Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, BauuteK napisał:

Pozwolę sobie zacytować @PPaN

To co z tym balansem? Pytanie już jest setny raz, a odpowiedzi brak.

Z balansem pracujemy cały czas na testowym  vps.

1 godzinę temu, BauuteK napisał:

Pozwolę sobie zacytować @PPaN

To co z tym balansem? Pytanie już jest setny raz, a odpowiedzi brak.

Z balansem pracujemy cały czas na testowym  vps.

Chcemy zmienić jeszcze Archera oraz hellera 

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 godziny temu, Lajk™ napisał:

Może zmień litere dysku? :p 

Wyłączyłem stacje dyskietek w menadżerze urządzeń i hasa ;p

Opublikowano

Serwer fajny tylko na chwile, po zrobieniu eq nie ma co robić na takim serwerze więc, co tutaj jeszcze pisać, balans to porażka. Biolog też, bo dodaje same ciulowe bonusy. Eq ma dziwne wbudowane jak dla mnie bony, bo moim zdaniem powinny być inne. Także nie polecam serwera z całego serca, bo są straszne lagi + te wyżej wymienione rzeczy przez mnie. 

Opublikowano
1 minutę temu, KingBanan napisał:

Serwer fajny tylko na chwile, po zrobieniu eq nie ma co robić na takim serwerze więc, co tutaj jeszcze pisać, balans to porażka. Biolog też, bo dodaje same ciulowe bonusy. Eq ma dziwne wbudowane jak dla mnie bony, bo moim zdaniem powinny być inne. Także nie polecam serwera z całego serca, bo są straszne lagi + te wyżej wymienione rzeczy przez mnie. 

Planujemy dodać wyższy Lv gdzie będzie sie już expić a lagi już ustały a z balansem robimy chcemy zmienić Archera oraz Hellera dziś lub jutro będzie forum i zrobimy dział pod balans postaci i tam będziecie sie wypowiadać na temat serwera, pracujemy cały czas nad serwerem a za lagi przepraszamy konkurencja jednak nie śpi xD

Opublikowano
1 minutę temu, InnVis napisał:

Planujemy dodać wyższy Lv gdzie będzie sie już expić a lagi już ustały a z balansem robimy chcemy zmienić Archera oraz Hellera dziś lub jutro będzie forum i zrobimy dział pod balans postaci i tam będziecie sie wypowiadać na temat serwera, pracujemy cały czas nad serwerem a za lagi przepraszamy konkurencja jednak nie śpi xD

Rozumiem jak naprawicie jakoś tego serwa pod względem balansu to zmienię swoje zdanie co do serwera. Powodzenia życzę. 

Opublikowano
1 minutę temu, KingBanan napisał:

Rozumiem jak naprawicie jakoś tego serwa pod względem balansu to zmienię swoje zdanie co do serwera. Powodzenia życzę. 

Cały czas robimy na testowym serwerze by wyrównać te klasy w miarę ale wszyscy wiemy ze idealnie tego się nie zrobi.

Opublikowano
9 minut temu, InnVis napisał:

dziś lub jutro będzie forum 

26 maja też pisałeś, że forum będzie dziś.

CO do samego serwer - fajny, ale event rybacki to jedna wielka klapa, bo dlaczemu - a dla tego chociażby, że wędki nie ma u żadnego NPC, rozdawaliście poprzez handel wędkę i robaki, zamiast dać do rybaka (skoroplanujecie taki event), rozpoczęliście go gdy nie wszyscy mieli wędki, a część graczy już łowiła, gdy reszta otrzymała wędkę to już było po evencie. Nie przemyślany event i na chybcika zrobiony :/

Jeśli macie w zanadrzu więcej takich eventów, to gratuluję pomysłowości.

Ps. Misja z metkami, których na serwie nie ma wcale - a sorrki, wczoraj był jeden metek w m2 jinno podczas eventu.

Screenshot_6.png

Opublikowano
1 minutę temu, Nicoll napisał:

26 maja też pisałeś, że forum będzie dziś.

CO do samego serwer - fajny, ale event rybacki to jedna wielka klapa, bo dlaczemu - a dla tego chociażby, że wędki nie ma u żadnego NPC, rozdawaliście poprzez handel wędkę i robaki, zamiast dać do rybaka (skoroplanujecie taki event), rozpoczęliście go gdy nie wszyscy mieli wędki, a część graczy już łowiła, gdy reszta otrzymała wędkę to już było po evencie. Nie przemyślany event i na chybcika zrobiony :/

Jeśli macie w zanadrzu więcej takich eventów, to gratuluję pomysłowości.

Screenshot_6.png

Czekaliśmy na znajomego co postawi forum ale nie mógł wejść ale teraz zaczął robic i do jutra rana powinno być dostaniecie linka pod prezentacją, a co do eventu to potem też było szukanie GM dla tych co nic nie wygrali.

Opublikowano
2 minuty temu, Nicoll napisał:

a co z misją rozwal metki takie i takie ? gdzie ich mamy rozwalać ? w M3 ? 

Poprawimy questa na razie skupiamy sie na balansie.

Opublikowano
20 minut temu, InnVis napisał:

Cały czas robimy na testowym serwerze by wyrównać te klasy w miarę ale wszyscy wiemy ze idealnie tego się nie zrobi.

Wszystko idzie zrobić. Tylko trzeba to robić z głową. 

Opublikowano

Dobra nie pytam kiedy, bo i tak nie dotrzymujesz słowa jeśli chodzi o daty :)

Po kiego grzyba wyświetla ...gracz wszedł na serwer - pisałeś, że to usuniecie, nadal nie usunięte, mogłoby to być, gdyby wyskakiwało raz jak ktoś wejdzie na serwa, a nie za każdym razem gdy się zmienia mapę.

