Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi o to że ja ściągnałem tego PB z tego evenblance i tam wziąłem tak Bad company 2 PBsetup i to pobralem i nie mam czegos takiego żebym mial folder PankBuster czy cos takiego ja mam tylko PB w folderze z Bac company 2daj link skad pobarc instlator PB

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do każdej gry jest inna wersja PB. zobacz czy masz tam ten plik : PnkBstrA.exe

Opublikowano

A w pbsetup wybierałeś ręcznie folder z bc? Bo możliwe ze coś pomylił. I ściągnij to

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

, zainstaluj, powinno działać.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Mam mala prosbe zakupilem sobie dzisiaj BC 2 i nie wiem dokladnie jak grac w sieci prosze o jakis tutorial

robisz konto logujesz sie i wchodzisz na serwery

CZY KTOŚ MI WYTŁUMACZY CZEGO AKURAT TERAZ SIE ZALOGOWAC DO GRY NIE MOGEM?

Opublikowano

kiedys kupilem bf 2142 i zarejestrowalem na 1 email i poczte i zrobilem konto. a pozniej kupilem bad company 2 i tez zarejestrowalem na email ale inny i zrobilem nowe konto.chcialem teraz w bd2 odblokowac sobie m1(taka bron).wiec wchodze na battlefieldbadcompany2/veteran - czy jakos tak ;].ale jak chce dodac grę bf 2142 to pisze ze zle dane(dodam ze na stronie bf loguje sie z konta z bf bd2) czy da sie zmienic email z bf bd2 na ten z bf2142? lub cos podobnego

edit@ jak wejde na profile.ea.com to sie loguje na email z bd2 i zmieniam poczte na ta z bf 2142 i pokazuje ze uzywany email jest wiec daje nowy i jakos jest ale wogule sie pogubilem z tym calym veteran...... i jak probuje rejestrowac gry to tez z tej str bo na battlefieldbadcompany2.com/veteran to pisze mi ciagle ze under age czy cos tam ;/

Opublikowano

Witajcie. Od razu napisze ze jestem nowym uzytkownikiem tego forum wiec jezeli pisze w zlym temacie to prosze mnie skierować do innego. Otoz moj problem polega na grze Battlefield Bad Company 2. Gdy wlączam kampanie lub tryb wielosobowy wyskakuje mi bialy ekran podczas wczytywania tylko mruga lecz gdy wchodze do gry pozostaje bialy. Prosze o pomoc mozliwe ze problem tkwi w mojej karcie graficznej:

ATI Mobility Radeon HD 3650 prosze o jakies sterowniki z bezpiecznej strony bo aktualnie nie posiadam antywira.

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

napisałeś w dobrym temacie i bardzo mnie to cieszy :)

poszukaj na stronie głównej Ati

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

@ swinkamorska

nie dubbluj ... to po pierwsze

z tego co zrozumiałem to masz te gry na dwóch innych e mailach o.0 nie wiem czy da się zmienić mail teraz. chyba jest na to za późno

Gość Lenart
Opublikowano

odpal grę ze strony głównej BFH klikając Play Now

Opublikowano

Witam.

Mam problem gram w BF BC 2 na PS3 i słyszę jak inni gracze rozmawiają.

Szukałem na necie jak to zrobić by rozmawiać, ale nic nie ma, może wiecie jak to zrobić (pod PS3 mam podłączone kino domowe).

Jeśli wiesz to napisz.

Z góry dziękuje.

592a2efe9a031_post-97463-127287789452.jpeg

Opublikowano

Witam . Mógł by ktoś podesłać mi ten plik c2.cab gdyz mam go chyba uszkodzonego i gra sie nie chce zainstalować . Dziękuje z góry

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Witam! Otóż mam pewien problem jak zdobyć status VETERANA w Battlefield Bad Company 2.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

@DOWN

No jednak nie dziala robie wszystko i nic Wchodze w veterana wcześniej się logując bf heroes no i jest napisane ze mam wejść w bfa i nic wchodze pozniej w grę i nici z veterana Prosze o jakiś tutorial albo cos

Gość Lenart
Opublikowano

a to nie działa ?

Musisz miec chara na innej czesci bf'a na tym koncie na którym masz bc zarejestrowane. A wcale nie oznacza to że musisz kupić inną część. Wystarczy że sciągniesz i chara zrobisz w bfh. Potem wchodzisz na battlefieldbadcompany2.com/veteran (wcześniej musisz się zalogować) i gotowe :).

Opublikowano

elo mam problem mam procek 1.80ghz 1 rdzeniówke 1 gb ramu i sie tnie gra macie pomysly by cos zrobil by sie nie cieło

PS. call of duty mw2 sie w cale nie tnie i chodzi elegancko !!

Gość Lenart
Opublikowano

zmniejsz detale, wyłącz zbędne programy, komunikatory, programy p2p itp.

Opublikowano

Witajcie, mam problem z grą Battlefield Heroes, a mianowicie najczęściej gdy wejdę na serwer to za chwilę wyświetla mi się taki oto komunikat: RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed i jestem wyrzucany z serwera przez punkbustera :( Co zrobić?; od razu zaznaczam, że mam windows 7, a przecież nie hakuję ani nic. Proszę o pomoc :rolleyes:

m1ci22k.png

Opublikowano

Wiesz mój kolega też miał taki problem... Natomiast ściagnał on BFH i aktualizował w przeglądarce Internet Exploler (czy jakos tak) Identyczny komunikat mu wyskakiwal lecz powiedziałem mu żeby spróbowałna Mozilli Firefox ;d I mu wszystko działało Możliwe że to pomoże mu pomogło on mial akurat XP

Opublikowano

Właśnie ja gram na Mozilli, ale sprawa wiąże się głównie z windowsem, bo na XP nie miałem takich problemów.

m1ci22k.png

Opublikowano

A masz aktualnego PB? Ściągnij

http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

wybierz z listy bfh. Jeżeli nie pomoże to jeszcze to

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

. A jak i to nie da rady to nie wiem.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja mam taki problem z BFH: wchodzę na stronę loguje się klikam play now i czekam aż się skończy ładować potem się wyłancza i nic się nie dzieje.Co z tym zrobić?

PS:Komp świeżo po formacie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

banner2.gif

b9a53086840849f5a53c7c991d712ef1.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...