Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można grać na 2 kompy, jeżeli 1 łączy się z routerem przez wifija a drugi przez kabel? (oczywiście z 1 routerem)

Na jednym CDKey'u nie ma szans.

Musisz posiadać dwie osobne gry (kupione).

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam was ja już napisałem ten temat ale napiszę także tutaj bo nie mogę go rozwiązać w Battlefield 2.Np: Wchodzę na jakiś serwer i jest wszystko ok łączy mi i jest wszystko git. Ale po 1 minucie czy 5 minutach grania wykopuje mnie z serwera z takim o komunikatem:

problemov.png

Czy możecie coś na to zaradzić?

UWAGA! Nie musicie pisać coś takiego "najlepiej zaakualizuj PunkBustera :)" to nic nie pomoże ... już próbowałem i próbuję na różne sposoby i nic :(

Ale coś w tym jest bo kiedyś jak grałem było wszyściutko gites. Ale przez jakiś czas nie grałęm i zatęskniłem to więc zainstalowałem i tak mam :( właśnie nie wiem przez tą przerwę :( proszę was o pomoc bo tak bym chciał sobie zagrać :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam was. Kupiłem sobie wczoraj BF3. Pobrałem z Origina, pózniej się zarejestrowałem na BattleLog, po czym gdy klikam na ikone BF3 na pulpicie ładuje mi się Origin, piszę "Trwa Uruchamianie" po czym 5sek lub 10sek pojawia się taki oto błąd:

http://www.fotosik.p...5c40c5e8d6.html

Błagam was, pomóżcie!!

DAM PLUSY!

Opublikowano

@@kaz608

Twoje pytanie dotyczy gry Battlefield3, ten temat służy do pytań, problemów etc. dotyczących Battlefield'a 2 i BFBC2

Do tego jest specjalne subforum wyżej, zresztą już założyłeś temat. Pamiętaj, że refresh następuje nie wcześniej niż 24h., od ostatniego posta!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z awansami w bf2. Otóż przed chwilą "awansowałem" na "Starszy Szeregowy" (Wiem że słabo ale przed chwilą zacząłem grać). Zaznaczyłem "awansowałem" w cudzysłów bo właśnie to ten problem że nie awansowałem, w grze owszem pisało tak i miałem inną ikonkę. Mniej więcej tak to wyglądało: Grałem sobie na serwerze rankingowym, nagle widzę awans

^^. Po zakończeniu rundy trochę jeszcze grałem ale tylko może z 1 min. rozłączyłem się z serwerem i nic, piszę ciągle że ostatni raz grałem wczoraj, mam 0 pkt, 0 jakichkolwiek statystyk i najgorszy stopień, wylogowałem się i zalogowałem i to samo, proszę o pomoc !

Trzeba grać do końca rundy żeby exp i odblokowane przedmioty się zapisały. Owszem są serwery gdzie nie trzeba czekać do końca rundy, można w każdej chwili wychodzić bez utraty zdobytego doświadczenia ale ogólnie to nie wiadomo które.

fs_pc.png

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zapytać czy pójdzie mi Battlefield 3 na moim sprzęcie.

Procesor AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz

Ram 2,00 GB

System Windows 7 64 bit

Karta graficzna ATI Radeon HD 4600 Series

Prosiłbym o szybką odp. :)

Opublikowano

!Up

od tego jest specjalny temat w dziale Battlefield 3, zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/475225-info-czy-pojdzie-mi-battlefield/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam . Mam Problem a mianowicie . Dzisiaj 16 lipca . Zrobilem formata calego kompa . i 1 co zrobilem to zainstalowalem Bf Bad Company 2 . I wiec tak . Ustawiam moja rozdzielczosc .

Ustawienia na srednie . I wchodze do gry . Gra dziala plynnie niekiedy sa scinki . Ale gdy jest wybuch c4 . Albo Granatu . Lub Strzelam z Czolgu . Najgorsze jest to ze jak jest ten wybuch , To nic nie moge zrobic mam 5-10 fps i takie sciny ze nic nie widze . Aktualizowalem Sterowniki . I nic nie pomoglo . Proszę o Pomoc Aha zapomnialem dodac ze Na niskich ustaw. Gry to samo sie dzieje

Przybij Piątke [5] :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam czy bf2 bad company 2 mi pojdzie plynnie chociaż na low ;)

procesor : p6100 2.00 ghz( dwa rdzenie)

ram: 3gb

karta: nvida geforce 310M

win: 7 64 bit

Nie ma szans

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie ma szans

Aha Ściagnałem mimo to z neta i single bardzo ładnie chodzi na low jak jest większa akcja fpsy zniżaja się do 30 co oznacza ze działa plynnie :P

jutro kupuje oryginał :) pozdr:)

Opublikowano

Witam.

