Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To Us ? ;o

PL ? Wolontariat ?

Ga ? Nikt Sh Nie wlączy ? Gm-i próbowali w huj razy i gówno

Dobre żarty ...

Ja jestem ogółem za usunięciem wogle Metina !

Przez niego upada spoleczeństwo w wielu krajach , dzieci kradną z torebki mamy na Sm ... :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To sie fachowo nazywa uzależnienie . Ale co później Ci tak chłopak zrobi , jak się nie uczy tylko rypie w meta ? Łopata i tyle .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Widzicie jaki teraz jest zarobek na hackowaniu kont dzieciom?Wiecie z kąd mają te eq +9? Z portfela mamy;)Tak jak napisał UP2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Metin2 został "hacknięty" nie tylko przez Chińskie boty, ale również dzięki MNIE! Ludzie mogą nie tylko kupować Yang, mogą kupować również wiedzę GM'ów. Forum, korespondencje i wiele innych są już dostępne w internecie.

Ludzie mi spamują na PW, żebym powiedział im o co chodziło w moim temacie.. http://www.mpcforum.pl/topic/168352-team-metin2pl-bez-tajemnic/

Tutaj macie o co chodzi ze stroną m2-team.cba.pl - http://www.mpcforum.pl/topic/168352-team-metin2pl-bez-tajemnic/ Never założył temat ale powinniście zobaczyć o co biega.

UWAGA.

Na dniach powinienem mieć rozmowy Administratorów na temat tych oto błędów! Osoby, które zakupiły/zakupią zestaw dostaną również niewiele ważącą stronę, w której prowadzona jest dyskusja GM'ów w jaki sposób to zwalczyć, kto to rozprzestrzenia oraz o co w tym właściwie chodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe ...

Ja jestem za wzięciem kasy z PLa i z nim skończyć - czego więcej trzeba ? (Jak to ujął NinjaxesPl na USie ) Ile oni już zarobili ? Milion ? milion ? hahahaha. zeby tylko tyle

Ile jest gmów ? 50 ? to woow

Każdy GM dostanie prwdpd. jakieś 20 tys. - mają oni dośw. w informatyce to ich przyjmą ? Wydadzą na studia ? kase to co najwyzej moga dostawac pracownicy gf a nie kazdy gm musi sie znac na informatyce.

Ja ze starymi żyje zarabiają łącznie 4 tysi na miecha i da się żyć ale jak oni chcą ...

ja myśle, że PL nie padnie, teraz poprostu zawałka jest, ale jak GA pl'a bedzie mial czas, to nawet speed hacka sobie juz nie odpalicie :] Zabezpieczenia robi gf a ga jest co najwyzej ich reprezentantem.

Opublikowano

@ XXReydaRXX: nie bądź śmieszny, lepiej, żeby kradły na alkohol, papierosy i dragi? ;p

Wczoraj miał być "nalot" na s1 i co? kolejna prowokacja. Nie wierzcie we wszystko, co ludzie piszą na forach (teamowi oczywiście też nie) :> Dużo osób po prostu wzięło do siebie informacje z różnych for i zaczęło siać panikę i doszukiwać się igieł w stogu siana.

Nikomu nie przyszło do głowy, że niektóre działania mogą być chociażby buntowniczą reakcją GMów na to, co się dzieje wewnątrz teamu?

A dziwne przypadki... Co dziwne przypadki? Mało to było sytuacji, że ktoś z teamu robił sobie priv zuo? Albo pisał na wołaju koło 3 w nocy "zapraszam wszystkich nocnych graczy na małe zuo"? Albo blokowane channele, bo parę osób chciało podexpić w spokoju na v2 buffy do groty ;>

O botach nie wspomnę. Zawsze były, są i będą.

2z68peh.jpg

Opublikowano

Coś takiego jak na screenach było już dawno temu (łot mi nowinka).

Cóż, ktoś napisał double hacka i są oto takie stalki. Dostał się przy tym do kodu gry i są na nowo po jakiejś przerwie takie fajne reklamy. Ale wcześniej były lepsze xD wyświetlała się lista itemków, z której brałeś co chcesz, a jak coś wziąłeś to wypadało Ci całe EQ.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

metin2 pl nie padnie -.- wiem co mówię jak dobrze pójdzie to jeszcze tak zatuszują sprawę że za miesiąc może parę osób będzie pamiętać co się wogle stało heh

podam wam taki przykład (z życia wzięty) Był sobie gm nie znający komend bawił się bawił na wyspie gm aż tak się zabawił że przywołał npc z darmowymi itemami BUM i pół serva lata w full eq stalek bojowych Bum mijają 2 dni i i nikt nie pamięta co się stało hymm dlaczego bo itemy zostały odebrane a gm wyleciał z roboty heeeh

Opublikowano

metin2 pl nie padnie -.- wiem co mówię jak dobrze pójdzie to jeszcze tak zatuszują sprawę że za miesiąc może parę osób będzie pamiętać co się wogle stało heh

podam wam taki przykład (z życia wzięty) Był sobie gm nie znający komend bawił się bawił na wyspie gm aż tak się zabawił że przywołał npc z darmowymi itemami BUM i pół serva lata w full eq stalek bojowych Bum mijają 2 dni i i nikt nie pamięta co się stało hymm dlaczego bo itemy zostały odebrane a gm wyleciał z roboty heeeh

Ale przekreciles to jezeli niewiesz jak to bylo dokladnie to sie nie wypowiadaj bo tu nie chodzi o klamstwa

A naprawde to sie dzialo tak ze podczas eventu gm komenda przywolal npc ktory mial itemy +9 za 0 yang(zadne stalki i bojowe -,-) przywolal takze bossa ktory byl niewidzialny i zabieral 2khp.Oczywiscie czlonek teamu wylecial

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja wiem co się aktualnie dzieje w Teamie. Wiem gdzie GM'owie siedzą w v2. Mam poradnik GM'a. Potem podeślę.

mpcforum.pl- Probably the best forum in the world.

