Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja się wypowiem. Więcej, więcej i jeszcze raz więcej misji, za które będzie się dostawać PO, a nie jakieś stałe bony typu 3k pż, skoro mam 260 i takie 3k mi nic nie robi. 

Biolog do poprawy, bo 4 itemy jeszcze można oddać. Dodatkowo nowy dung i nowa mapa z mocniejszymi metkami. Skiny do broni za PO jeszcze by się przydały.

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tajemniczej skrzyni dropią już kupony PO - a sporo ich wyrzuciłam gdy jeszcze drop kuponów PO do nich nie został dodany.

Kamień wodny póki co też piszą aby wyrzucać, a za jakiś czas się okaże, że do czegoś potrzebny, tak samo jak jest drop innych pereł niż standardowych: czerwonych, białych i niebieskich, również nie wiadomo czy to pomyłka, czy celówka, a co poniektórzy je wyrzucają.

Coś dodają, coś zmieniają - bez powiadomienia graczy - to takie samolubne :(

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelo napisał:

To może ja się wypowiem. Więcej, więcej i jeszcze raz więcej misji, za które będzie się dostawać PO, a nie jakieś stałe bony typu 3k pż, skoro mam 260 i takie 3k mi nic nie robi. 

Biolog do poprawy, bo 4 itemy jeszcze można oddać. Dodatkowo nowy dung i nowa mapa z mocniejszymi metkami. Skiny do broni za PO jeszcze by się przydały.

Jak najbardziej za...po zrobieniu 5 setów jedyne co zostaje to czytanie książek co 4h :))

Opublikowano
4 godziny temu, Homelo napisał:

Jak najbardziej dobry pomysł też chcemy zrobić byście expili do 250 szybko ale pierw klasy chcemy wyrównać.

Opublikowano

Troche irytujące jest to, że w m1 praktycznie nie ma bossów, bo jest jeden kanał, przez co ciężko się dostać na dung

a tak to spk

Opublikowano
44 minuty temu, Pan Tadek napisał:

Troche irytujące jest to, że w m1 praktycznie nie ma bossów, bo jest jeden kanał, przez co ciężko się dostać na dung

a tak to spk

Bossów nie ma w M1, jest pełno tylko trzeba polatać po mapie, albo iść do chunjo tam mało kto je bije - nie masz przepustki na dunga - mogę Ci dać ze 20 szt za free - napisz tu na PW podając nick w grze, a dam Ci je.

Opublikowano

Dość, częstym problemem jest rozdanie statystyk - brak plusika aby je rozdać, nie pomaga przelogowanie się, zmiana mapy.

Przydała by się wiki-dropu - często gracze nie wiedzą gdzie mogą zbroje exp i biżu dropnąć.

Czerwony smok nie jest oznaczany, że został ubity.

I kiedy w końcu te forum będzie ? Toż to przysiedzenie góra dwa dni aby wszystko ( działy, regulaminy, rangi, uprawnienia ) zrobić. A przydało by się w końcu, bo np większość graczy nie wie, że Kowal ma przetopy, a co dopiero, że do pasa można też je włożyć.

I taka uwaga - skoro dodajecie misję - to od razu dajcie metki, które trzeba ubić, a nie czekanie - bez pomyślunku deczko robione.

Serwer spoko, ale sporo rzeczy robione na chybcika, na odwal się, tak jak to było z eventem rybackim, zamiast dać do rybaka wędki i robaki to dawanie poprzez handel - a jeśli już w ten sposób to wejść przynajmniej trochę wcześniej rozdać wędki i od razu robaki, a nie wędka jest a na robaki sobie poczekaj.

Myślcie troszkę nim coś zaczniecie robić.

Ja wiem, że to serwer easy i max poziom, ale zamiast pisać na wołaj, że mam zbroje exp na oddanie, to wolałabym postawić sklep i iść sobie dropić, bić bosy, i choćby za ten symboliczny 1 yang wystawić te zbroje - a tu zonk, sklepu nie postawisz bo trzeba być na mapie handlowej, której nie ma - i nie dodawajcie mapy handlowej bo i tak nikt na nią nie będzie chodził, wystarczy odblokowanie postawienia sklepu, czy to ofline, czy zwykłego w M1.

Opublikowano
3 godziny temu, DjMisiux33 napisał:

będzie jakiś update ? bo nuda się powoli robi :P 

Tak będzie dodany nowe sety do broni oraz kostiumy broni które nie będą miały żadnego atrybutu za PO i prawdopodobnie będziecie expić ale spokojnie szybko wbijecie max lv i dodamy kilka dungów. Ale robimy cały czas przy balansie postaci 

49 minut temu, Nicoll napisał:

Dość, częstym problemem jest rozdanie statystyk - brak plusika aby je rozdać, nie pomaga przelogowanie się, zmiana mapy.

Przydała by się wiki-dropu - często gracze nie wiedzą gdzie mogą zbroje exp i biżu dropnąć.

Czerwony smok nie jest oznaczany, że został ubity.

I kiedy w końcu te forum będzie ? Toż to przysiedzenie góra dwa dni aby wszystko ( działy, regulaminy, rangi, uprawnienia ) zrobić. A przydało by się w końcu, bo np większość graczy nie wie, że Kowal ma przetopy, a co dopiero, że do pasa można też je włożyć.

