Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ten bot jest bezpieczny?No wiecie nie jest hackerski?

Nie słyszałem, aby ktoś dostał za niego bana.Co prawda jest to nielegalny program.

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuje Ci w moim imieniu ;).Zdejmę warna ;).

O dzięki =)

Co do bota to sprawdził ktoś czy zbiera itemki, golda i alchemie, ktora lezy obok postaci ?

Opublikowano

O dzięki =)

Co do bota to sprawdził ktoś czy zbiera itemki, golda i alchemie, ktora lezy obok postaci ?

Poczytaj inne strony tego tematu wszystko jest opisane ;q i tak podnosi wszystko co jest kolo ciebie ;q

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Witam mam wielki problem :/ poniewaz uzywam butterfly i gdy chwile poexpi wszystko ok jest ale nagle sie wylacza bez zadnego powodu :/ co z tym zorbic ?:/ pls o szybka odp

Opublikowano

Ja mam problem z pickapp zabija mooba i leci do następnego zamiast podnieść drop

Bo opcja pickup nie jest dopracowana, zbiera item, gdy na nim stoi.

Opublikowano

Zadnych keyloggerow tu nie ma raczej..

pewnie jakis inne badziewia albo pobrales cos a tam byl key ;) sciagnij spybota i sobie sprawdz.

sygna1o.jpg

Opublikowano

mam problem otoz bot zabije z 10-15 potworkow i przestaje atakowac

ten bot moze podnosic itemy?

bo zaznaczylem opcje auto pickup i nie dziala

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Jest problem ;-)

Mam win 7.

Bot działać działa ale nie buffuje. Dałem buffy na F4 , zaznaczyłem opcje buffowania w bocie , wcześniejsze wersje działały bez problemu. Teraz jak skończy się buff to dziad stoi i nic nie robi.

Potrafi ktoś pomóc ? :)

Pozdrawiam Bydlak

Opublikowano

mam problem otoz bot zabije z 10-15 potworkow i przestaje atakowac

ten bot moze podnosic itemy?

bo zaznaczylem opcje auto pickup i nie dziala

Bo opcja pickup w bocie nie jest dopracowana.

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć o co biega z tym, że bot mi ubija tak ok. 3 mobki ale dopiero po tym jak ja sam jednego zaznaczę? potem stoi w miejscu i nic nie robi...

Opublikowano

Sam mam teraz problem z wersja 2.7.2

Normalnie od tygodnia na niej lecialem tak samo jak dzisiaj, zaproponowali mi pt to poszedlem i wylaczylem> po 2godzinach wrocilem na spota wlaczylem i bot juz nic nie robi.

Tzn przerzuca na F4 ale ani nie daj ebuffow ani nic.. a wszystko bylo tak samo ustawione. probowalem wszystkich ustawien (innych) i nic... caly czas tak samo.

Albo mi jeszcze wczesniej caly czas naciskal pierwszy buff...

Jakby mu sie scrypty popier*** liily :P

Dodam jeszcze ze tak samo dzieje mi sie z wersja 2.7.1 a z wersja 2.6 lata normalnie.. ale wolalbym jechac na 2.7 bo normalnie naciska skille a nie jak adhd jakies ;)

Piszcie jakies porady bo ja sil nie mam na niego :P

sygna1o.jpg

Opublikowano

Sam mam teraz problem z wersja 2.7.2

Normalnie od tygodnia na niej lecialem tak samo jak dzisiaj, zaproponowali mi pt to poszedlem i wylaczylem> po 2godzinach wrocilem na spota wlaczylem i bot juz nic nie robi.

Tzn przerzuca na F4 ale ani nie daj ebuffow ani nic.. a wszystko bylo tak samo ustawione. probowalem wszystkich ustawien (innych) i nic... caly czas tak samo.

Albo mi jeszcze wczesniej caly czas naciskal pierwszy buff...

Jakby mu sie scrypty popier*** liily :P

Dodam jeszcze ze tak samo dzieje mi sie z wersja 2.7.1 a z wersja 2.6 lata normalnie.. ale wolalbym jechac na 2.7 bo normalnie naciska skille a nie jak adhd jakies ;)

Piszcie jakies porady bo ja sil nie mam na niego :P

usuń skrypty z folderu z motylkiem :D SonYuo.HD usuń to może pomoże :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

DObra juz wszystko dobrze.. oczywiscie nie wiadomo.. czarna magia ;d wylaczylem kompa i dzisiaj rano wlaczylem i dziala ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

co jest grane?? kiedyś go miałem i było ok teraz idę na spota uruchamiam i zabija 3 moby i stoi ... a pełno mobów koło niego .. ;s wiecie może co jest nie tak?

Opublikowano

co jest grane?? kiedyś go miałem i było ok teraz idę na spota uruchamiam i zabija 3 moby i stoi ... a pełno mobów koło niego .. ;s wiecie może co jest nie tak?

Myślę że to wina nowej wersji.Pograj na starej jak Ci to nie przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...