Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UPDATE AARings & Pets!] LOC-MU [200X/30%] [S VI] Token System! NewMixes! Play2Win! Events! Jedyny

.Apostle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
44 minuty temu, Miraclee napisał:

Od godziny 1:30 nie mogę połączyć się ani ze stroną ani z grą. Dostałem jakiegoś shadow bana o którym nie wiem?

CxipftZ.png :v

Opublikowano
1 godzinę temu, Miraclee napisał:

No to niezły ban xD jakieś dowody na moje "cheatowanie" są? 

13:57:09 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [44][254]
13:58:35 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [44][254]
14:17:54 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [45][255]
14:19:33 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [45][255]
15:47:58 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:48:26 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:48:55 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:49:22 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]

Proszę przy okazji dorzuciłem tez twojego Kolegi. 

PS nie za logi dostaliscie bany lecz wlasnie od godziny 1 w nocy latalem za wami caly czas w krok w krok czyli zlapalem was również na gorąco.

Aby bylo tego mało wasz kolega nawet poszedl o krok do przodu i postanowil sobie zostawic 50agi a reszte w inne staty rozdac a nakurwiac speedem ze jak by mial z 2k AGi wiec sorry wiecej juz nie potrzebowalem aby zamknac ta sprawe.

Tyle z mojej storny Dziekuje za gre.

Opublikowano
2 minuty temu, evilek91 napisał:

13:57:09 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [44][254]
13:58:35 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [44][254]
14:17:54 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [45][255]
14:19:33 [fufek][TryKillMe] Client Speed Hack Detected [45][255]
15:47:58 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:48:26 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:48:55 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]
15:49:22 [miracle1][Miracle] Client Speed Hack Detected [79][289]

Proszę przy okazji dorzuciłem tez twojego Kolegi. 

PS nie za logi dostaliscie bany lecz wlasnie od godziny 1 w nocy latalem za wami caly czas w krok w krok czyli zlapalem was również na gorąco.

Aby bylo tego mało wasz kolega nawet poszedl o krok do przodu i postanowil sobie zostawic 50agi a reszte w inne staty rozdac a nakurwiac speedem ze jak by mial z 2k AGi wiec sorry wiecej juz nie potrzebowalem aby zamknac ta sprawe.

Tyle z mojej storny Dziekuje za gre.

No i spoko, tego oczekiwałem. 

iHacks  <3

Opublikowano

Apstole jak ustawić Off exp na EE żeby buffował ? Przez normalnego skila nie działa a przez multishota tak jak radził MuMasterek nie odpala

Opublikowano

Mam pytanie czy votowanie na stronce specjalnie jest ustawione, żeby można było votować na serwer ale żadnych pkt się nie dostaje czy też ja tylko czegoś nie zauważyłem lub jestem niedoinformowany?

Opublikowano
9 godzin temu, Uchiha. napisał:

Ustaw w pt ilość w helperze na 6 . Szewa odpalalem tak i wgl nie buffowal

Zaraz zrobie sobie Efla i zobacze jak to wyglada:D Dziala napewno bo Chopaki na BECIE korzystali z tego normlanie.

3 godziny temu, gwtim napisał:

Ten Offexp to że same się postaci expia przy wyłączonym kompie? 

Tak dokladnie taki ale on jest platny 100GP kazde uruchomienie a aby zdobyc GP musisz prawie 2 godzinki spedzi w grze normlani. Z tego co zauwazylem u nas na serverze nie jest to za bardzo rozchwytywane w tej chwili korzysta z tego tylko 7 osob
sccrenGSj_qhaxwes.jpg

2 godziny temu, iiyamaxl napisał:

Mam pytanie czy votowanie na stronce specjalnie jest ustawione, żeby można było votować na serwer ale żadnych pkt się nie dostaje czy też ja tylko czegoś nie zauważyłem lub jestem niedoinformowany?

Chwilowo tak. Za tydzien jak ruszymy z Donate (mozliwoscia kupna Vipa i Wcoinow) w tedy za darmo bedziecie przez glosowanie mogli otrzymac Wcoiny
WAZNE!! u nas VIP nie bedzie dawal boosta do expa wiecej szczegolow na jego temat dowiecie sie niebawem.

Opublikowano

Pękło 150 online, nowy rekord - co najlepsze tylko 7 osób korzysta z OffEXP.

Muszę przyznać że przesiedziałem wczoraj w barze w Lorencii dobre 30min. - w tym czasie naliczyłem 65+ przechodzących przez bar graczy :)
Kolejną sprawą jest to że online jest autentyczny - legit wyżej macie wycinek z GS'a

Celujemy w 200 bracia i siostry? :D

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, Uchiha. napisał:

Apstole jak ustawić Off exp na EE żeby buffował ? Przez normalnego skila nie działa a przez multishota tak jak radził MuMasterek nie odpala

Sprawdzilem. Dziala wszystko pieknie i co najlepsze nie trzeba nic ustawiac :D Wystarczy ze Elf posiada buffy nastepnie odpalasz OffExp obojetnie z jakiego skilla i tyle cale party dostaje Buffa co jakis czas, nie dziala tak skutecznie jak Helper czy jak bys robil to recznie ale dziala na 1000% :D

Opublikowano

Mam następujący problem odpalam normalnie grę przez LandofChaos i przez Main i jest to samo przy wybieraniu serwera czarny ekran nawet nie widzę gdzie jest serwer miał ktoś może taki problem ???  pomożecie ? :D

Opublikowano

Wiem, że to może nie najlepsze miejsce ale szukam polskiej gildii bo dość mam już grania wiecznie solo.

Poza tym kupię cape dla rf i dl ewentualnie crest. Nie wiem czemu ale jak piszę na głównym czacie po angielsku to jakoś nikt nie odpowiada i tak samo jest z szeptaniem. Zastanawiam się czy ludzie tak słabo znają angielski czy też po prostu są afk.

Opublikowano

Na ten moment jest 5 postaaci offexp, sporo graczy wyrzuciło przy resecie GS'a z powodu chatbanu, także gracze się zmieniają i online rośnie. Poprostu trafiasz w nieodpowiednie osoby. Jeżeli pytasz ich właśnie o Crest, Piórko itd. to pewnie główny powód braku odpowiedzi bo są one ciężkie do zdobycia :) Dziś rano widziałem już z 20-30 postów o zakupie piórek/crestów.

Możesz też kontaktować się przez forum, poczekaj tylko aż host zrobi aktualizacje bo na tą chwilę coś się pokrzaczyło.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do środka, mam nadzieję że online będzie rosło z dnia na dzień.
Czasami warto odczepić się od 30 online i zwiększyć liczbę online u nas bo bariera 150 została już przebita :)

Udało mi się dowiedzieć że grają tutaj osoby z innych polskich "elitarnych" serwerów, także to dla nas kolejna dobra wskazówka :)

image.png

Opublikowano

Może Twoja karta nie obsługuje openGL więc spróbuj tak:

- wejdź do głównego folderu z grą (tam gdzie main.exe)
- odpal plik "Settings.ini"
- zmień wartość "TronEffect = 1" na "TronEffect = 0"
- przy okazji możesz powyłączać inne rzeczy jak Fog, Antialsing, itp.
- zapisz plik

Spróbuj.

image.png

Opublikowano

Witam znów mam problem , otóż loguję się normalnie wybieram postać i przy ładowaniu znika mi okno a zaczęło się to od tego jak chodziłem po lorenci i nagle dostałem dc i nie mogę teraz wejść wgl bo przy ładowaniu znika mi okno , pomoże ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...