Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://profile.ea.com/forgotpassword.do

i odzyskujesz hasło ...

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to fajnie.bo juz wszedlem w to co dales

i przyslali mi na poczte link i wpisalem nowe haslo i sie loguje w grze a tu mi wyskakuje zeby dac klucz seryjny.wpisuje i okazuje ze juz jest zarejestrowany.dodam ze po aktualizacji uptaderem

jak sie loguje to mi pokazywalo ze zle haslo wiec zmienilem ale na nic.... moze ktos wie co zrobic.bo sie boje gre przeintalowac jak znowu pokaze ze klucz jest uzyty a zalezy mi na grze przez neta

Opublikowano

ja bym przeinstalował ... albo napisz do supportu ...

Opublikowano

znaczy klucza nie dadzą Ci nowego, ale w jakiś sposób może Ci pomogą

a klucz seryjny może być użyty jeden raz na gre, czyli nie może być tak że masz BFBC2 na 2 pc na raz z tym samym kluczem - tak mi się wydaje

Opublikowano

jeszcze 1 pytanie

jak mam win7 64 bit jak odinstalowac bad company 2? bo dalem prszy wlaczaniu pliku do odins. ze jest zainstalowany poprawnie i tera wyskakuje tylko okienko z czarnym tlem i sie zamyka i nic

Opublikowano

mogłeś tamtego posta z edytować...

nie wiem... w win7 nie ma czegoś takiego jak dodaj/usuń programy ? nie używam 7, wole xp :D

potem Ci powiem co i jak

Opublikowano

Witam Ludziska i proszę o pomoc

problem mój polega na tym , że na koniec aktualizatora wyskakuje info 592a155fccbc3_post-150977-127019525409_thumb.jpg pomóżcie bo już nie mam pomysłów grałem w nią normalnie a po wyjęciu płyty z napędu ( i oczywiście włożeniu jej z powrotem ) takie cudo nie mam pojęcia co z tym zrobić a grać się chce :-)))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

damiz1 jaki masz system?

Assassin13 łap:

http://www.4shared.com/file/257671092/945d3a71/BF2.html

http://www.4shared.com/file/257672074/f1081d24/CoreDLL.html

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

a ja mam oryginała, kupionego 6 marca (dzień po premierze), dałem za niego 140 zł i jestem z niego cholernie zadowolony wart był ceny i wart jest do tej pory. Gra jest niesamowita, wszystkie Call of Duty wysiadają przy multi w Bad Company 2. Kupcie sobie oryginała 0 problemów xD

Opublikowano

nie każdego stać na kupowanie wiecznie nowych gier ... co to był by za sens .. .kupie grę , nie wejdzie mi i kasa w błoto ... lepiej pobrać z neta, zobaczyć czy działa single, a potem można pomyśleć nad kupnem ...

Opublikowano

Witam.

Kupiłem nowiutkiego Battlefielda 2142 zainstalowałem go

i włączyłem lecz nie moge grac przez neta.

Jak mniemam musze ściągnąc patcha 1.41 chyba ??

Lecz jak wpisuje w google to żadnego nie widze

POMOCY!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wpisz w google BF 2142 patch wynik

wchodzisz w jakiś link i pobierasz

Opublikowano

Ej ściągnołem tego patcha i pisze mi że mam nowszą wersję zainstalowaną na kompie?!!

no to co jest??

to jest deluxe edition gra jak cos.

Ej może chodzi o cos z tym EA link/

POMOZE KTOS???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to chłopie masz na 100% warna ... 4 posty? istnieje opcja edytuj ...

ściągnij jakiś jak możesz to ze stronki EA...

Opublikowano

hej mam battlefield bad company 2 i gdy gram przez neta lub w kampanii to mam na monitorze coś czarnego co zasłania cały monitor co robić proszę o pomoc bo po prostu nie da się grać

Screen:

O TO SCREEN

P.S. mój komputer spełnia wymagania..

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Opublikowano

być może masz stare sterowniki do karty graficznej, pobierz nowe i napisz jak wyszło :D

Opublikowano

A ja mam problem w BF:BC2, mianowicie w filmikach w kampanii nie słychać w ogóle co oni mówią (tzn bardzo cicho i jak dam głośniki na full to oprócz tego że muza strasznie wali to lekko słychać co gadają)

Edit// kombinowałem z ustawieniami i tylko jak podlacze sluchawki i na nei ustawie to wtedy all pieknie a na glosniczkach glucho na kazdym ustawieniu. Odpiszcie szybko, gra oryginał.

Edit2// Udało mi się jednak znaleźć rozwiązanie na necie, wujek google nigdy (no prawie ;D) mnie nie zawiódł. Jeżeli ktoś miałby jednak podobny problem to wsytarczy wejść w dokumenty, folder BFBC2, settings i zmnienic SpeakerCount=0 na =2

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

pogrzeb w ustawieniach głośników panel sterowania --> Dźwięki, mowa i urządzenia audio i może tam coś będzie..

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...