Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Do realizacji]Temat starszy niż 6 miesięcy

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Co myślicie o tym, aby wprowadzić ostrzeżenie przed napisaniem postu w temacie w którym nie pojawił się żaden post w przeciągu ostatnich 6 miesięcy lub dłużej? 
Widziałem to na jednym zagranicznym forum, trochę to spolszczyłem w celu wizualizacji pomysłu.

akM-ZKpsTXqLx_nou515eg.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Marchwj napisał:

Na tak, chociaż zazwyczaj jak ktoś odkopuje tak stary temat, to nie po to, żeby w nim napisać coś bez sensu :D

Ludzie trafiają też z wyszukiwarek dla których nie ma znaczenia data ostatniej odpowiedzi. Propozycja jak najbardziej ok

Opublikowano
5 godzin temu, Marchwj napisał:

Na tak, chociaż zazwyczaj jak ktoś odkopuje tak stary temat, to nie po to, żeby w nim napisać coś bez sensu :D

Ty chyba nowy na tym forum jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak, zdarzają się sytuacje gdzie wchodzi ktoś w temat i nawet nie zauważy, że przedawniony i dostaje ostrzeżenie.

Opublikowano

Jestem no ok. Ale takie tematy powinny byc zamykane dopuki autor nie odblokuje. Lepsza opcja to mozliwosc zablokiwania tematu przez autora. Ale przy obecnym burdelu jestem na NIE OGARNIJCIE WPIERW TEN SYF BO W TUTORIALACH MOZNA ZNALESC PYTANIA I INNY SYF 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak. Jeśli ktoś będzie chciał dodać coś wartościowego, to ostrzeżenie nie będzie dla niego problemem, a być może zniechęci trochę tych, którzy tematy "odkopują" niczego do nich nie wnosząc.

Opublikowano

Nie. Na forum nie dajmy ostrzeżeń za wypowiadanie się w starych tematach. Od dawna na forum nie ma czegoś takiego jak odkop. Póki post nie łamie regulaminu, to nie ma mowy o otrzymaniu ostrzeżenia.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ale cześć osób chyba nie doczytała o co chodzi w tym pomyśle. Miało by to wyglądać tak, że po prostu przy dodawaniu odpowiedzi wyświetlała by się ramka/popup z informacją że ten temat ma więcej niż 6 miesięcy. Jeżeli użytkownik chciałby tak czy inaczej dodać swoją odpowiedź to miałby taką możliwość.

Specjalista
Opublikowano
14 godzin temu, tripipi napisał:

Nie. Na forum nie dajmy ostrzeżeń za wypowiadanie się w starych tematach. Od dawna na forum nie ma czegoś takiego jak odkop. Póki post nie łamie regulaminu, to nie ma mowy o otrzymaniu ostrzeżenia.

Również.

Opublikowano

Pierdolicie Hipolicie. Nie ma odkopu ale jak typo mi napisze w temacie GÓWNO zamiast kreatywnego posta to w sumie go ukarzę ale taki znak by się przydał, dla tych mądrzejszych po prostu ;) 

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...