0527_213319.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Kinow napisał:

nagraj mi jak je dropsiz bo takie na komende to sobie mozna wpisac z 1000 tych szkat ;)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=1OZU9kPtnAQ 

Z szkat lecą 100, 200, 500.. a metiny szybko się ubija oraz metinów nie zabraknie. 

13 minut temu, Nicoll napisał:

Dobra nie pytam kiedy, bo i tak nie dotrzymujesz słowa jeśli chodzi o daty :)

Po kiego grzyba wyświetla ...gracz wszedł na serwer - pisałeś, że to usuniecie, nadal nie usunięte, mogłoby to być, gdyby wyskakiwało raz jak ktoś wejdzie na serwa, a nie za każdym razem gdy się zmienia mapę.

0527_213319.jpg

Komunikaty aż tak nie przeszkadzają bo na cały ekran nie wyskakują.. wolimy skupić sie na ważniejszych sprawach niż komunikaty 

Opublikowano

co do PO to moglibyscie dodac np 2po za zabicie metka a co do blaskow moglibyscie skasowac ten drop brylek i perel na same te PO zrobic jak malze albo pusta albo cos wypadnie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
30 minut temu, InnVis napisał:

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=1OZU9kPtnAQ 

Z szkat lecą 100, 200, 500.. a metiny szybko się ubija oraz metinów nie zabraknie. 

ten link chyba nei dziala co dales ;/ 

16 minut temu, Kinow napisał:

dobra jednak ide w uj z tego serwa gowno yebane nic wiecej chmura w dobrej tarczy bije 150 2 ninje i juz praktycznie nie ma nikogo dzwony bija jak poyebane po 40k z hita w dobrej tarczy ten kto zaladuje w is jest lepszy od innych zaloosne narazie ;p idzemy z gildi gdzie indziej ;d jeszcze laguje co chwile ze nawet skilli nie idzie walnac ani wstac 

Opublikowano
41 minut temu, Kinow napisał:

dobra jednak ide w uj z tego serwa gowno yebane nic wiecej chmura w dobrej tarczy bije 150 2 ninje i juz praktycznie nie ma nikogo dzwony bija jak poyebane po 40k z hita w dobrej tarczy ten kto zaladuje w is jest lepszy od innych zaloosne narazie ;p idzemy z gildi gdzie indziej ;d jeszcze laguje co chwile ze nawet skilli nie idzie walnac ani wstac 

https://www.youtube.com/watch?v=1OZU9kPtnAQ&feature=youtu.be

To idź nie trzymam ludzi na siłę jak wcześniej pisałem marudzisz od samego początku piszesz głupoty cały czas a co do balansu robimy cały czas a patrz na to z tej strony że Dagger bije tylko z chmurki a innymi nie i proszę cię idź już i nie spam pod moją prezentacją serwera, btw popatrz na swoje komentarze od samego początku. Nie pozdrawiam !

44 minuty temu, Makumba111 napisał:

Polecam serwer bardzo fajny do zabawy . Ale jedno pytanie pliki Cortiuma ? :D

No co ty mordeczko żadne pliki Cortiuma jedynie co mam wspólnego z Cortiumem że znam Lajka dość długo i dzięki za dobre słowo przyjacielu !

46 minut temu, PPaN napisał:

co do PO to moglibyscie dodac np 2po za zabicie metka a co do blaskow moglibyscie skasowac ten drop brylek i perel na same te PO zrobic jak malze albo pusta albo cos wypadnie 

Niektórym leci z 100 szkat ponad 2k PO zależy od farta ale zastanowię sie jak ogarniemy klasy bo chcemy dopracować postacie 

Opublikowano

to ja nie mam tego farta ;D

izi ale pamietaj o hitach bodego zeby nie byly z dupy jak teraz 

Opublikowano
9 minut temu, PPaN napisał:

to ja nie mam tego farta ;D

izi ale pamietaj o hitach bodego zeby nie byly z dupy jak teraz 

A własnie sporo osób robi bodziaka pod skile nie pod hitki i wtedy niby sporo bije, będzie forum czekamy jak technik zrobi  i tam zrobimy dział pod ustawienie klas , można też kilka osób wybrać np 8 i na testowym serwerze będziemy robić i sprawdzać.

ZAPRASZAM NA EVENT ZUO KTÓRE ODBĘDZIE SIE DZIŚ O GODZINIE 19:00 !!!!

Opublikowano

wiadomo ale bodziak to jednak postac hitujaca wiec dobrze byłoby gdyby cos skubal wiecej niz inne klasy 

Opublikowano
4 minuty temu, PPaN napisał:

wiadomo ale bodziak to jednak postac hitujaca wiec dobrze byłoby gdyby cos skubal wiecej niz inne klasy 

A my skupiamy się by wyrównać klasy a nie że jakaś klasa mocniejsza ma być u nas na serwerze musicie sami ogarnąć bony pod swoją postać. Tak jak pisałem będzie forum będa chętni by nam pomagać dostosować postać to chytniemy sie porządnie za to. 

Opublikowano

a co powiesz na tarcze  wojenna skoro to serwer pvp to chyba nie najgłupszy pomysł 

Opublikowano
3 minuty temu, PPaN napisał:

a co powiesz na tarcze  wojenna skoro to serwer pvp to chyba nie najgłupszy pomysł 

Nie chcemy zmieniać rozgrywki, zostaje tak jak jest nie jest trudno przerobić tarczy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

Polecam serwer bardzo fajny do zabawy . Ale jedno pytanie pliki Cortiuma ? :D

Pliki z teriosa ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...