Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet ymir sie przyznał że nie mają pojęcia jak hackerzy to zrobili a gf milczy

Z tego co tam pisze metin2.sg został zamknięty z powodu ataku albo że stronka metin2.sg została zamknieta z powodu ataku

s2c77Oa.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Zgadza się - nowe marmury (smoki, mikołaje etc) trafiły do niektórych graczy na serwerze nr 9.

Co trzeba było zrobić, aby otrzymać wyjątkowy marmur?

Praktycznie nic. Wystarczyło - będąc w mieście - podnieść marmur z ziemi.

Co prawda był to event raczej spontaniczny, który nie został wcześniej zapowiedziany, jednak dzięki temu mogliśmy zaobserwować ciekawe reakcje graczy. Prace nad organizacją eventu w podobnej formie na skalę globalną (wszystkie serwery) już trwają.

EDIT: chciałbym od razu zdementować plotki o tym, że ktoś włamał się na konto GM. Na postaci, która wyrzucała marmury był członek Zespołu Metin2.

marmy.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up masz wyjabane na PL'a tak? Tylko komu tu przeszkadzasz? Niemcom? Chińczykom? Nie! Zwykłym graczom. Utrudniasz im grę bo nie lubisz/ nie umiesz grać na hard globalu. Fajnie, że ci się tam nie podoba, ale to że tobie kowal spali jakiegos itemka, nie znaczy że musisz od razu lagować serwer.

Hmm...przeszkadzam, to ty napisałeś...no to napisz co sądzisz o tych którzy hackneli twojego umiłowanego globala. (tylko żeby twoje zażalenia zmieściły się na całej stronie)

A co źle ci z tym, tak wiem tylko Ja tak robię, jako jedyny z całego tego forum...

Czy ja pisałem ze nie umie grać na globalu? To jest tylko twoje kolejne mylne stwierdzenie!

Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś się doczytał z mojego poprzedniego postu że nie gram na SHIT M2 PL bo konto dawno poszło na allegro ( metek na globalu już nie dawał mi satysfakcji z dalszej gry)

A tobie żal dupę ściska ze rozwalą globala bo nie będziesz miał w co grac a twoja kasa za IS pójdzie się JEBAĆ!

I nie zaprzeczaj bo to prawda!!!

m2 PL to gówno, i dawno się o tym przekonałem i każdą godzinę,minute, sekundę która spędziłem na globalu żałuję, bo mogłem pograć w inna grę - chociażby w lineage 2

Za tą całą kasę na Is co niektórzy wydali,lepiej było by im zagrać w L2 lub AoC gdzie płaci się abonament miesięczny w wysokości 50 zł dla L2, a 30 zł w przypadku AoC i masz pewność że tam nic się nie spier... i wiesz że nie ma żadnych botów gdyż łatki do gry są tworzone przez grupę odpowiednich ludzi który maja za to płacone i nie robią tego na "odpierdal" jak to jest w GF, lecz dlatego bo nie tylko na kasie ale też na GRACZACH im zależy w przeciwieństwie do GF.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Dather- wyluzuj, bo Ci zwieracze pękną. I zapoznaj się z kulturą wypowiedzi, bo widać dawno nie rozmawialiście.

Opublikowano

Trochę mnie poniosło ;]

Ale ten gościu po prostu zawsze musi swoje 5g dorzucić i pisze za "wszystkich"

(...). Jasne każdy się jara: zajebiście jak upadnie, ale będę śmiał. Pomyślcie jak byście potem płakali że wasz bóg metin 2 nie istnieje.

Jeśli piszesz to pisz o sobie nie o kimś,patrz na siebie a nie na kogoś innego.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Opublikowano

Hmm...przeszkadzam, to ty napisałeś...no to napisz co sądzisz o tych którzy hackneli twojego umiłowanego globala. (tylko żeby twoje zażalenia zmieściły się na całej stronie)

A co źle ci z tym, tak wiem tylko Ja tak robię, jako jedyny z całego tego forum...

