Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kinow napisał:

moze dopisz ze fryz i pety w isie ktore duzo robia i ze tylko kasa mozna je kupic ;] bo te wasze eventy to zalosne sa xD a w grze nikt nie sella bo nie ma za co wiec tylko wydac kase trzeba zeby je miec i tylko pozostaje bic sie gdzie i tak balansu nie ma ;p wiec no troche nudy jestem neutral jakby co zeby nie bylo ze pisanie prawdy to placz :( moze sie cos zmieni ;p 

1 godzinę temu, Kinow napisał:

moze dopisz ze fryz i pety w isie ktore duzo robia i ze tylko kasa mozna je kupic ;] bo te wasze eventy to zalosne sa xD a w grze nikt nie sella bo nie ma za co wiec tylko wydac kase trzeba zeby je miec i tylko pozostaje bic sie gdzie i tak balansu nie ma ;p wiec no troche nudy jestem neutral jakby co zeby nie bylo ze pisanie prawdy to placz :( moze sie cos zmieni ;p 

Popatrz przyjacielu ze peta masz za 7zł a fryz praktycznie za grosze wcześniej pisałeś ze serwer pod IS gdzie praktycznie każdy użytkownik z którym gadałem ciebie wyśmiał i dalej pisałeś pierdoły więc prosiłem ciebie byś nie grał i nadal ciebie proszę.. Od samego początku p*****sz głupoty tak w IS masz praktycznie za 15zł IS i popatrz lepiej bonusy jakie daje i potem pisz a nie w dalszym ciągu głupoty piszesz. I jak balans nie jest zrobiony to widze że wgl ciebie na serwerze nie było i nawet lepiej a z balansem jeszcze małe poprawki i bedzie git.

55 minut temu, Nicoll napisał:

Czas dopalaczy nadal nie poprawiony, pal licho, że nie ma autopodnoszenia, ale auto dopalacz - pisałeś InnVis, że dodacie, metków do 3 misji rajdu kamieni nadal nie ma :( ale co tam, sety nowe będą i zwiększony lvl.

A jeśli to prawda, że expienie dalszych lvl, będzie tylko jeśli się jest w gildii (bo tak słyszałam na ts - nie wiem ile w tym prawdy) to będzie kicha, bo nie każdy jest w gildi.

Fioletowe i czarne perły dropią ze szkaty, czyżby to już ulepki do new seta ???

Misje zostaną na dniach dodane a dopoalacze itp to są pierdoły praktycznie a forum juz jest w budowie.

7 minut temu, Nicoll napisał:

UP  A na moje to już zero odpowiedzi, widzę nie tylko na ts mnie unikasz, (wiem że jestem upierdliwa, ale jak się coś obiecuje to zdało by się dotrzymać słowa).

Odpisałem pierw niemu bo miał problem a potem wszystkim cierpliwości troche ok ?

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i pierdoły dla Ciebie, a dla mnie nie.

Forum widziałam, cienko przędzie, tak samo jak i poprawki w grze.

Tajemniczy kufer pisałeś w grze aby wyrzucać, potem dodaliście drop kuponów PO, kamień wodny - wyrzucać - Twoje choć pisane słowo, a co z fioletowymi i czarnymi perłami - też mamy wyrzucać, czy jednak zbierać ??? Oby potem się okaże tak jak z tajemniczym kufrem??????

Coś dodajecie, czy zmieniacie to zacznijcie informować o tym graczy choćby w grze, skoro forum jeszcze w fazie testów, a na ts nie każdy gracz wbija !!!

Opublikowano
5 minut temu, Nicoll napisał:

Może i pierdoły dla Ciebie, a dla mnie nie.

Forum widziałam, cienko przędzie, tak samo jak i poprawki w grze.

Tajemniczy kufer pisałeś w grze aby wyrzucać, potem dodaliście drop kuponów PO, kamień wodny - wyrzucać - Twoje choć pisane słowo, a co z fioletowymi i czarnymi perłami - też mamy wyrzucać, czy jednak zbierać ??? Oby potem się okaże tak jak z tajemniczym kufrem??????

Coś dodajecie, czy zmieniacie to zacznijcie informować o tym graczy choćby w grze, skoro forum jeszcze w fazie testów, a na ts nie każdy gracz wbija !!!

Ale z tymi rosami to nikt inny nic nie pisze a są jednak ważniejsze sprawy, jak forum wystartuje to tam będa informacje.

26 minut temu, razielek napisał:

Problem z tym że nie mam podłączonej żadnej stacji dyskietek nawet w obudowie na to miejsca nie mam.

Wejdź na teamspeka to jakoś pomogę tobie, ts-gg.pl

Opublikowano
3 minuty temu, Nicoll napisał:

Jakie ??? balans, który i tak nie wyszedł. 

Co do forum to już od 2 tyg miał być i dalej jest w d....

Balans jest troche do poprawy... Forum jest robione juz jak widzisz

Opublikowano
33 minuty temu, metka_pixel napisał:

mi po kliknięciu na patcher czy co to tam jest...nie otwiera się żadne okno...? Wcześniej git all działało.

Nie otwieraj przez patchera tylko przez exe a jak nadal nie to  działa weź clienta na nowo rozpakuj clienta.

