Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w wakacje bez problemu kupowałem BF i też miałem kartę z PLAY592a7f1fb72cb_post-260833-0844579001287176023_thumb.png

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

to nie mam pojęcia może nie masz środków na koncie, bierzesz SMS za 30.(...)zł a masz np. 29.(...)zł i też dla tego. właśnie ten mój kumpel miał 25zł na karcie a brał te SMS za 30+ i mu dlatego nie przychodziły ;)

@down

bardzo dziękuję ;) ;) ;)

Opublikowano

@Up

to nie mam pojęcia może nie masz środków na koncie, bierzesz SMS za 30.(...)zł a masz np. 29.(...)zł i też dla tego. właśnie ten mój kumpel miał 25zł na karcie a brał te SMS za 30+ i mu dlatego nie przychodziły ;)

Nie pomogłeś, ale i tak ci dam tego +

592a7f200a3a0_post-260833-0897288001287176767_thumb.png

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

Mam 450 Battlefoundsów, nie chce ubrań, chce broń, czy kupienie 4x Soldier supply drop to dobre rozwiązanie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w PLAY to ponoc nie dziala. Moj kolega tez nie mogl doladowac ( nie przychodzilo) w innej sieci bylo OK.

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Moje Pytanie: Znacie jakiś dobry sposób, aby nie kickalo przez punkbustera grajac na cheatach? Jezeli pomoze dam 5 i +.

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Hmmm, spróbuj przez Explorela pobrać to jeszcze raz.

Też miałem ten problem przez mozille, ale użyłem explorela i działa ; )

Dzięki już działa mozille uruchomiłem jako administrator :)

0c011561bb0ab84a.png
Opublikowano

Witam.

Nie będę się rozpisywał, przejdę od razu do rzeczy. Więc tak, chciałem kupić sobie 650 Battlefunds SMS-em. Zawsze kiedy to robiłem wszystko się udawało. Tym razem jest inaczej. Kiedy przychodzi do mnie SMS z EA, wysyłam słowo ZAPLATA jako odpowiedź. Pokazuje się napis (w moim telefonie): "Odbiorca nieznany. Ponowić próbę?". Jeżeli kliknę tak, dzieje się tak samo. Proszę o pomoc.

P.S. Mój telefon to Sony Ericsson K800i, a sieć komórkowa - Orange.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Popatrz do

http://www.mpcforum.pl/topic/244874-tut-popularne-bdy-z-leoladerem/

i tam daj - ;]... To musi zadziałać

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A wiec chodzi o to ze kupilem orginalnego batleffiled 2 + dodatek i chce grac na multiplayerze i wyskakuje komunikat ze mam za stara wersje na serwer i mam tak na kazdym serwerze jak pobralem pacze i zainstalowalem gdy wlaczam gre to robi mi sie czarny ekran i wychodzi z gry. Prosze o pomoc Beda plusy!!

Opublikowano

@Up

a patche instalowałeś po kolei?

czyli tam chyba 1.41 i 1.5

pamiętaj musisz instalować patche po kolei a jeśli to nie pomoże to może przeinstaluj albo zainstaluj

najnowsze sterowniki do karty graficznej chociaż przy bf2 to wątpię, że stery coś pomogą z tym "black-screen"

Opublikowano

musialem pokolei bo by wyskoczylo ze musze starsza wgrac a po 2 pisali ze wystarczy do 3.1

i do tego tylko zrobilem chyba ze trzeba do 1.5 wiec to wyjasnia

Opublikowano

teraz wiem juz dzieki eheh nie mysalel mo tym ze trzeba mmiec all

a jak sa pokolei patche??? bo ogolnie mam wersje 1.1 potem 1.20 1.21 1.22 3.1 tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...