Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UPDATE AARings & Pets!] LOC-MU [200X/30%] [S VI] Token System! NewMixes! Play2Win! Events! Jedyny

.Apostle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OffEXP jest ustalany przez AT, ustawiony został tak aby podnosił: przedmioty exe., jewele oraz reset tokeny
OffEXP jest płatny, koszt za jego odpalenie to 100GP

Skąd GP? GP pozyskujemy automatycznie za czas Online, 1minuta - 1GP, wypłacane co 30min czyli 60GP na godzinę. Możliwe są także do wymiany w Shopie.
GP nie są walutą premium i przyznawane są tylko i wyłącznie za aktywność, HuntPoints zaś za aktywność w eventach, zabijaniu bossów itp.

Waluta GP nie jest wymienialna między graczami, nie można nią handlować, ważna jest tylko aktywność w grze.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
50 minut temu, Cusid napisał:

O której godzinie będzie finalny klient do pobrania?

Jakbyś zerknął na poprzednią stronę........

Opublikowano
15 godzin temu, evilek91 napisał:

Nasz klient posiada Lunchera z AutoUpdate wiec jesli posiadasz starego z bety 1 czy bety2 to zaden problem wystarczy ze Odpalisz gre launcherm i all sie zaktualizuje samo do finalnej wersji :D

ZA jakies 30min max do godziny wrzuce juz finalnego klienta 

Opublikowano
1 godzinę temu, evilek91 napisał:

ZA jakies 30min max do godziny wrzuce juz finalnego klienta 

to wkońcu beta sama sie aktualizuje czy trzeba nowego? Bo mnie po włączeniu launchera pisze że nową wersje trzeba.

A ja tu juz prawie naupychać chcialem koledze od ślepych jak zapytał.:((

Opublikowano

Klient w download, Baza czysta, Konta nie trzeba zakladac na nowo. Mozna juz wejsc i sprawdzic czy dziala wam poprawnie gra. rowno o 18:00 odpale Mobki/Questy/Naliczenie GP

Opublikowano

j2CZyF0.png

Dear LOCTizens,

this time has come and the server is online now, thats the time to look that game is working and that you dont have any problems with it. 

For this moment everything inside is empty - therere no monsters and every timer (like GP Gain) is turned off. You can make some steps in Lorencia to look how its beutiful, feel the Jungle of Noria or check out the ancient Elbeland. You can go everywhere but you cant do nothing and no points will be given.

The real load-up is on 18:00 +2 GMT - thats the time when monsters came intro our land!

Remember - 18:00 +2 GMT its the time when you can lvl-up, before 18:00 you can just walk and test game client.

Important: administrators and game-masters in-game characters got bouncing star overhead.
The administrators nicknames: Evilek, Apostle and Creaton

Kind regards my friends!
See you in-game!

image.png

Opublikowano

Jeszcze 2 godziny! Bardzo mnie ciekawi czy nasi rodacy uszanują to, że serwer jest international.

Opublikowano

Dokładnie @Cinu.wszystkim zapraszam do przeczytania tego tematu: http://forums.mu-loc.com/index.php?/topic/218-en-chatbox-and-post-in-game/&do=findComment&comment=679

Serwer uznaje się jako międzynarodowy, wypadkowe wiadomości w innym języki niż angielski nie będą karane, ale finalnie kończyć się to może czat-banem.
Trzeba uszanować każdego, każdy z nas wie jak to jest gdy wchodzi się na fajny serwer a tam Rosja albo Hiszpania :)

Jest dział poświęcony [PL] który będzie rozbudowywany, ale proszę opanowywać się na /post

Wiadomości w chat-boxie muszą być po ang. jeżeli nie - będę zmuszony go wyłączyć.

Społeczność międzynarodowa rośnie szybciej i to ona buduje serwery!

image.png

Opublikowano

Zen za helpera wzrasta co każde 15 minut, także ostro trzeba pilnować tej waluty.
Co by nie było - przyglądamy się sprawie i według mnie (z Zenem) działa jak należy!

Zapraszam wszystkich, niebawem kolejne info - kolejny update który wniesie kolejne ciekawe rzeczy =)

Aktualnie Zen za /post jest wysoki, ale to dlatego że /post rósł w spam, powoli gracze znajdują Zen i w bliskiej przyszłości nie będzie z tym problemu!

Jest kilka spraw o których niektórzy nie wiedzą!

• W Lorencii jest party-master!
    • Znajduje się on w barze i dzięki niemu szybko znajdziemy auto-party! Po wszystkim wystarczy pójść do danej lokalizacji i rozkoszować się grindowaniem w PT
    • Party-master jest darmowy a dzięki panelowi u góry (żółte koło zębate) możemy utworzyć także swoje party z własnymi wymaganiami.
  • Wiele osób nie wiedziało jak coś sprzedać by nie stracić
    • Wczoraj po wytłumaczeniu cisza się zerwała, wystarczy najechać na przedmiot w EQ, przytrzymać CTRL i prawym przyciskiem myszy kliknąć na przedmiot.
    • Przedmiot pojawi się w poscie za darmo - nie zabiera Zen i w dodatku każdy na serwerze po najechaniu na linijkę widzi jakie ten item ma opcje :)

Mam nadzieję że wam się to przyda!

Zapraszam!

image.png

Opublikowano

Wszystko fajno chłopaki tylko jak zamierzacie robić reset serwera tak jak zrobiliście to ok godz 8 rano to moglibyście chociaż w grze napisać info. Moje party tego nie przetrwało i o dziwo jedna postać została na spocie a drugą miałem 3 razy rollback (akurat kupowałem potiony) i musiałem 3 razy kupować te same poty a potem 3 razy tworzyć od nowa party bo za każdym razie po rekonekcie party gdzieś znikało. Chcecie żeby serwer przyciągał graczy to musicie zachowywać się jak profesjonaliści.