Czy ja pisałem ze nie umie grać na globalu? To jest tylko twoje kolejne mylne stwierdzenie!

Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś się doczytał z mojego poprzedniego postu że nie gram na SHIT M2 PL bo konto dawno poszło na allegro ( metek na globalu już nie dawał mi satysfakcji z dalszej gry)

A tobie żal dupę ściska ze rozwalą globala bo nie będziesz miał w co grac a twoja kasa za IS pójdzie się JEBAĆ!

I nie zaprzeczaj bo to prawda!!!

m2 PL to gówno, i dawno się o tym przekonałem i każdą godzinę,minute, sekundę która spędziłem na globalu żałuję, bo mogłem pograć w inna grę - chociażby w lineage 2

Za tą całą kasę na Is co niektórzy wydali,lepiej było by im zagrać w L2 lub AoC gdzie płaci się abonament miesięczny w wysokości 50 zł dla L2, a 30 zł w przypadku AoC i masz pewność że tam nic się nie spier... i wiesz że nie ma żadnych botów gdyż łatki do gry są tworzone przez grupę odpowiednich ludzi który maja za to płacone i nie robią tego na "odpierdal" jak to jest w GF, lecz dlatego bo nie tylko na kasie ale też na GRACZACH im zależy w przeciwieństwie do GF.

Nie no to jest hipokryzja. Sam piszesz że nie umiem czytać ze zrozumieniem a ty co? Gdzie napisałem, że gram na PL, gdzie napisałem, że wydaje kase na is?

Teraz 90% twojej boskiej przemowy straciło sens. Fail co nie?

A co do Up wypowiedzi up widzę, że nie czytałeś całego tematu. Pozwolę sobie zacytować kilka wypowiedzi:

Ja się tam cieszę :D. Ale będzie jazda jak METEK2.PL padnie :P
Może to naprawde koniec metin2.pl xD

HAHAH, ale by były jaja :D

Pozdrawiam!

Ja pierdole bym się cieszył jak skruwysyn jak by chińczycy metka rozjebali

Wystarczy?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Ale fajna gadka na board xD

jakby co moj nick kocio95

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Dobra, ale nie uogólniajmy. Wszak krążą stereotypy, że polacy to złodzieje. Ale przecież nie wszyscy, prawda?

Oczywiście, są osoby, chociażby w/w przez tigera5000, które cieszą się z zaistniałego faktu. Ale jak to o nich świadczy?

W przyrodzie takie coś nazywane jest amensalizmem. Osobnik nie ma żadnych korzyści ze szkodzenia drugiemu, ale dalej to robi.

Przenosząc to w świat gry, osoby te zapewne nic nie osiągnęły w metinie ( zaraz będzie fala wypowiedzi "a ja mam 99 lvl i skile na Pee"), ale cieszą się, że Ci, co coś tam mają, chociażby przyjaciół, stracą.

My nic na to nie poradzimy, wystarczy wierzyć, że GF wszystko opanuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak to moj poscik xD juz wczesniej ktos cos podobnego pisal

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

dawno powinno paść pytanie czy GF jest w stanie samemu wszystko opanować, być może i tak ,ale będziecie czekać na to jak za skillami na P.

zapewne będzie tak że jeśli wszystko będzie dobrze wtedy , znowu atak i wszystko co przedtem naprawili szlag trafi.

Opublikowano

Jakby ktoś nie lookał na boarda PL to tu jest niezła jazda:P

http://img36.imageshack.us/img36/972/0701170104.jpg

124nw.jpg

Opublikowano

Krótko pisząc to cały serwer jest przekopany, wiec tylko pozostaje czekać do 21 grudnia 2011 aż przyjdzie koniec świata bo i tak GF tego nie ogarnie.

Opublikowano

Omg neosy nawet w poważnych tematach dają minusy w dupie z tym dawajcie nawet 100 - Hard swiezy ss ostro

33m33iw.jpg

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kurwa już nie wklejajcie tych ssów

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=991514&pageNo=25

tu macie najświeższe

124nw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...