Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

unlimited czyli na zawsze, bez limitu ;D (chyba)

Opublikowano

unlimited czyli na zawsze, bez limitu ;D (chyba)

Ychhh xD nie o to pytam. chodzi mi czy ubranie jest na nieskończoną liczbe czasu czy też na tydzień tak jak broń.

Opublikowano

a co pisze kolo ubrania ? bo chyba wybierasz opcje płatności i ilość dni.

Opublikowano

mam problem mianowicie pobrałem bed company 2 i jak gram kampanie to nie mogę zapisywać stanu gry odinstalowałem i zainstalowałem i nic :(

POMOCY z góry :D thx

ADM Athlon II x2 245 2.91 Ghz 2.00 GB RAM GeForce 9600 GT 1024 MB RAM HDD 512 GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z BFH chodzi o to że mam nowego kompa i ściągnołem jeszcze raz. Problem jest w tym że jak włączam gre to sie ładuje wyłącza i potem nie włącza okno z gra zwykle jest tak że sie laduje i potem włącza się okno u mnie tak niema od czego to zależy, co z tym zrobić, czego to wina ?

Opublikowano

Taki małe pytanko. Czy wyszedł już jakiś haczek do bf:h? Bo ściągnąłem tego ESP co na MPC był a tu wchodzi nowy patch.

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

Opublikowano

Witam chciałbym prosić o pomoc z BFH.

Opis problemu:

Kiedy ściągłem najnowszy path co BFH gra przestała mi działać.Usunąłem grę i ponownie ściągłem grę i jest ten sam problem.Gdy duszę "play now" wyskakuję mi okienko i gra zaczyna się ładować kiedy pasek zostanie załadowany okienko się wyłącza i cisza.Prosiłbym o szybką pomoc.Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Mam super prymitywne pytanie do BF BC2 :

Mianowcie jak się.. leczy medykiem ?? Podchodze do goscia i naciskam E lecz zamiast leczyc podnosi mi jego zestaw... ??

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

mam pytanie odnośnie BFBC2

wczoraj kupiłem bc2 i zainstalowałem wszytko działa. Ale jak chce grać przez neta to żadnego serwera mi nie wyszukuje.

Ma ktoś jakiś pomysł co moge zrobić?

.

Opublikowano

eee... moim zdaniem powinieneś ustawić sobie filtry wyszukiwania serwerów [tzn. jaka mapa cię interesuje itd.] no i odśwież listę serwerów i poczekaj chwilke.

kiedyś miałem tak, że mimo tych filtrów serwery nie prędko mi wyskakiwały więc znalazłem taktykę: wtedy kiedy pisze żebyśmy czekali klikam anuluj i serwery się pojawiały po kilku sekundach. - może nie jest to nie wiadomo co ale u mnie zaowocowało. :):)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam problem z bf 2 deluxe mam jakoms wersje 1.1.2 .... pobralem 1.4.1 i nadal mam tamta i nie moge zagrac wogule przez internaet bo niema serwa z ta wersja co ja mam pobralem 1.5 i dziala ale malo serw jest i czy da sie jakos bf odpaczowac do 1.0 ? ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

--------------BF 2142------------

A wiec mam problem przy logowaniu się do gry. Otóż nie widzę kursora myszki może po prostu nie mam jakiegoś pliku czy co bo go w ogóle nie widzę. Z myszka wszystko ok!

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś wysłać folder BFBC2 ze wszystkimi plikami w nim znajdującym się? uprzedzam jeżeli ktoś gra w multiplayer to przed tym niech skasuje login i hasło w znajdującym się polu ponieważ to zostaje chodzi mi mianowicie o to by joystick chodził poprawnie i dialogi czytałem gdzieś że kupiona gra ma wszystko poprawnie napisane... ja kupiłem sam kllucz a gdy gre pobrałem z oficialnego serwera joystik nie chodzi poprawnie ani dialogi w sp... proszę o upload folderu BFBC2 i wszystkich znajdujących się tam plików ;) znajdziecie go w folderze moje dokumenty! aha gra musi być kupiona w SKLEPIE ! streszczając chodzi mi tylko o ustawienia waszej gry... proszę także o scan :) poleci + albo - jak kto woli ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a ja mam zapytanko dot. BC2, nie chodzi o hacki itp. tylko ciekawi mnie to bo ostatnio zauważyłem jakiegoś kolesia z lvl np. 35 i obok w białym kwadraciku było 2 czy to chodzi o to że 2 razy już wbił max lvl czy co ? screena nie dam, bo nie ma mnie teraz na pc

@down

k thx ;D

Opublikowano

Potrzebuję link do downloadu:

1. Battlefield 2

2. Battlefield 2 Jednostki Specjalne

(albo najlepiej 2w1)

Mam oryginalne CD Key'e tylko zgubiłem gdzieś płytki z instalkami :(

Opublikowano

niestety nikt nie poda Ci linka do downloadu, bo jest zakaz warezu na forum, ale jeśli znajdę to dam Ci na Pw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...