Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, bodzio17 napisał:

Warto wbijać na server czy szkoda czasu na to bo szukam jakiegoś łatwego 

Serdeczne Zaproszenie z mojej strony :)

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z taką prezentacją i servrerem to mogłeś startować 2/3 lata temu a nie teraz, projekt w skrócie chujowy, nie polecam nic nowego nie byłem na forum rok jeśli chodzi o MT2 a tutaj nic się nie zmieniło, sety z przed 4 lat. NIE POLECAM :makka:

bgfp marvelia.png

Opublikowano
Przed chwilą, Protektor napisał:

Z taką prezentacją i servrerem to mogłeś startować 2/3 lata temu a nie teraz, projekt w skrócie chujowy, nie polecam nic nowego nie byłem na forum rok jeśli chodzi o MT2 a tutaj nic się nie zmieniło, sety z przed 4 lat. NIE POLECAM :makka:

Czego ty oczekujesz, liczy się rozgrywka gracz vs gracz / zabawa vs zabawa , a nie sety z przed 4 lat.Po co ma kupować autorskie sety,to jest serwer 4FUN/PVP!

Opublikowano

Czego Wy narzekacie, serwer łatwy - aż nad to, do zabawy jak najbardziej - sety brzydkie - to zrób sobie sam serwa i daj takie sety jaki Ci się podobają, serwer nie pod Item Shop - więc czego tu narzekać, skoro na nim nie zarabiają to po co sami prócz kasy na serwa mają wykładać kasę na sety - bo się nie którym nie podobają. 

Serwer dla samej czystej przyjemności grania i zrelaksowania się po pracy/szkole, a nie ślęczenie tygodniami nad zrobieniem eq, lub ciągłym lataniu na dungi aby ulepki zdobyć.

Kto się nudzi i nie ma co z wolnym czasem zrobić to zapraszam na serwer :)

Opublikowano

jedyna zabawe jaka ja mam to pod biologem jak sobie tancze i wciskam jak idiota 300 razy na biola zeby oddawac go xD  niz bicie sie z graczami ;p bo ci co ten serwer nie pomysleli i wgl sensu nie ma zeby dawac jak najwiecej potrzebnych itemow do biologa skoro i tak to jest w shopie wiec nie oruzmiem co to da ze 200 razy oddam czy 20 ? tylko sie traci czas i checi by go robic ;p 

Opublikowano
1 godzinę temu, Sztel1 napisał:

Jaka postać dobrze sobie radzi w pvp? bo zamierzam jutro zagrać 

Polecam tobie Mentala lub daggera.

22 minuty temu, Kinow napisał:

jedyna zabawe jaka ja mam to pod biologem jak sobie tancze i wciskam jak idiota 300 razy na biola zeby oddawac go xD  niz bicie sie z graczami ;p bo ci co ten serwer nie pomysleli i wgl sensu nie ma zeby dawac jak najwiecej potrzebnych itemow do biologa skoro i tak to jest w shopie wiec nie oruzmiem co to da ze 200 razy oddam czy 20 ? tylko sie traci czas i checi by go robic ;p 

Na prawdę tak ciężko klikać myszką przyjacielu ? wcześniej pisałeś ze serwer pod IS nawet pewnie wtedy nie poświęciłeś chwili czasu by ogarnąć co jest na serwerze lepiej od razu zmieszać z błotem prawda ? xD

też pytałem się w grze graczy czy zmieniać mała część chciała zmiany z nim jedynie co zrobimy z biologiem to damy go  w królestwach na środek.