Mam problem w grze Battlefield: Bad Company 2. Chodzi o multiplayer. Zawsze grałem bez problemów, lecz w ostatnim czasie po około 10-30minutach gry wyrzuca mnie z serwa i pisze "PRZERWANO POŁĄCZENIE Z SERWEREM". Z netem problemów nie mam.... np. w BF3 nie mam nawet lagów ^^ W BC2 też nie mam wcale lagów... ping na poziomie serwera, więc nie wiem o co chodzi... najlepsze jest to, że nic nie robiłem z kompem, ani grą, mam wszystkei aktualizacje i wogóle. Z neta wyczytałem, że wystarczy usunąc plik "host" z C:>Windows>system32>drivers>etc, ale u mnie to nie pomaga.... HELP!

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

refresh

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Witam.

Mam problem w grze Battlefield: Bad Company 2. Chodzi o multiplayer. Zawsze grałem bez problemów, lecz w ostatnim czasie po około 10-30minutach gry wyrzuca mnie z serwa i pisze "PRZERWANO POŁĄCZENIE Z SERWEREM". Z netem problemów nie mam.... np. w BF3 nie mam nawet lagów ^^ W BC2 też nie mam wcale lagów... ping na poziomie serwera, więc nie wiem o co chodzi... najlepsze jest to, że nic nie robiłem z kompem, ani grą, mam wszystkei aktualizacje i wogóle. Z neta wyczytałem, że wystarczy usunąc plik "host" z C:>Windows>system32>drivers>etc, ale u mnie to nie pomaga.... HELP!

mozliwe ze to przez punkbustera wylacz programy w tle wszystkie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki problem ,

Więc tak, uruchamiam instalacje i wyskakuje tabelka wybierz język ale nie ma żadnych języków do wyboru i klikam ok, i nic się nie dzieje a jak uruchamiam ponownie instalacje i wyskakuje znowu tabelka z językiem i nie klikam na ok tylko wyłanczam tą tabelke i wyskakuje taki błąd : Error-cannot load lexicon file-Support\\_autorun.utxt

Wiem ze tego nie akceptujecie ale gra jest nie orginalna...Jeśli ktoś bedzie tak uprzejmy to

PROSZE O ODPOWIEDZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć mam problem oraz pytanie, a mianowicie. Mam konto w BF2 BC. I już od mojej ostatniej gry mięło, wiec postanowiłem grac z powrotem. Klucz kupiłem na allegro. Teraz gdy instaluje to po długiej przerwie nie mogę znaleźć klucza. To jest mój problem. A pytanie to czy mogę użyć do instalacji innego klucza np kolegi a potem zalogować się na moje konto? Bardzo proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Cześć mam problem oraz pytanie, a mianowicie. Mam konto w BF2 BC. I już od mojej ostatniej gry mięło, wiec postanowiłem grac z powrotem. Klucz kupiłem na allegro. Teraz gdy instaluje to po długiej przerwie nie mogę znaleźć klucza. To jest mój problem. A pytanie to czy mogę użyć do instalacji innego klucza np kolegi a potem zalogować się na moje konto? Bardzo proszę o odpowiedz.

Tak. Każdorazowo logujesz się na konto (jakie by ono nie było). Spokojnie tak możesz zrobić :>

Opublikowano

Ale czy jak on wejdzie w tym samym czasie to mnie wywali? Bo jestem na jego kluczu?

Nie, logujesz się na swoje konto przecież, łączysz się z EA ONLINE i jesteś na swoim koncie, nie jego :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam pytanie głównie do BF: BC 2 . Szukam jakichś cheatów. Najlepiej wh tylko ;) ! SZUKAM ponad 2 tygodnie... i jakieś stare tylko widzę niesprawne .

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...