Kilka pytań:

-czemu mana potiony są stackowane po 200szt a life tylko po 25?

-dlaczego dla każdej postaci są w shopie podstawowe skille do kupienia a dla rf'a nie ma ani jednego scrolla?

-czy nie przesadziliście trochę z drop rate jeweli? - gram na dwie postacie praktycznie od startu serwera i w sumie znalazlem cały jeden chaosik. Żadnych innych kamoli, kompletnie nic..

Sukcesywnie będę na tym forum pisał jak coś jeszcze dziwnego znajdę. Kilka rzeczy faktycznie wprowadziliście fajnych, czego od dawna brakowało w MU np podział zen w party (niby nic a cieszy), tak samo możliwość otwierania depo postaci przy włączonym helperze. Co do zmieniania wyglądu lokacji to akurat nie jestem zwolennikiem takich zmian (mówię o wyglądzie norii czy lorencji) ale to już subiektywna opinia każdego. Jednemu się podoba a drugiemu nie. Widać, że na punkcie Mu macie pozytywnego świra.

Opublikowano
Cytat

Wszystko fajno chłopaki tylko jak zamierzacie robić reset serwera tak jak zrobiliście to ok godz 8 rano to moglibyście chociaż w grze napisać info. Moje party tego nie przetrwało i o dziwo jedna postać została na spocie a drugą miałem 3 razy rollback (akurat kupowałem potiony) i musiałem 3 razy kupować te same poty a potem 3 razy tworzyć od nowa party bo za każdym razie po rekonekcie party gdzieś znikało. Chcecie żeby serwer przyciągał graczy to musicie zachowywać się jak profesjonaliści.

Było info, najpierw że serwer wyłączy się za minutę, z później że będziemy starać się go wyeliminować, dodatkowo napisałem na forum żeby zachować spokój.

• Są tańsze - taka konfiguracja została ustalona od początku. 
  • RF to postać od 300 lv., wrzucając skille takie jak Dark-Side itp. to tak jak bym wrzucił Five-Shot dla Elfa czy Scroll Of Birds dla DL'a
  • Od samego początku stawiamy na aktywność, było powtarzane setki razy że aktywni będą dominować na tym serwerze. Eventy, Inwazje, Boxy, Bossy, wymiana Lucky Coin itp. - tam znajdziesz wartościowe przedmioty.

W związku z powyższymi - ekonomia, dobra zabawa i aktywność to był nasz cel.
Wszystkie sugestie są mile widziane, dzięki za feedback.

Dokładnie tak - pozytywny świr to dobre określenie.

Śmiało pisz na forum, rozważymy każdą propozycję!

Miłego grindowania! =)

image.png

Opublikowano

Ja ze swojej strony również zapraszam. Atmosfera i ustawienia na wielki plus. Cieszyć się tylko rozgrywką i promować serwer tak, aby liczba online nie malało, a wzrastało. 
PS. Jak wrócę z pracy, to mogę pomóc początkującym, więc pisać pod nick: KoHe
Miłej zabawy :)

118 online :)

onli.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich! Dla tych co mają jakieś zastrzeżenia szykuje się kolejna okazja by dogonić top - o tym później.
Ale co by nie było - czemu by nie zacząć już teraz? :)

125 Online - handel, rzadkie Jewele, rzadkie przedmioty - moim zdaniem, tak jak powinno być!
Do naszych graczy - zostawiajcie swój feedback u nas na forum, tutaj bądź na ragezone.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska w grze!

Szykuje się wiele ciekawego!

image.png

Opublikowano

Z racji tego ze nam sie zaczyna robic ciasno zostalo dodane kilkanascie spotow na mapach ktore tego zdecydowanie wymagaly. 

Cytat

LT1: 
216 44 PoisonShadow 
216 29 PoisonShadow 
188 47 PoisonShadow 
206 20 PoisonShadow 

LT3: 
81 190 Death Cow 
87 217 Cursed Wizard 
96 226 Cursed Wizard 
95 203 Death Cow 
98 181 Death Cow 

LT4: 
88 94 Death Cow 
107 88 Death Cow 
83 112 Death Cow 
80 140 Devil 

123 102 Devil mix 
123 102 Death Cow mix

LT5: 
108 35 Death Knight 
81 32 Death Knight 
88 11 Death Knight 
101 5 Death Knight 

LT6: 
19 44 Death Gorgon 
27 11 Death Gorgon 
11 32 Devil 
5 49 Death Gorgon 

LT7: 
26 127 Death Gorgon 
51 131 Death Gorgon 
28 165 Death Gorgon 

22 206 Death Gorgon mix
22 206 Balrog mix 

Atlans2: 
196 145 GH 
167 57 GH 
117 126 GH 
215 125 Silver Valkyrie 
226 171 Silver Valkyrie 

Opublikowano

Jak włączyć off exp dla elfa ee ? Ktoś pisał że przez ikonke multishot ale wtedy wgl się nie odpala , a przez odpalenie na skillu broni nie buffuje ?

Opublikowano
27 minut temu, Uchiha. napisał:

Jak włączyć off exp dla elfa ee ? Ktoś pisał że przez ikonke multishot ale wtedy wgl się nie odpala , a przez odpalenie na skillu broni nie buffuje ?

Odpal helpera najpierw, potem off-exp, mozesz na skillu z łuku. Z tego co zauważyłem buffuje elf ale nie tak dokładnie jak normalnie.

sygnatura.png

Opublikowano

Jak zrobić aby mój elf buffował wszystkich? Jestem w pt 3 osobowym i elfik bufuje tylko siebie i jeszcze jedną osobę w pt...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...