Opublikowano
10 minut temu, InnVis napisał:

A jeśli dagger to co wsadzić w 6/7? bo nie orientuje się za bardzo 

Opublikowano
56 minut temu, InnVis napisał:

Na prawdę tak ciężko klikać myszką przyjacielu ? wcześniej pisałeś ze serwer pod IS nawet pewnie wtedy nie poświęciłeś chwili czasu by ogarnąć co jest na serwerze lepiej od razu zmieszać z błotem prawda ? xD

też pytałem się w grze graczy czy zmieniać mała część chciała zmiany z nim jedynie co zrobimy z biologiem to damy go  w królestwach na środek.

mieszac z blotem czy pisze jak jest ? bo to roznica nie wiem kogo ty tam pytales o tego biologa ale znaczna czesc ludzi pisala na czacie zeby lepiej bylo mniej do oddawania biologa albo oddawanie go w wiekszych ilosciach nie wiem co to za problem ani nic nie zyskacie ani nic nie stracicie a na pewno bedzie to o wiele bardziej wygodniejsze wedlug mnie :) myslisz ze nie ma co robic niz wciskanie 400 razy na biologa by zrobic jedna misje ? w to miejsce moge sobie nadropic ulepek na tym serwie 

Opublikowano

Jak się psa chce uderzyć, to kij zawsze się znajdzie.

Tylko narzekania, ja tam oddaje biologa jak nastawiam bs - przyjemne z pożytecznym i nie trzeba stać na rynku jak ten "dupek" i czekać aż się wybonuje. Stwarzacie problemy, tam gdzie ich nie ma - wystarczy pomyśleć, a jak dadzą biologa na "kółko" to jeszcze ułatwią - nie będzie się trzeba rozglądać, czy nie leci ktoś na wolnym, lub z innego królestwa. Ustaw sobie auto-klikera i po kłopocie (no chyba, że jest zabroniony na serwie - a tego to ja już nie wiem) :)

Opublikowano
5 godzin temu, Nicoll napisał:

Tylko narzekania, ja tam oddaje biologa jak nastawiam bs - przyjemne z pożytecznym i nie trzeba stać na rynku jak ten "dupek" i czekać aż się wybonuje. Stwarzacie problemy, tam gdzie ich nie ma - wystarczy pomyśleć, a jak dadzą biologa na "kółko" to jeszcze ułatwią - nie będzie się trzeba rozglądać, czy nie leci ktoś na wolnym, lub z innego królestwa. Ustaw sobie auto-klikera i po kłopocie (no chyba, że jest zabroniony na serwie - a tego to ja już nie wiem) :)

napisalem tylko co mysle i wyrazilem swoje zdanie i nie jest to tylko moje ale i niektorych graczy ktorzy tam graja ;p nie wiem czemu piszesz "stwarzacie" skoro napisalem co by bylo lepsze a nie ze szukam problemu ;p mixowalem sobie eq podczas dropu a teraz musze jak pajac stac i oddawac biologa ktore jest bez sensu wedlug mnie 

Opublikowano
10 godzin temu, Nicoll napisał:

Zamknij ryj i i nie pisz że tylko narzekania każdy ma prawo wyrazić swoją opinie skoro gra na serwerze i zamknij pyska koniku :D

Opublikowano

ale ku rfa bez jaj jakis idiota yebany zrobil zeby oddawac 1000 do biloga itemow xD komu sie chce cepie tyle wciskac ? sie nie dziwie ze 30 osob gra 

Opublikowano
24 minuty temu, Kinow napisał:

ale ku rfa bez jaj jakis idiota yebany zrobil zeby oddawac 1000 do biloga itemow xD komu sie chce cepie tyle wciskac ? sie nie dziwie ze 30 osob gra 

Jak 30 osób gra ? Jak masz dalej pisać jakieś głupoty to nie pisz najlepiej nic przyjacielu, z biologiem poprawimy to w czasie.

Opublikowano

Bez autoclickera nie polecam wbijać, cały ten biolog to porażka, a gówno dodające 100% hp niszczy cały urok pvp. Szkoda szczępić ryja.

Opublikowano

Zajebiście się gra. Idealny serwer na nudny wieczór. ;)

Co do biologa - Macro Recorder i biolog załatwiony w 10 min ^^ Dziwię się, że jeszcze nikt na to nie wpadł.

Cóż tu dużo mówić... Do zobaczyska na serwerze.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...