Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam problemk

Więc tak ściagłem Battlefield Bad Company 2. Zaaktualizowałem w pełni

Po wejsiu do gry - nowa kmpania gra działała Ok

Płynęliśmy łodeczką.. potem nas ostrzelali następnie wyszliśmy na ląd i tu zaczyna się problem

Mogę jedynie poruszać myszke w 2 strony na dwa sposoby prawo+góra lub dół+lewo

resetowałem ustawienia nić.. jak ustawiam obrót w prawo ruchem myszki prawo to lewo automatycznie też się ustawia tak samo. To samo się dzieje z ruchami góra dół.. tylko dwa ruchy moge wykonywać..

gra jest piracka.. kolega ma taką samą grę z tej samej strony problemów takich nie ma.

proszę o pomoc

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Witam mam problem dotyczący tej gry sie tnie na niskich detalach . Sprzęt mam taki

procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.1Ghz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9500GT

RAM: 3,5 GB

System operacyjny: Windows XP SP3

Internet: 1 mb/s

DirectX 9.0c

Licze na waszą pomoc

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"z dużym pongiem" o.O

mario12pl - o jaką gre ci chodzi?

A net 1mb nie przeszkadza w żaden sposób w grze - na mojej 512 radiówce gram bez problemów

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam komputer podobny do twojego i taki sam internet. Wszystko ladnie śmiga na wysokich detalach. Sprawdź może antywirus albo firewall ci blokuje? spróbuj wyłączyć i zobacz jak będzie Ci działał.

Ja mam pytanie :) Zna ktoś jakąś stronkę, na której można kupić hacka do BFBC2? Tylko żeby się dało zapłacić SMSem albo przez rozmowę telefoniczną. PayPala ani konta w banku jeszcze nie mam...

­

Opublikowano

PayPala zawsze możesz zrobić za darmo.

Z kupnem przez SmS jeszcze się nie spotkałem.

http://www.x22cheats.com/

OndteAw.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka chcial bym sie zapytac was czy macie tez tylko 5 serwerow multi i w dodatku nie polskie ;/ jesli nie to poradzcie mi co zrobic aby bylo ich wiecej dzieki...

Opublikowano

Mam pytanie z kąt mogę pobrać BattleFielda tzn. mam oryginalnego cd-keya ale nie mam płyty Kiedyś grałem już ale po paru formatach gra zepsuła mi się tzn. nie mogę zagrać ,pisze że muszę zainstalować jeszcze raz .

Dankan6_eune_102_1_text.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam w czoraj kupilem bf bc 2 i chcialem pograc na multi tylko potrzebny mi jest najnowszy patch r11 bo nie wyszukuje serwerow i czy ma ktos tego patcha ale nie w formie .exe bo mi sie zawiesza komputer podczas aktualizacji tylko w formie plikow ktore podmieniam w folderze z gra.

pc_RashuPL.png

18706.png

Opublikowano

CZEŚĆ MAM PROBLEM W BFBC2 POLEGA NA TYM ŻE KIEDY WCHODZĘ NA JAKIŚ SERVER TO PO JAKICHŚ 5 SEKUNDACH MNIE KICKA I PISZE :

''WYRZUCONO cię z gry powód punkbuster kicked player 'nick' (for 0 minutes ) .. restriction corrupt module list''

wcześniej tak nie było może mi ktoś pomóc icon_sad.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam taki problem z bf3 że gdy chce wejść na serwer multi player wszystko mi się ładuje ale z jakiegoś powodu mapa nie może się załadować i wyrzuca mnie z serwera(bo za długo się ładowało)... Wersje mam aktualną nawet sprawdzałem kilka razy wymaganie sprzętowe pasują mi do zalecanych i nie wiem co zrobić... Ma ktoś może jakiś pomysł?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@razorex na głównej stronie działu bf jest mój tut jak pozbyć się problemu z pnkbusterem

Ja mam pytanie jak kupić broń sa ? Mam 5 zł na paypalu ale nie wiem jak kupić i czy na pc się da. Pisać pw jakby co/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakiś czas temu zakupiłem sobie BFBC2 i dzisiaj jakoś mnie wzięło aby przejść singla na padzie, pada mam oryginalnego od xbox360 na innych grach działa bez problemu a tutaj w ogóle. Podobno BFBC2 obsługuje tego pada, co zrobić??

29w778of.png

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem BFBC2 odpalam i gram w singla potem włączam multi i mi pisze że pobiera dane a lista serwerów pusta. Jak coś to nie mam żadnej innej wersji BF'a oprócz BF3

Opakowanie jest żółte z napisem EA CLASSICS (czy to jest dodatek czy co do jasnej ciasnej)

@edit

dodałem porty ale nie działa

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Kupilem gre wczoraj i gralem na necie lecz jak ja kogos zabije albo kto mnie zabije

to przy nicku mam [invalit] o co chodzi ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@Zieleniec11

W wyszukiwarce serwerów wciśnij reset czy jakoś tak (przycisk na dole, obok wejdź do gry). Powinno pomóc.

@487xcz

Przy logowaniu się na konto w bf'ie masz Motto klanu, wpisz tam coś lub usuń jeśli nie chcesz by coś było napisane.

Ciapciarapcia ! ;)

Opublikowano

Witam, mam problem z awansami w bf2. Otóż przed chwilą "awansowałem" na "Starszy Szeregowy" (Wiem że słabo ale przed chwilą zacząłem grać). Zaznaczyłem "awansowałem" w cudzysłów bo właśnie to ten problem że nie awansowałem, w grze owszem pisało tak i miałem inną ikonkę. Mniej więcej tak to wyglądało: Grałem sobie na serwerze rankingowym, nagle widzę awans ^^. Po zakończeniu rundy trochę jeszcze grałem ale tylko może z 1 min. rozłączyłem się z serwerem i nic, piszę ciągle że ostatni raz grałem wczoraj, mam 0 pkt, 0 jakichkolwiek statystyk i najgorszy stopień, wylogowałem się i zalogowałem i to samo, proszę o pomoc !

mojapierwszasygnatura.jpg

Serwer: DiamondMt2

Nick: Tankeff

Poziom: 100

Królestwo: Chunjo

Gildia: skillseries

Nie bądź pała. Daj tego plusa :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

BFBC2

1. Kto chce mnie w znajomych w grze to szukać pod nickiem DominikPL

2. Jak odblokować Tracera (taka broń do namierzania np helikopterów aby zniszczyć z RPG)

Opublikowano

thx wielkie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem w sumie od 2 dni.

Próbuje się zalogować do Battlefield Bad Company 2 i cały czas mi piszę błąd że:

"NIE UDAŁO SIĘ POŁĄCZYĆ Z EA ONLINE"

Serwery EA padły ?

Z netem jest wszystko dobrze , inne gry chodzą bez problemów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...