Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja opinia jest taka... Za parę miesięcy w metku nie będzie żywej duszy.

Wszędzie będą ExpBoty, FB itp.

Więc co te boty będą miały jak nikt nie będzie miał chęci grać?

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda jest taka że jeżeli jest jakaś dziura to da się ją załatać wiec nie bójcie się Firma Game Force czy jak im tam ma za dużo kasy za to wiec tak łatwo się nie podda a z historii mi wiadomo że dziura zostanie załatana a połowa tych którzy z niej skorzystali zostaną zbanowani.

Hah człowieku , może i się mylę , ale popatrz. FishBoty/MultiHacki są już od tak dawna i co?? Są dalej.Tego tak łatwo nie da się zrobić a co do sprawy to , to się tak rozrosło że szkoda gadać , fishboty , MH a teraz magiczne metale w sklepach :> To już szczyt wszystkiego cóż ale Nie_Mam_Nicku może i masz racje i kiedyś to się zmieni.Ale w jaki sposób...

Zdecydowałem że Metin2PL to koniec...

Teraz staram się grać na privach

Opublikowano

max jest 2kkk

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Właśnie Xaar zamknął temat xD

Btw. Nie wyprze się tego bo pewien moderator na forum z8games napisal:

Many players told me that they got banned for nothing.With fake screens... i guess everything from this game can be controlled or edited...

Myślę, że to rozwieje wszelkie wątpliwości

Opublikowano

Nie no ja wymiękam :P

Teorie spiskowe, SF normalnie :D

Ale prawda prawdą, że wiele rzeczy się nie zgadza.

A tak to jakiś koleś pisał że o północy na s1 będzie ładna rozróba na wszytkich ch :)

I jak ktoś ma dobrego pc to niech wpada :)

Nie wiem czy to fake, ale ja tam będę na ch2 w shinso. Was też tam zapraszam :D

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

a pisał o wyznaczonym królestwie? nie chodzi o ot że wierze w bajki ale czasem takie przepowiednie sie sprawdzają xD

Opublikowano

@UP2 buahahaha buahaha buahaha lol i jeszcze raz lol2 ;P

A co do bycia tam o północy..... no jestem ;P podaj nick jaki masz to pogadamy

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

powiem wam tyle gdy bedzie bardzo zle Gf przystapi poseidzi 15h/24 bo bd musiec i bd usuwac wszelkie boty tak przez tyg i bedzie rezultat zobaczycie sami :) a teraz nie robcie bajek bo sie robi W-11 haha

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Dzisiaj spamował ktoś na czacie o tak (nic nie pisał, tylko to na zielono)

[GM]7fjfsk5jw7

[GM]7fjfsk5jw7

[GM]7fjfsk5jw7

[GM]7fjfsk5jw7

[GM]7fjfsk5jw7

1 haker ma już GMa xD więc metin2pl przejęty w 25%

Opublikowano

Uważam że prędze czy później i tak by się tak stał. Odkąd gram w Metin2 ( 2009r) to widziałem same FB EB MH itp. Przecież Metin2 to 94% boty, hacki, a 4% to dzieci które grają.

Naj lepiej było w 2008r jak metin2 wszedł na polski rynek. Wtedy to była gra, a teraz...

Popieram tych hakerów xD Metin2 PL [Global] będzie teraz Metin2 PL [4FUN] xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Własnie Xaar zamknął następny temat ....... Czy on musi wszystkich okłamywać?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

ja to powiem tak, w tym biznesie są zbyt duże pieniądze żeby to tak padło po prostu. Nawet jak będzie poważny problem to oczywiście jak to na GM naszego PL przystało powiedzą że to specjalnie, jakaś próba. Ja nie wiem, jakoś Team US potrafi się przyznać!

Wątpię żęby PL padł!

Opublikowano

Uważam że prędze czy później i tak by się tak stał. Odkąd gram w Metin2 ( 2009r) to widziałem same FB EB MH itp. Przecież Metin2 to 94% boty, hacki, a 4% to dzieci które grają.

Naj lepiej było w 2008r jak metin2 wszedł na polski rynek. Wtedy to była gra, a teraz...

Popieram tych hakerów xD Metin2 PL [Global] będzie teraz Metin2 PL [4FUN] xD

eee czy ty jestes popierdolony czy udajesz ????