I taka uwaga - skoro dodajecie misję - to od razu dajcie metki, które trzeba ubić, a nie czekanie - bez pomyślunku deczko robione.

Serwer spoko, ale sporo rzeczy robione na chybcika, na odwal się, tak jak to było z eventem rybackim, zamiast dać do rybaka wędki i robaki to dawanie poprzez handel - a jeśli już w ten sposób to wejść przynajmniej trochę wcześniej rozdać wędki i od razu robaki, a nie wędka jest a na robaki sobie poczekaj.

Myślcie troszkę nim coś zaczniecie robić.

Ja wiem, że to serwer easy i max poziom, ale zamiast pisać na wołaj, że mam zbroje exp na oddanie, to wolałabym postawić sklep i iść sobie dropić, bić bosy, i choćby za ten symboliczny 1 yang wystawić te zbroje - a tu zonk, sklepu nie postawisz bo trzeba być na mapie handlowej, której nie ma - i nie dodawajcie mapy handlowej bo i tak nikt na nią nie będzie chodził, wystarczy odblokowanie postawienia sklepu, czy to ofline, czy zwykłego w M1.

1. Ten problem można ogarnąć jak pójdziesz do Helenki i masz tam Zwój Powrotu Statusu i masz już staty do rozdania.
2. Wiki dropu dodamy na naszym forum.
3. Szczerze tobie powiem że daliśmy typowi forum do robienia ale  sie ******* i chyba mu podziękujemy.

4. Zostanie to ogarnięte i chcemy dodac misje fabularne typu kolejcjoner !

5. A z tym rybakiem masz racje następny będzie na 24h lub krótszy i będzie wszystko dostępne, wygra ten co złowi większą rybe.

6. Z tobołkiem odblokujemy go w m1

Opublikowano
10 minut temu, InnVis napisał:

Tak będzie dodany nowe sety do broni oraz kostiumy broni które nie będą miały żadnego atrybutu za PO i prawdopodobnie będziecie expić ale spokojnie szybko wbijecie max lv i dodamy kilka dungów. Ale robimy cały czas przy balansie postaci 

1. Ten problem można ogarnąć jak pójdziesz do Helenki i masz tam Zwój Powrotu Statusu i masz już staty do rozdania.
2. Wiki dropu dodamy na naszym forum.
3. Szczerze tobie powiem że daliśmy typowi forum do robienia ale  sie ******* i chyba mu podziękujemy.

4. Zostanie to ogarnięte i chcemy dodac misje fabularne typu kolejcjoner !

5. A z tym rybakiem masz racje następny będzie na 24h lub krótszy i będzie wszystko dostępne, wygra ten co złowi większą rybe.

6. Z tobołkiem odblokujemy go w m1

kiedy planujecie dodac update? i najwazniejsze kiedy balans bedzie :D

Opublikowano
1 minutę temu, DjMisiux33 napisał:

kiedy planujecie dodac update? i najwazniejsze kiedy balans bedzie :D

Z balansem wygląda tak ze go robimy na testowym serwerze i za niedługo zostanie on dodany na globala daggerowi chcemy ustawić by biła ona 80-100 i bufy dla archera oraz hellera 

Opublikowano
3 minuty temu, InnVis napisał:

Z balansem wygląda tak ze go robimy na testowym serwerze i za niedługo zostanie on dodany na globala daggerowi chcemy ustawić by biła ona 80-100 i bufy dla archera oraz hellera 

bo heler daje ''dupy'' za przeproszeniem w pvp 

Opublikowano
Przed chwilą, DjMisiux33 napisał:

bo heler daje ''dupy'' za przeproszeniem w pvp 

Chcemy ogarnąć by nie leczył sie za mocno oraz dmg większe mu dac 

Opublikowano
1 minutę temu, DjMisiux33 napisał:

dmg sie przyda bo ledwo 20k z full eq misjami i runkami to lekko mówiąc smiech :D a dager czy inne klasy biją po 50+k :v

Wiemy o tym i staramy sie to ogarnąć na testowym serwerze bo tam mamy większe pole manewru 

Opublikowano
2 minuty temu, InnVis napisał:

Wiemy o tym i staramy sie to ogarnąć na testowym serwerze bo tam mamy większe pole manewru 

wiadomo ze wieksze z niecierpliwością czekam na balans :D 

co z perłami planujecie cos z nimi zrobić ?

Opublikowano

UP - co chcesz od pereł ? dobrze z nimi jest jak jest i nie trzeba zmieniać :) 

PS. jaki masz nick na serwie paskudo jedna :)

Opublikowano
1 minutę temu, Nicoll napisał:

UP - co chcesz od pereł ? dobrze z nimi jest jak jest i nie trzeba zmieniać :) 

PS. jaki masz nick na serwie paskudo jedna :)

bo ich dropi tyle że nie ma co z nimi robić :D a nick podam ci na pw xdd

Opublikowano
Przed chwilą, DjMisiux33 napisał:

bo ich dropi tyle że nie ma co z nimi robić :D a nick podam ci na pw xdd

A ja mam co z nimi robić, rozdaję nowym graczom, a tak przy okazji to jak będzie dodany lvl, to i zapewne ulepki nowe - to ewentualnie można by u jakiegoś NPC zrobić wymianę standardowych pereł na te np fioletowe co mi kilka dropło ze szkaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...