Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokończymy dziś balans i robimy misje jakieś dla was a potem dodamy kilka setów !

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum, automatyczne użycie dopalaczy, zmiana czasu dopalaczy, a nie 300 min, lub 4 min i 8 sek, metki z 3 misji "rajdu kamieni", wędka i robaki do Rybaka, drop z pająków nie zawsze lota.

InnVis - nie odpisuj, znam odpowiedź - "najpierw balans poprawiamy"

Opublikowano

co 2 szarza sie buguje tzn wchodzi bez dmg albo wgl nie chce wejsc i nasza postac biega za druga jak zidiociała dopoki nie zacznie sie hitowac albo nie użyje innego skila do tego marne hity jak na najmocniejsza postac fizyczna w grze + ta redukcja hitow w eq + spory % na blok ciosow x wp ninja szaman helaer = chuj a nie klasa fizyczna 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Szkoda, że na serwerze nie ma żadnej waluty za którą kupi się coś z IS. Niestety ludzie nie chcą sprzedawać za PO czy tam perły.

Ale ogólnie serwer kozak

:)

Opublikowano

@InnVis

co 2 szarza sie buguje tzn wchodzi bez dmg albo wgl nie chce wejsc i nasza postac biega za druga jak zidiociała dopoki nie zacznie sie hitowac albo nie użyje innego skila do tego marne hity jak na najmocniejsza postac fizyczna w grze 

Opublikowano
1 godzinę temu, PPaN napisał:

@InnVis

co 2 szarza sie buguje tzn wchodzi bez dmg albo wgl nie chce wejsc i nasza postac biega za druga jak zidiociała dopoki nie zacznie sie hitowac albo nie użyje innego skila do tego marne hity jak na najmocniejsza postac fizyczna w grze 

Wiem wiem przeczytałem to spróbujemy  ogarnąć... 

Opublikowano
3 godziny temu, Leg3ndarY napisał:

Wojny tez nie maja sensu, bo bijesz sie w grupie tylko bo za duzo hp jest XDDDDDD 

@top, serwer dobry do pvp + trzeba duzo dropic :]

Własnie teraz skile więcej biją zastanawiamy się ile dawać w next secie hp itp.

Opublikowano
17 minut temu, Kozak647 napisał:

ktos ma jakies dmg na ten serwereK?

co ty kurwa kpisz?

jak nowe misje i eq>?

Opublikowano

Grało się w miarę fajnie, serwer ciekawy, łatwy, ale ( no właśnie zawsze znajdzie się jakieś "ale" ) - może wrócę jak poprawią to co jest do poprawy (bo póki co robi wszystko inne i zapewne zaraz odpiszesz "balans robimy" - stara śpiewka, która już mnie znudziła) :( .

Opublikowano
Dnia 1.06.2017 o 18:56, kicek999 napisał:

Dodacie misje, to od razu będzie co robić i nie będzie nudów :) 

Najlepiej też te nakładki na broń, nawet z jakimiś chujowymi bonusami

Dodamy nowe misje i jakieś sety oraz pierdoły dodatkowe bo balans skończony już jest.

Zapraszam na serwer balans jest już zakończony a tutaj macie kolejną wojenkę gildii na serwerze CaviraMT2.pl

https://www.youtube.com/watch?v=4-AXHh-bki8&feature=youtu.be

Opublikowano

Balans taki ze na serwie wiekszosc to szamani sury bm i ninje archer bo wala skile od 60-150k

do tego 2 kryty i po zabawie

kiedy eq?

Opublikowano
19 godzin temu, InnVis napisał:

Zapraszam do oglądania...

moze dopisz ze fryz i pety w isie ktore duzo robia i ze tylko kasa mozna je kupic ;] bo te wasze eventy to zalosne sa xD a w grze nikt nie sella bo nie ma za co wiec tylko wydac kase trzeba zeby je miec i tylko pozostaje bic sie gdzie i tak balansu nie ma ;p wiec no troche nudy jestem neutral jakby co zeby nie bylo ze pisanie prawdy to placz :( moze sie cos zmieni ;p 

Opublikowano

Czas dopalaczy nadal nie poprawiony, pal licho, że nie ma autopodnoszenia, ale auto dopalacz - pisałeś InnVis, że dodacie, metków do 3 misji rajdu kamieni nadal nie ma :( ale co tam, sety nowe będą i zwiększony lvl.

A jeśli to prawda, że expienie dalszych lvl, będzie tylko jeśli się jest w gildii (bo tak słyszałam na ts - nie wiem ile w tym prawdy) to będzie kicha, bo nie każdy jest w gildi.

Fioletowe i czarne perły dropią ze szkaty, czyżby to już ulepki do new seta ???

Opublikowano

Wywala jakiś błąd co chwila ze stacja A nie jest gotowa do użycia. Ogólnie syf bo A jest przypisane do stacji dyskietek 3,5 których już nikt raczej nie używa.

2sbu2dv.png

Opublikowano
9 minut temu, razielek napisał:

Wywala jakiś błąd co chwila ze stacja A nie jest gotowa do użycia. Ogólnie syf bo A jest przypisane do stacji dyskietek 3,5 których już nikt raczej nie używa.

Zmień przyjacielu z A na C lub D powinno być ok jak tak zrobisz.

Opublikowano
3 minuty temu, InnVis napisał:

Zmień przyjacielu z A na C lub D powinno być ok jak tak zrobisz.

Problem z tym że nie mam podłączonej żadnej stacji dyskietek nawet w obudowie na to miejsca nie mam.

2sbu2dv.png

Opublikowano

UP  A na moje to już zero odpowiedzi, widzę nie tylko na ts mnie unikasz, (wiem że jestem upierdliwa, ale jak się coś obiecuje to zdało by się dotrzymać słowa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...