Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz aktualnego PB? Ściągnij

http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

wybierz z listy bfh. Jeżeli nie pomoże to jeszcze to

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

. A jak i to nie da rady to nie wiem.

Niestety wiele razy tego próbowałem, ale to nie pomaga :( Mi się wydaje że punkbuster powinien wyrzucać graczy z hakami i wysokim pingiem, a nie uczciwie grających :P

m1ci22k.png

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki problem, że jak zagram sobie parę rundek na serwie i zdobędę np. 3200 tych punktów dla zwiadu i potem wyjdę z gry do menu głównego to mi nie "dopisuje" tych 3200 punktów ... Wczoraj było wszystko ok, ale potem po jakiś 2 godzinach tak się zrobiło i dziś to samo! Pomocyyyy xD

Opublikowano

Witajcie.. Mam pytanie może już było na nie odpowiedź ale ja nie znalazłem. Otóż czy jest jakiś specjalny kanał na mircu do wyszukiwania mixów w bc2 ? Rozgrywka multi player jest bardzo dobra nie narzekam ale chciałbym coś zdziałać klanowo jakieś mixy itd.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Mam także inny problem: gdy sobie gram w Battlefield Heroes to co kilka minut gra mi się na chwilkę zacina (ok. 5 sekund) i mam tak cały czas, zawsze na każdym serwerze, a kiedyś tego nie miałem, inne gry mi się nie zacinają. Proszę o pomoc, będą +++ :)

Windows 7 32 bit

Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+, ~2.2GHz

Memory: 2048MB RAM

Available OS Memory: 1024MB RAM

Page File: 785MB used, 1262MB available

DirectX Version: DirectX 11

Chip type: GeForce 7600 GT 256 mb

Internet: Neostrada 2 mb/s na 2 komputery

m1ci22k.png

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj rano spotkał mnie pewien problem, a mianowicie:

Dwa miesiące temu zakupiłem wersje limitowaną BFBC2. Przez ten okres (od kupna do wczoraj) gra działała bez zarzutu, nawet najmniejszego (Prócz standardowych błędów z np. PB). Rano próbuje włączyć BFBC2 - lecz... Nic. Wyskakuje mi słynne okienko "Nie wysyłaj". Dzieje się to około 5 sekund po wyłączeniu aktualizatora. Reinstalacja nie pomogła... Co robić?

Komputer:

Pentium® Dual-Core CPU

E5200 @ 2.50ghz

2.50GHz, 2.00GB Ram

Karta graficzna GT210

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po ostatnim update na bc2 zawsze gdy zginę to gdy już się chcę zrespić (tam pisze że jestem już gotowy do odrodzenia), no i klikam na ten guzik żeby się odrodzić i wtedy są lagi kiedyś jeszcze wszystko było ok, jak klikałem na przycisk odrodzenia to w sekundę mnie odradzało i stawiało na mapie a teraz muszę czekać nawet z 20sekund może to nie jest jakiś duży problem ale po kilku zgonach staje się to uciążliwe... Na filmikach widziałem że inni się odradzają od razu po kliknięciu. I właśnie w tym update wyszły jeszcze te nowe opcje wyszukiwania serwerów tam te filtry np. Serwer Hardcore, itp. i gdy zmieniam właśnie w tych filtrach to też jest malutkie przycięcie... [i reinstalacja nie pomogła]

Może to dlatego że już mam zawalonego PC-ta bo już dawno nie robiłem formata...

Opublikowano

po ostatnim update na bc2 zawsze gdy zginę to gdy już się chcę zrespić (tam pisze że jestem już gotowy do odrodzenia), no i klikam na ten guzik żeby się odrodzić i wtedy są lagi kiedyś jeszcze wszystko było ok, jak klikałem na przycisk odrodzenia to w sekundę mnie odradzało i stawiało na mapie a teraz muszę czekać nawet z 20sekund może to nie jest jakiś duży problem ale po kilku zgonach staje się to uciążliwe... Na filmikach widziałem że inni się odradzają od razu po kliknięciu. I właśnie w tym update wyszły jeszcze te nowe opcje wyszukiwania serwerów tam te filtry np. Serwer Hardcore, itp. i gdy zmieniam właśnie w tych filtrach to też jest malutkie przycięcie... [i reinstalacja nie pomogła]

Może to dlatego że już mam zawalonego PC-ta bo już dawno nie robiłem formata...

Kolejny raz sam sobie odpowiadam na pytanie ;// (widzę że osoby z tego forum nie są zbytnio pomocne...) Ale omińmy to no więc nie trzeba reinstalować gry czy coś w tym stylu tylko wystarczy w antywirusie dodać do wyjątków folder z BC2 albo najlepiej usunąć antywirusa w moim przypadku był to AVG który przy odradzaniu się skanował foldery z BC2 :):):)

Opublikowano

witam wszystkich pisze poniewaz mam taki problem wczoraj miałem xp home gra smigała jak talala zrobiłem update windows 7 gra sie odpala bez problemu tylko nie widzi zadnych serwerow moze ktos miał ten problem??? gra orginał

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up.

- Uruchom jako administrator .

-Wyłącz Firewall'a , antywira itp.

Powinno pomóc.

Opublikowano

Więc podczas ładowania mapy na SP to mnie wywala do pulpitu i gra się wyłącz. Stało się tak gdy zmieniłem na DX9, gdyż na dx10 mam 10 FPS

Gram na Windows 7 Home Premium 64 bity

Sprzęt:

NvIDIA GeForce GT 325M 1 GB CUDA sterowniki 197.16

Intel Core i5 2x 2,8GHz

4 GB Ram

Gra ściągnięta

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

@UP nie, normalnie ładuję się 1 mapa czyli te napisy na początku gry w SP i mi po jakiś 5 sekundach, raz mrugnie i się całkowicie wyłącza.

PS. Ściągam drugą wersje gry i zobaczymy czy to zadziała TO TEŻ NIE DZIAŁA

Ma ktoś inne propozycje?

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

laptopie, z resztą od razu widać że laptop po samej karcie graficznej. Więc czekam na propozycje a nie bezmyślne posty.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

a czytałeś po przedni post gdzie pisałem jaki mam sprzęt?? Laptop jest dobry gdyż na full detalach mam 70-200 FPS na DX9.... Kurde piszę już taki temat na 20 forach i nikt nic nie wie

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

uwierz mi że specyfikacje Laptopa z PC bardzo się różnią od siebie, skoro na win 7 z dx 10 masz 10 fps, to raczej nie jest taki zajebisty że musisz lecieć na dx 9. wiesz ja też mam 70 fps... ale w Mario.

nie mam pojęcia jak Ci z tym pomóc... Sorry

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

------------BATTLEFIELD HEROES----------

Moje pytanie dotyczy nowych broni wprowadzonych do gry.

Jak można zdobyć M16 albo Ak47 lub SVD?

Tylko kupując Battlefounds czy jest jakiś inny sposób bo strasznie dużo osób z tym lata i tak mnie to ciekawi z lekksza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...