Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uu...

ale spam...

Kto spamił ma po wanie.

Ja czegoś takiego jeszcze nie doświadczytałem, ale jedynie co mnie ździwiło to ogromna zmiana cen małzy na feniksie...

Jeszcze tydzień temu ludzie wystawiali po 1,2kk, a dziś MAX po 900k i nie schodzą...

Nie wiem co się dzieje, ale to trochę dziwne...

Racja, ss mogą być przerobione ^^

Przynajmiej te z eq, bo z priva można skopiować dany itemek i wkleić do painta i po prostu podmienić ;)

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
hahahaha

Patrzcie jaki noob

http://board.metin2....969#post5206969

No nie co za noob ;D Ja spadlem z krzesla jak czytalem jego post .

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Po co myśleć że ktoś robi te screeny w Photoshopie lub innym programie?

Przecież tych screenów nie daje jeden użytkownik boarda, dawają to rożni użytkownicy którzy mają nabitych trochę postów.

A poza tym jest za dużo podanych faktów m.in podanie które, ktoś w tym temacie wrzucił, opisujące co sie wydarzyło na globalnych metkach firm GF, Ymir,4Box

Więc to nie jest Fake.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

nie długo to pliki serwerowe metin2.PL będzie można pobrać za darmo z neta i każdy będzie miał priva z lvl obok nicku i z nowymi mobami itd.

Opublikowano

nie długo to pliki serwerowe metin2.PL będzie można pobrać za darmo z neta i każdy będzie miał priva z lvl obok nicku i z nowymi mobami itd.

Z tego co mi jest wiadomo to, lvl obok nicku jest "ciągnięty" z listy na głównej stronie metin2

Wiem że był polski priv w którym było widać lvl obok nicku, i właśnie lvl brał się z głównej strony tego priva.

Jeśli w czymś się pomyliłem,proszę żeby mnie poprawić :)

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Opublikowano

mi okradli konto warte 250-300kk i gm ani nikt tym się nie przeją tylko koledzy których znałem niech pada dziad

Zapewne podałeś komuś passy bądź masz keyloggera na kompie . A co do tematu dla GF za duża strata , przecież sami wiecie jak teraz wyszedł serwer 24 Ci co chcą być w topce muszą wywalić nieźle szmalu na IS.

Opublikowano

Fajnie gdyby ten szajs padł. Team to banda dzieciaków banujących dobrych ludzi !

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

mi okradli konto warte 250-300kk i gm ani nikt tym się nie przeją tylko koledzy których znałem niech pada dziad

Jak jesteś ciota i rozdajesz pasy na lewo i prawo albo sciagasz co popadnie to się nie dziw, a to że gm nic nie robi to jasne, i tak nie moze...

lastfmred.gif

Opublikowano

tera nawet na tym nowym serwie Phantos już jest pełno botów np. taki jeden NexT ma 1 miejsce ale cały czas tylko expi na EasyMetin2

Opublikowano

33m33iw.jpg

Hahhahahhaha to mnie dobiło "@Małże@______10k"

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

na boardzie wypowiedział się Khapen (mistrz gry ^^)

"marudzicie ze ewenty sa nudne nic sie nie dzieje w metinie gdy chcemy ozywic ta gre to powstaja teorie spiskowe .. a czemu na jednym serwerze? zawsze testujemy na jednym"

hmm, chyba im coś wyszło spod kontroli albo już po cichu wprowadzają ten wielki event na pozostałe serwy :D

Opublikowano

Hmm ... PL będzie raczej OFF (przynajmniej przez kilka dni):P

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

Na 37 stronie spamu na forum pla napisałem posta i jak nieudolnie xaar na niego odpowiedział..

Mój nick to 1priviarz1

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5208111#post5208111

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

a to widziałem ale przeciez na pl-u to nie możliwe bo na pl-u max jest wiekszy niz 2kkk

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Eee tam. Nie wyłączą. Wyczyszczą nawet bazy, żeby się pozbyć autobotów. Wzór dla nich:

Użytkownik + Smocze Monety = KASA

rosja.gifЯ пишу правильно на русском языке.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...