DAJCIE MI MINUS (-)!

[X] 50 post

[X] 90 post

Mogę prosić o ściągnięcie tych %?!

Jednym słowem... ŻAL.PL!

Opublikowano

Metin 2 nigdy nie padnie, najwyżej może być offline na jakieś parę dni, zapiszą wszystkie bazy kont, żeby nikt nic nie stracił, usuną all postacie gdzie jest podejrzenia bota, lub expbota chińskiego, bo tam nicki (sdanjdnh1221) każdy wie, wgrają od nowa pliki ( na pewno mają jakieś zastępcze) dadzą 2x exp, 2x drop przez to że ich nie było, zrobią pare eventów, i każdy będzie szczęśliwy, serwery będą naprawione, boty będą nadal funkcjonowały, a serwer będzie gładko chodził ;).

Opublikowano

up ja pier.. co ty za głupoty pierdolisz to ja nie wiem walicie taką paniką że ... dla mnie nic się zmieniło ja tylko się dowiedziałem że w teamie są 3 osoby poniżej 18 lat w przedziale 14-16 lat ;) więc pozdro dla PL 2 ribki w 1 dzień :DDDD zysk jak z dupy na exp bocie xD xD xD METIN2 PL TO SZROT JAK PADNIE PRZENOSZĘ SIĘ KOREAŃSKI

Opublikowano

BergmaN wiesz ze nie wolno spamowac? Ktorys UP juz to pokazal.

przepraszam nie widziałem, sorry ale nie patrzyłem poprzednie 8stron ;p

Opublikowano

Już ostatnio GM pisał że może być serwer (mowa o s5 ) zablokowany na 5 lat przez expboty oraz spamoboty....

Od kąd wprowadzono EasyMetin na Pl to teraz każdy biega w eq +9...

Moim zdaniem Metin2.pl to już porażka

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

z metin2.pl priva juz zrobili...

wprowadzili tecale bony po 2k pz itp... maja tez wprowadzic 120 lvl i nowe eq... i kd +5... metin2 pewnienie padnie ale...

wg mnie klasyfikacja metin2 to

GLOBALE:

20% boty

70% dzieci

10%powazni ludzie

PRIVY

1% boty

60% dzieci

39% powazni gracze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

szymonziom zgadzam sie z twoją Hipotezą bo tak przeważnie jest ;] .

Moim zdaniem fajnie ze wprowadzą coś nowego Bo stalki bojowe fm`y etc to już lekka nuda .

Powiedzmy żeby Zrobić Epicką broń np. Barona żeby potrzeba było około 10 Pereł każdego rodzaju albo po 5 zwoi Bogusia .

Żeby w huj cięzko było zrobic te kd +5, i epiki .

Opublikowano

pamietam stare czasy... moja 1 postac wojownik mental 13 lvl... dalem wszystko w inte bo myslalem zeby nie wyrosl na glupiego xD i jaralem sie jak zrobilem gilotynowe na +4 ahh... to bylyczasy...

a ostatnio to wgl mialem juz smocza +9 all kd +3 fms +9 sr35... na pl-u full konto pro body... na 46 lvl-u 20 lvl konia i co?... i skonczylem gre... przynajmniej jakies dziecko nie znajace metina pocieszy sie troche ze dostalo jakis item czy cos... mi ta gra juz nie daje radosci... a szczegolnie to co sie w niej dzieje...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mam nadzieje ze gf cos zrobi przynajmniej zeby nie bylo takich bezsensownych haxow jak dmg hack trade hack (chodz nie ma ) dh expbot :) beznadziejne haxy rok temu jeszcze tak fajnie sie gralo :/ i co sie stanie jak ktos wydal 200zl na IS ? rozpadnie sie to powinni oddaac kase ;/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Mogę się założyć że po wakacjach albo i trochę dłużej metin padnie.. Nie warto tam już grać a co dopiero będzie później..

Opublikowano

to jest DOJEBANE :D mi jakiś hacker ukradł konto z ribem +49% srednie 35 lvl aura g i berek g mialem uszykowane kamienie duchowe żeby wbijać a tu mi jakiś dzieciak zaje... konto metin schodzi na psy xD xD

Opublikowano

kurwo udowodnić ci ? pokazać ci filmiki nobie pier.. ? :mellow: :mellow: i nie jedna osoba ci potwierdzi że jestem właścicielem xSZTERNOL ;] xD xD xD WIEC POCAŁUJ MNIE W DUPE I NIGDY TAKIE CZEGOŚ NIE OSIĄGNIESZ KURWIDOŁKU POZDROO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...