Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znacie jakiś fajny serwer rankingowy (koniecznie!) na patchu 1.50? Poleci +/-

BF2!

Mapka najlepiej wake island 2007

Yo!

Opublikowano

Mam problem z BC 2, mam 35 lvl, wszystko już dawno odblokowane, a jak wchodzę na byle jaki serv to mam tylko podstawowe wyposażenie takie jak na 1 lvlu. (Wchodzę tylko na rankingowe)

O dziwo na pustym servie wszystko było normalnie.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Witam

Mam problem a Battlefield heroes mianowicie :

Loguje się na stronie głównej gry, gdy się już zaloguje klikam na Pay Now

Załączają mi się te okienka(retriving version information) załaduje się do końca

i włącza się to drugie i tu jest problem to okienko zrobi się czarne i wyskakuje mi

komunikat : Wystąpił problem z aplikacją BFHeroes.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. <http://img513.imageshack.us/i/bfh.png/>

Proszę o pomoc :rolleyes:

Z góry dzięki B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyłącz zapory systemu windows.

Wchodzi tak : panel sterowania -> zapora systemu windows -> i tutaj zaznaczasz wyłącz zaporę.

Jeżeli to nie pomogło to wyłącz wszystkie antywirusy i innego tego typu programy bo mogą blokować.

w83od2.jpg

Opublikowano

Zainstalowałem teraz sterowniki do karty graficznej i chce spróbować czy będzie działać BFH i się instaluje na nowo

i chodzi mi o to czy karta graficzna mogła by mieć jakiś wpływ na ten błąd z BFH ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście, że może mieć wpływ bo może być np : za słaba na tą gierkę.

Napisz jaką masz kartę graficzną to będziemy działać dalej :)

Najlepiej napisz jakie masz parametry swojego komputerka :)

w83od2.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam taki problem z Bad company 2 , gdy gram na multi z 5 min, dźwięk się zacina grafa też i wywala mnie na pulpit,i muszę zrobić reset komputera bo nic nie chodzi ale myszkom mogę ruszać

Mam najnowsze sterowniki do karty graficznej ,ale sterowniki do karty dziękować są z 2008 r

sprawdzałem mój komputer czy pójdzie ta gra na wielu programach trochę więcej niż pułowa był , czyli na średnich , ale na wysokich w w singlu nie tnie się nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Zakupiłem wczoraj Bad Company 2. Mój problem polega na braku dialogów (są napisy ale nie nie słyszę głosu: Pazury, Baki itp.). Zarówno w trybie jednoosobowym, jak i multi. Wszystkie paski głosu ustawione na 0.70. Dźwięki ojczyste, system HiFi. Moje głośniki to Logitech x-540.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A inne dźwięki słyszysz?

Może nie masz sterowników do karty dźwiękowej, ja akurat zgubiłem swoje sterowniki i jak podłączam słuchawki to nawet jak jest na fulla to praktycznie nic nie słychać, a gdy odpinam słuchawki to mam piękny i wyraźny przestrzenny dźwięk.

Spróbuj sobie w opcjach inne dźwięki (głośność dialogów) dać na maxa.

Opublikowano

Witam. Zakupiłem wczoraj Bad Company 2. Mój problem polega na braku dialogów (są napisy ale nie nie słyszę głosu: Pazury, Baki itp.). Zarówno w trybie jednoosobowym, jak i multi. Wszystkie paski głosu ustawione na 0.70. Dźwięki ojczyste, system HiFi. Moje głośniki to Logitech x-540.

A czy na pewno masz wersję PL z wymienionymi aktorami.?

w83od2.jpg

Opublikowano

Witam. Mój problem nie polega na tym, że nie mogę włączyć battlefielda.. Mam taki problem, że nie mogę znaleźć hacków do niego, a mianowicie do battlefield bad company 2.. Prosiłbym o podanie linku z hackami (mam system xp) widziałem na forum spis hacków, cheatów itp, ale są one na win 7, vista czy coś w tym stylu, nie ma na xp :). A moje drugie pytanie czy jak hack jest detected to będzie działał? Czy jak gram na hacku detected na serwerze, który nie posiada pb to czy jest szansa, że dostane bana? Oraz jak dopalić hacka jak jest tylko plik .exe?

Z góry dziękuję. Za każdą dobrą pomoc polecą plusiki..

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Opublikowano

Linku Ci nie podam bo nie rozumiem jak można cheatować w takiej dobrej grze?

Gdy hack jest detected raczej się go nawet nie da odpalić, jeśli już to nie będzie on działał poprawnie, a jeśli jednak będzie i będziesz go używał na serwerze bez PB to nie powinno być bana ale ja sądzę, że ciągle jest taka możliwość abyś został nagrodzony banem.

Gdy masz hacka .exe to po prostu odpalasz go jak każdy inny plik wykonywalny i robisz to co tam pisze.

Opublikowano

jeśli serwer jest bez pb to możesz normalnie hackować, jedynie może Cie wyjebać/zbanować moderator/admin serwera

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący tej gry sie tnie na niskich detalach :( . Sprzęt mam taki

procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.1Ghz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9500GT

RAM: 3,5 GB

System operacyjny: Windows XP SP3

Internet: 1 mb/s

DirectX 9.0c

Licze na waszą pomoc :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

elo wam mam takie pytanko

Da sie jakos uruchomic gre z Xbox'a 360 na PC bo chcialbym miec kopie na wypadek jakby mi sie Xbox 360 rozpier****l jesli sie da to da ktos jakis poradnik jak bo szukalem na necie ale nic nie znalazlem

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...