Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co linuxa? Wystarczy że znasz do bazy MySQL login i hasło i jesteś w domu.

mpcforum.pl- Probably the best forum in the world.

DAJCIE MI MINUS (-)!

[X] 50 post

[X] 90 post

Mogę prosić o ściągnięcie tych %?!

Jednym słowem... ŻAL.PL!

Opublikowano

up masz 1 posta i myślisz że ktoś ci uwierzy dobry ejstes ...

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

mroczny to bylo do mnie.. Nie wypowiadam sie na forum pipo bo nie mam po co ;) A jezeli chodzi o hackerestwo to sie wypowiadam ;)

Wiec kolega HwdK nie zna podstaw hackerstwa. no cóż .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Dobrze Xaar, poczekam na dalszy rozwój sytuacji. Ale chciałbym otrzymać odpowiedzi na krótkie 4 pytania:

1)Ogłoszenie na innych stronach metina- wiadomo o które mi chodzi- jest zwykłym kłamstwem?

2) Spontaniczne eventy, które ciągle się odbywaja (zrzut metinów na s24) są umyślnym działaniem GM?

3) Podsumowując, sytuacja na s9 wynikła z braku kompetencji jednego z członków Teamu?

4) Czy planujecie otworzyć rekrutację GM w najbliższym czasie? Mam już dość grania wśród botów i chciałbym pomóc z uporządkowaniem tego "burdelu".

Wystarczą mi krótkie odpowiedzi Tak/Nie. Pozdrawiam.

Odpowiedź, jaką dostałem wygląda tak:

1. Nie wiem jak te rewelacje mają się do sytuacji na innych serwerach (nie wydanych przez firmę Gameforge), wiem natomiast, że nie było żadnego włamania do bazy danych polskiej wersji.

2. Tak.

3. Zarówno pierwsza sytuacja (+200% EXP), która swoją drogą miała miejsce kilkanaście miesięcy (jak nie więcej) temu jak i druga, mająca miejsce kilka dni temu (wyrzucanie marmurów oraz EQ), wywołana została przez polskich teamowców.

4. Tak.

-Przepraszam. Od kiedy 40lvle ubijaja metki 90lvl bez buffow, ani skilli G? FAIL.

-Jaki mialy sens te eventy skoro

a) Nie dali rady ubic ani jednego metka

B) Od kiedy robi sie eventy w 1 krolestwie? FAIL

FAIL + FAIL = EPIC FAIL :)

Opublikowano

@Emotekk- wiem, że to głupie ale ja tylko upubliczniłem rozmowę na tym forum. takie odpowiedzi otrzymałem, nie odpowiadam za nie.

Opublikowano

Potwierdze up'a. Ale XaaR zostawal szalowy. Post za Post lecial. Jedn powiedzial ze jak niebylo HS'a bylo all dobrze i 5 razy usneli mu wypowiedz albo SS'y z 4-5 strony sa w koszu takie robil porzadki z PRAWDA.

Nawiazujac do tej rozmowy: Loth by ubil. Reszta nawet 1 nie zabilaby. Bylem tam Kazdy Padal Od Respa

DOWN:

Jak nie wierzysz to wyjdz z mpcforum. Widzialem jak Xaar odp na te pytania

Opublikowano

pipą to ty jesteś i myślisz że jak napisze jakąś bajeczke to ktoś ci uwierzy weź fajnie się posta edytuje nie?

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Xaar to idiota ... pamietam temat z keyloggerami i twierdził że keyloggery były u każdego użytkownika .... hackerzy już swoje zrobili :)) więcej nie zrobią taka jest prawda xD xD xD

Opublikowano

Wszystko ma początek i koniec , dzieci coraz więcej , hacków też (Sory )

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

Czytałem troche na board to jakieś śledztwo robią itp.

ale czy im to wyjdzie bo jakąś sprawe do sądu dali

xaar pisze

Obrady komisji śledczej uważam za zakończone ^^

Temat zostanie zamknięty około godziny 15:30, więc jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę pisać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Xaar poprostu nie może nic mówić leci sobie w kulki . Nabija się z was i tyle .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

:)

Metin teraz straci zajebiście dużo graczy(W większości Neo).

Może teraz na Metinie PL będzie można pograć i GameForge 4D Usunie część serwerów :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie będe tęśknić za neo :P Ja to wole iść na US tylko żeby neo tam nie poszły :)

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Dla neo rejestracja na US to hardkor. Dla nich angielski to jak Polski dla chinczyka wiec bez obaw =). Pozdrawiam

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Cabal: Jupiter

Lvl: 48 :) - rośnie w zastraszającym tempie

Klasa: Warrior

Mars

Lvl: 180

Klasa: FS

Opublikowano

Ja wątpię :mellow: ...

Jak metin2 padnie to pewnie będzie metin3 ;)... A adminy z metka na pewno wprowadzą coś (jak HS) na tego typu boty :P a na razie adminy na metku kasę robią dzięki ludziom co kupują itemki z is ;)

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Ciekawe ...

Ja jestem za wzięciem kasy z PLa i z nim skończyć - czego więcej trzeba ? (Jak to ujął NinjaxesPl na USie ) Ile oni już zarobili ? Milion ?

Ile jest gmów ? 50 ? to woow

Każdy GM dostanie prwdpd. jakieś 20 tys. - mają oni dośw. w informatyce to ich przyjmą ? Wydadzą na studia ?

Ja ze starymi żyje zarabiają łącznie 4 tysi na miecha i da się żyć ale jak oni chcą ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Metin2 PL nie padnie .

jak jeden Global padnie pociągnie za sobą wszystkie .

nie tylko na Pl`u są cheaty tez grałem ostatnio na s4 i jakieś dziwne ogłoszenia się wdarły w południe .

Gm przeprosił i kazał nie brać tego pod uwagę "spamboty przesadziły" tłumaczył .

A Spam szerzył sie przez kilka Min xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...