Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio nabrałem weny by pograć w BFH lecz gdy chcem włączyć gre przez stronke wyskakuje mi aktualizacja.... Aktualizuje restartuje firefoksa i tak w kolko a gra sie nei chce zaladowac . Ani nawet wlaczyc tylko pozostaje na stronie prosze o pomoc z goryu dziekuje

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Sprawdź przez IE albo inne aplikacje. Jak to nie pomoże to reinstall mozilli.

Opublikowano

Umm IE/ Opera, jak masz viste/sevena odpal jako admin (PPM, uruchom jako administrator) przeglądarkę oraz kliknij PPM na folder z BFH, właściwości, zabezpieczenia- edytuj, użytkownicy, zaznacz pełna kontrola i ok. Jeżeli nie zadziała no to klops, nie wiem :unsure:

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry jestem zielony w tym temacie ale może mi ktoś wytłumacxzyć jak podczepiać haki do Battle Field Heroes ?? będą ++++

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Mam problem z uzyskaniem statusu weterana w BF:BC 2, mam konto na BF:H na tym samym mail'u co BC 2 i mi go jakoś nie potrafi znaleźć, posiadam też Battlefield'a 2142, wpisywałem odpowiednie dane konta i nic, ale tu akurat się zbytnio nie dziwie bo akurat ten BF był rejestrowany na innej skrzynce. Macie jakieś propozycję albo sposoby na rozwiązanie tego problemu?

Edit: Problem rozwiązany, miła pani z EA chat'u pomogła.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Otóż mam problem z Battlefield2 Gdy włączam grę jest czarny ekran i wyskakuje error Proszę o pomoc o to ss :

bf2problem.png

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Próbowałem Ściągałem Różne Wersje DirectX 9.0c.Proszę o dalszą pomoc.

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

@Up

w supply drop nie da się zdobywać tych "super" broni da się tylko "uber" i te zwykłe ale jeżeli ktoś ci powie że w supply dropie trafiło mu się np. M16 czy coś to możesz go wyśmiać ;)

i jest gdzieś jakiś mod do bfh, że masz np. te Golden AK74 czy jak kolega prosi Golden M95 ale to jest wykrywalne. PB Cię kickuje, a nawet może zbanować

Opublikowano

A jak czasem czytam piszą o broniach "przerobione" jak tego dokonać ?

Czy między SVD i M95 różnica jakaś jest ?

Można jakoś Batlefoundsy przesłać ?

Opublikowano

Battlefoundsów nie można przesyłać ani żadnych itemków jak niektórzy mówią...

a co do SVD i M95 chyba nie ma różnicy. Ja mam M16 i AK74 i nie odczuwam różnicy, więc przy commando raczej jest podobnie

Opublikowano

@Up

co do przerabiania to nie rozumiem za bardzo pytania :P

może chodzić o moda który pokazuje że masz złote bronie czy coś albo o jakieś "upgrade" dla broni.

Opublikowano

moze zrobiv ktos oddzielny poradnik o slopy crate oddzielnie dla comando soldier gunner i dla royal i national

bo juz byly poradniki na temat skrzynek z ciuchami i starymi hot details

czyli prosze o zrobienie tuta na temat slopy crate dla wszystkich klac(chodzi mi o skrzynke z bronmi)

Opublikowano

Postaram się coś wykombinować ;p . Narazie mam forum na głowie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Witam

Niegrałem w tą gierke z 3 miesiące i dzis mi sie zachciało uruchamiam grę na stronie play now i pisze takie cos jak sie ma aktualizacja właczyć

An error occurred: Failed to download confing file.

Pomoze ktos ??

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Chciałem doładować BF przez smsa, więc robię to tak jak zwykle lecz nie wysyła mi smsa na który musze odpisać.

Jak rozwiązać ten problem??

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

@Up

hehe, mój kumpel też właśnie ma z PLAY i mi się skarżył że mu SMS nie przychodzą z bf :D

może PLAY nie obsługuje opcji Paymo SMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...