Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja sobie już chyba daruję. Temat na oficjalnym zamknięty, następuje próba uciszenia sprawy.

Pogram od nowa, jak wyniosą się boty. Przez tą inflację gra straciła sens. A wszystko przez tych, co kupowali yang na allegro. Dziękujemy.

Opublikowano

Ja tez juz mysle ,ze do zamkniecia. Powiedzielismy, co bylo trzeba , prosze o close.

@EDIT

PressButton ; Jak na tym arabskim metku jest? Powiedz czy fajny czy nie jak sie gra bo moze tez zassyse :D

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

OMG! Ludzie! PL nie upadnie... Wy nawet nie domyślacie się jaka kasa wchodzi tu w gre.... Co, PL ma upaść przez kilka bugów które zostaną naprawione czy przez boty, które w końcu zostaną zablokowane kompletnie? Wystarczy, że co jakiś czas trzeba będzie kod z obrazka przepisać... I co boty zrobią? Całe gówno... Tyle zrobią... PL nie upadnie zrozumcie... GameForge się na 100% nie podda, bo za dużą kasę łupi na Metinie...

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

GF będzie robił wszystko żeby Metin2.PL nie upadł bo im więcej mają Metinów tym więcej mają kopalni złota potem jak polacy dorwą się do innych serwerów to GF padnie i będzie "Koniec Imprezy":P

300 POST

Opublikowano

BergmaN wiesz ze nie wolno spamowac? Ktorys UP juz to pokazal.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/zjawiskametin2by-nuno7-rar-0019o46uf7tb

hasło:

mpcforum

skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/1c7aa3d5853fbbc1ebde57c846a40bd686758459b91f297be56ee85441e1cd7a-1278059490

Tutaj jest zbiór ss-ów tych dziwnych jakby ktoś niektórych nie widział .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Dodam iż wczoraj jak pisałem kilka up'ów post po chwili wszedłem na m2.pl było ok. godziny 1 w nocy.

Obszedłem wszystkie serwery od s1 do s23 zależało mi aby tylko wejść na s1 i się przywitać ze znajomymi.

Lecz tutaj czytam takie coś: wejdźcie sobie na inne serwery zobaczcie co się dzieje - długo nie myśląc powiedziałem znajomym z/w i poszedłem sprawdzić inne serwery.

Wchodzę s2 wszystko ok !

s3, s4, s5 aż do s23 przeleciałem nigdzie nie było nawet 1 sklepu ! z ciekawości myślę a otworze sklep i może ,,cuś" się stanie.

klikam prawym na tobołem bodajże było to na s9 bach wyjebało mnie pod wężowe pole, jak Mnie teleportło to taki lag był że zdążyłem sobie pójść zapalić i zrobić kanapkę.

Przychodzę po ok. 15min a tutaj co ? f hoj ludzi.

Wszystkie sklepy lecz, nie tylko ! gracze z lvl'ami 70+ mówią że byli w v2... ;o

Rly dziwna sprawa... Dla mnie to wszystko jest śmieszne... od razu radzę wam pisać na tym czacie GM'ów żeby sobie przypadkiem nie pomyśleli że masz jakiegos: teleport czita ^^

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

@UP

To już nawet komedia się zaczyna robić , jak oni to do chu*a robią że są jakieś skrypty że robisz sklep i Cie wywala na drugi koniec metina . Chcą opanować Metina ? Jakaś zagłada chinoli ? Najdziwniejsze że to się zaczeło dziać na s9 (Agronas) pewnie GM-ka nawaliła z czymś ...

65994253024037513199.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze ja przed sad dadza i jeszcze cos xD (zbanowala mi 88lvl na s9 nobiara....)

@down Wejdz na s24 Metki na 85 i 90 lvl w m1 ;d

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA SLUCHAJCIE TEGO PADNIECIE

Dra4gon Dzisiaj, 11:32

"na MPC forum jest temat o tym jak hackować bazy danych, więc to mówi samo za siebie... "

hahahahah ja leze pod stolem juz ze smiechu :D

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Wydaje mi się że tylko na s1 jest najspokojniej :P Tam też gram i jeszcze nie widziałem nic dziwnego

\

Opublikowano

A mnie ciekawi to że niedawno nie dało się wbić na s5 i s6 może to też chinole ? Bo na board pisało że niby przyczyny techniczne czy coś w tym stylu .

65994253024037513199.png

Opublikowano

Mój znajomy który jest w teamie mt2 pl mówił mi że boty wlazły im do bazy i udało im się haknąć konto SGM s9 mt2 pl i przywołali kilka rzeczy np. takie marmurki i inne itemy jak np. bojowe, boga i wyrzucili je na ziemie w m1 ;]

Następny ss

bug1t.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na s23, mianowicie Kronosie jest jak narazie czysto i spokojnie...

Zdarzylo cos sie komus takiego na kronosie?

Opublikowano

uwaga na szpiegów z board'a

"Na pewnym forum mp.... zauważyłem post o nazwie "ponad 12 tyś. kont za darmo!"????W jego treści było napisane że był przeciek i to jest dokument z id i pass graczy.Jednak po kilku minutach post został usunięty.Czy to prawda nasze konta są zagrożone. W jego treści był umieszczony nawet i skan i plik był czysty!!!!!!!!! "

Opublikowano

z boarda

Witam dziś sobie Expilem z zona w grocie pełna kultura tak kolo 20 moja zona zaczyna mieć lagi i czasami ja kicka. Dziś wzięła sobie spot na klatę i raptem kick nie dedla, przyjazna jest i wypadlo z niej 32kk WTF ?

Spotkał się ktoś z taim czymś ? (Przepraszam ze tak ss nie chce mi dzialac ten syf do wstawiania ss)

s312xl.jpg

O i coś nowego!

0701164659.jpg

0701164704.jpg

0701165716.jpg

0605174909.jpg

tu macie o tym temat: http://metin1-metin2-metin3.blogspot.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...