90 % graczy to LUDZIE 10 % BOTY ITD

Dziecko tak wgl to ty jestes piszac taki post

Metin nie wyszedl w 2008 tylko 27 lipca 2007

4Fun to sobie didlo wyciag i poklikaj w myszke

PS. a co moze prawdy nie mowie §§§§¤

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

aha czyli ogólnie ZAJEBIŚCIE tyle co powiem* tak metin nie upadnie dlaczego ? bo zadurzą pieniędzy zainwestowało GameForge i inne spółki po 2 są tam naprawde pRo INFORMATYCY co znają tego tematykę wiec tylko narazie bugi .. :P :P z lajtem się utrzyma

Opublikowano

Jakos Metin2 PL zyl z cheatami od poczatku i dobrze bylo...... Ale coraz to nowsze cheaty i patche , roznie idzie taka mala wojenka "cheaterzy-team Metin2"

A wydarzylo sie to tak

Cytat za abe

Opublikowano

Ja mam pierdoloną nadzieję że upadnie.

W sumie to samo w sobie to było by złe ponieważ Dzieci Neo(Około 89% graczy metina,10% Boty,1% Poważni ludzie) przerzuciły by się na inne gry :/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

To teraz Ja się troszkę rozpisze.

Jeden mówi - m2 upadnie.

Drugi mówi- m2 nie upadnie

Trzeci mówi- m2 nie upadnie za dużo...

Czwarty mówi- m2 nie upadnie za dużo kasy...

Piąty mówi- m2 nie upadnie za dużo kasy gf zainwestował...

szósty mówi- m2 nie upadnie za dużo kasy gf zainwestował i za dużo zarabiają.

Wszyscy piszecie o tym samym.

Jeden tam strone wcześniej fajnie napisał: gram od 09r i widzę samych co na sh, fb itp. grają a w 08r jak powstał m2 była gra.

Na to Ja teraz do Ciebie zioomek, skąd do jasnej ciasnej wiesz co było w 2008r ? skoro grasz od 2009.! i metin powstał w kwietniu 07. A od maja Ja gram.

Nie metin nie upadnie zbyt duże pieniądze włożyli jak i otrzymują kilkuset krotnie wyższe. spójrzcie na ranking gier mmorpg, m2 jest wciąż w top10 jak i inne gry firmy gameForge.

Tym czasem idę bić level'e na nie hackniętym metinie - metin2.com

Może nie potrzebnie piszę to na tym forum iż m2.com jest bez ,,czituff" a także bez dzieci neo, do tej pory widziałem tam tylko jednego typa co jechał na pladze botów - nie wiem jak ten wasz czit się nazywa i nie chciałbym zobaczyć tam polskich ,,dzieci neo".

Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać za stworzenie tych czitów bo to jest ,,w trosce o dzieci neo" a raczej o OSZUKIWANIE może takie dziecko które teraz to czyta a wiem że nie jedno to robi, przeczyta regulamin metin2.

Na tym kończę swoją wypowiedź. Dziękuję za zbędny czas poświęcony dla Mnie.

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

moim zdaniem też nie upadnie..ale widać że ten metin ta wersja ma dużo więcej możliwości.Możemy teraz je poznać.Ja powiem że jak na tym metinie stoi 24 servów (lub 23 nie wiem ile bo nie gram już) , to nie padnie.Będzie tak cały czas jak jest , ale metin będzie istnieć..Nie wykluczyłbym , że to jakieś testy , ale z tym jakimś tam nickiem faiasfaq7 coś tam coś tam to już jest dziwne.

Zobaczymy , moim zdaniem jak wyłączą to tylko na parę dni max tydzień , i GF się tym wszystkim zajmie.Nic ich nie obchodzi , tylko kasa ;/

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Upasc to wy na pyski mozecie. PL ma 24 serwery, wiec opanujcie sie gf tego tak nie zostawi po prostu... jakies matoly sieja ferment bo na jednym serwie sa nie spotykane marmury... no blagam was

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeczytałem CAŁY ten temat i co z niego się dowiedziałem? NIC, a NIC. Jeden, mówi: Upadnie, drugi nie, to w końcu CO?! Przejrzałem screeny, ale na Astralu tego nie było. Ta historyjka, o "rozdawaniu itemów" i "przejściu na S9", to FAKE jak nic. Co będzie, to zobaczymy.

PS. Metin nie upadnie, ponieważ jest to za duży interes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...