Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up jaki serw i CH ?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie panikujcie tak bardzo zwykły bug nic więcej. Nie ma gier idealnych, a tym bardziej gier MMO. Nic padać nie będzie, metin jeszcze przez kilka lat pobędzie, czy z botami czy bez to od was zależy.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Haha ten filmik to jedna wielka sciema z priva.... Ile koleś ma bonów, a do tego gdzie moneta?

Co do stalki pamietam kiedys serw ze jak sie kupilo stalke ze sklepu to nie dalo sie kd wkladac, w przeciwienstwie do zrobionej przez siebie stalki.

Opublikowano

Nie no ten screen mnie rozwalil..... To juz przegiecie cheaterow coraz wiecej ale sie z tego ciesze :) Kto idzie ze mna na jakis server cheatowac?

@EDIT

Zaraz sie rozochoce i wstawie key'a na board metina2 :)

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Dziś o pólnocy Santonina na boardzie PL zamknął temat o 2 fazie HSi napisał żeby rozmawiać o 3 fazie HS w nowym temacie, więc w tym tygodniu spodziewajmy się II fazy HS.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

o boze czym sie tak podniecac??

Jestem zalsers .Multi?Czy konto zalsers wciąż istnieje ? o nie

Jestes tu wiecej niz 1.5roku? o tak to napewno mnie znasz i nie pozalujesz :)

Opublikowano

Metin2 i koniec świata ... coś mają ze sobą wspólnego . To zbyt podejrzane.

Hehe nie no żartuje , chociaż na serio , może w 2012 będzie koniec świata .. ale tylko dla tych , którzy włożyli kasę w Mt2 ;P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ale mi nowośc na metin2 us kiedys w is był bug i kupowałem sobie itemy +9 za darmo tylko sie skapneli i ban i usuneli buga i koniec :x

Opublikowano

@niszczymy metka

Możesz mi wysłać na pw to co było napisane w twoim temacie?

Tylko ten twój 1 post.

Bo nie zdążyłem przeczytać

CX7Rrj.png

Opublikowano

Mam nadzieję że niedługo nastąpi koniec Metin2PL bo według mnie US, a nawet privy są od niego lepsze. Pozdro dla graczy którzy wydawali kasę na itemy z ISa i spędzali w chu* czasu nad kompem żeby levelować ;) .

Pomagam w robieniu serwerów prywatnych hamachi ! ! ! GG 2560657

798260497.png

ONYKS WOJ BODY Z BOJOWCEM LVL 37 ( CIĄGLE ROŚNIE O_o )

Opublikowano

Nie Padnie Metin Ludzie ... Nie tylko stalki sie bugują i bojowe itp. tak samo ebo+9 kupisz na tobole i już slota za chiny nie włożysz -.- do ebo+9 wkładałem 80 diamentów na Feniksie i nic nie weszło.. o.O

Opublikowano

Te okienka dziwne jakieś, mi też takie wyskoczyło i badając wszystkie screny i moją pamięć za 196 dni coś się stanie (tak czuje) obliczyłem kalkuratorem po sekundach;p . To tak jakby boty miały przejąć control nad graczami i nimi botować i rozwalić metka PL

Opublikowano

HAHA Jak to ja mialem jak gralem na Monastyrze co byly 2 serwery jeszcze to tylko taki blad nacisniesz byle co w tych opcjach i nic nie wyskoczy taki wizualny ekwipunek jakby :] Metin2 PL nie moze byc OFF POMYSLCIE TROCHE... <_<

Opublikowano

Chińczycy nie rozjebią PLa bo na czym będą zarabiać :D ? Poza tym za duża kasa kręci się w metku nie pozwolą zęby go zamknęli po prostu spręża poślady i wprowadzą 3 fazę HS

widzewsygname.jpg
Opublikowano
Haha ten filmik to jedna wielka sciema z priva.... Ile koleś ma bonów, a do tego gdzie moneta?

Co do stalki pamietam kiedys serw ze jak sie kupilo stalke ze sklepu to nie dalo sie kd wkladac, w przeciwienstwie do zrobionej przez siebie stalki.

Zobacz jego inne filmiki. To nie żaden privek tylko us...

I on był królem i dostał hwanga :D Ma nawet filmik.

__

A te chińskie cheaty to ciekawe są :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...