Opublikowano

Kto Wam te forum robił ??? Widać bardzo dobrze zna się na swojej robocie :):):):):) 

InnVis jak będziesz miły i poprawisz w końcu te dopalacze to pokażę Ci co nie tak jest na forum :D 

Opublikowano

specjalnie zrobilem eq pod 310k hp jesli w pvp bm wjedzie w nas na krytach to nas sciaga na combo skilami + 1/2 wiecej

sferka 120k

rozpro 110k

skowyt 140k

trujaca 130k

wir bodego 40-50k... do tego szarza zbugowana 

nie ma nic dziwnego w tym ze po tym "balansie" namnozylo sie archerow bm i smokow reszta klas prawie niewidoczna 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
14 godzin temu, PPaN napisał:

specjalnie zrobilem eq pod 310k hp jesli w pvp bm wjedzie w nas na krytach to nas sciaga na combo skilami + 1/2 wiecej

sferka 120k

rozpro 110k

skowyt 140k

trujaca 130k

wir bodego 40-50k... do tego szarza zbugowana 

nie ma nic dziwnego w tym ze po tym "balansie" namnozylo sie archerow bm i smokow reszta klas prawie niewidoczna 

Tyle ciebie bił bo zaczynali bugować 6/7 ale ogarneliśmy to juz.

3 godziny temu, Marx. napisał:

Coś 6/7 sie zjebało bo wchodzą wartości po 1. :) 

Wartości z 6/7 dodaliśmy do 1/5 a teraz aktualnie 6/7 daje do expa, jak miałeś ekwipunek perfekt z 6/7 to zostaw to w innym wypadku musisz robic nowe eq.

Opublikowano
Dnia 25.05.2017 o 15:31, CZYNASTYII napisał:

Wbijam tylko dlatego ze lubie bic metki ;d

hahaha może też się skuszę bo nudno na dniach, szkoda że prezentacji nie wczytuje :D

Opublikowano

jak zostawić eq jak sie miało perfekt z 6/7 skoro teraz można wbić 30k hp 90 sił/int/zreka 45 na ludzi no to jak ktoś miał w 6/7 int i lud to i tak ma mniej niż obecnie bo było 50int + w 6/7 20 to jest 70. 

Zresztą pod uwagę trzeba wziąć też osoby co miały przypuśćmy eq na 54 z wbitymi perfect 6/7 np lud i wartości i teraz sobie zmienią w 1-5 na te nowe bony z większą wartością a 6/7 zostawią i co? Trochę mało sprawiedliwe.

Niżej prosty przykład na ss.

afa.png

Opublikowano

Człowiek wchodzi do gry, patrzy i przeciera oczy ... co tu się dzieje? Bony 6/7 usunięte, eq z depozytu znika, ludzie piszą, że trzeba robić nowe eq, bo się wczoraj pozmieniało. Patrzę na screen wyżej i się zastanawiam kto wpadł na ten genialny pomysł? Czyli jak ktoś miał np. w 6/7 int/lud to, może sobie teraz tylko bonować nowe 1-5 i jest do przodu? Czy was ludzie pokręciło do reszty? Było w miarę ogarnięte, teraz wywróciliście wszytko do góry nogami i się nie dziwię, że ludzie chcą odchodzić. Jak ktoś miał zrobione z 10 setów, wybonowane 6/7 pod klasy, to go kurwica weźmie na starcie i powie over. Ja dzisiaj wszedłem i zwątpiłem, nie wiedziałem, że 6/7 zmienili więc sobie zaczynam bonować i co? max hp +1 - na prawdę? Ręce opadły mi do samej ziemi!

Opublikowano

EQ do expa też spieprzyli miałem wszędzie wartość/potwory, a teraz du... lud/kryt i na jaką cholerę mi do bicia bossów/metków lud ? 

Więcej - chciałem zrobić nowe eq do expa, a tu kolejne rozczarowanie - nie da się włożyć piątego bonu do branzy :( zjebali serwa po całości :/ 

Opublikowano

proponuje reset serwera i eq od nowa kazd robi i po problemie 

ale dalej zostaje ten manry body ktory ma slabe skile i hity do tego zbugowana szarza od tygodnia...

Opublikowano

powiem tak, ta prezentacja powinna być wyjebana bo ss nie działają, jezeli administracja sobie nie daje rady powinni wyłączyć forum dopuki tego nie ogarną albo zablokować zakładanie tematów bo coraz wiekszy syf tu sie robi.

Opublikowano
34 minuty temu, PPaN napisał:

proponuje reset serwera i eq od nowa kazd robi i po problemie 

ale dalej zostaje ten manry body ktory ma slabe skile i hity do tego zbugowana szarza od tygodnia...

Reset serwera = 0 zainteresowanie. Ludzie po takiej akcji odejdą, zresztą już to robią. Stoję i czytam wypowiedzi co niektórych,jak to ze starymi 6/7 BM'y mają po 510+ inta, albo łucznicy po 5k ataku. Jakie szanse ma nowy gracz? 0 szans. Administracja narobiła bałaganu i teraz sami nie wiedza co zrobić, bo jak usuną wszystkie 6/7,to ludzie zmuszeni będą robić eq exp od nowa, a to oznacza że odechciewa się gry. Z drugiej strony jeżeli zostanie jak jest, to kilku cwaniaków robi co chce i gdzie tu zdrowa rywalizacja? naważyli piwa, więc niech je teraz wypiją. Ja przestaję grać, może za tydzień wejdę i zobaczę czy się zmieniło cos na lepsze.

Opublikowano

odejda czy nie i tak musza to zresetowac inaczej bedzie biegalo takich 10 kasztanow i rozwalalo wszystkich na 2 skile

Opublikowano

to widze ze dawno mnie tu nie bylo i serwer coraz bardziej schodzi na syf xD w sumie juz dostali kase za te fryzy co ludzie kupowali i pety ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...