoc bo nawet niemam jak sie dlvl , nie wspominajac o farmieniu ;)

Edit : probowalem z wszystkimi ustawieniami w bocie raz wylaczalem all raz all wlaczalem , sciagalem z rozych zrodel robilem restart kompa i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...