Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, G0m3z napisał:

Bez autoclickera nie polecam wbijać, cały ten biolog to porażka, a gówno dodające 100% hp niszczy cały urok pvp. Szkoda szczępić ryja.

Zawsze można usunąć setki bez problemu jestem otwarty na propozycje ! Co do biologa zmienimy ilość właśnie 

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgl po co te brylki wypadaja z tych szkat blasku ? tego tez nie wiem ;p jak dla mnie zbedne  zamiast tego mogly by czesciej kupony dropic po 

Opublikowano
2 godziny temu, VioletMiszcz napisał:

Ogarniecie prezke? IMG się wam posypal :P 

Błędy są przez mpcforum prezentacja będzie odświeżona i dodane inne rzeczy potem wrzucę na swoje forum więc linka dostaniecie i bez problemu będzie :D

Opublikowano

Usuncie setki

Dajcie zeby biologowi oddawalo sie wszystkie przedmioty na raz 

Bilans :D

Polecam, świetny serwer jak ktoś chce odpocząć. 

Opublikowano

takie pytanie co na tym serwie mozna robic ? ;d

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
1 godzinę temu, sumenato2 napisał:

takie pytanie co na tym serwie mozna robic ? ;d

Ogólnie zrobic eq i dropić PO a potem cały czas pvp lub wojny taki typ serwera i IS jest dostępny w grze za Po które dropisz z Szkat, polecam tobie sprawdzić nasz serwer 

Opublikowano

wbiłem, lecz prawie nikogo nie ma ;d

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Unikasz odpowiedzi jak kot wody 

Kiedy balans i update i czy na dung dodasz szanse na drop PO 

będzie jakaś reklama 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

wgl sie zastanawiam czy grac ze znajomymi dalej czy isc z nimi na inny ;/ po 100 ubitych metkach masz okolo 1k-1.5k po a kostium 13k potem kolejne 100 metkow -1k po troche zalosne bo nie chce mi sie bic tysiace metkow troche zalosne no nie ? tam prawie nikt nie ma isa albo maja ci co w niego laduja fryza raczej od nikogo sie nie od kupi w grze bo tam nawet nie ma za co sprzedac ;p 

Opublikowano

Ma ktoś jakiś protip, by nie wyskakiwał błąd, który robi tak, ze trzeba płyte do napędu włożyć? -,-

U mnie jest ze trzeba wlozyc A: czyli u mnie dyskietki -,-

@edit problem zażegnany wystarczyło wyłaczyć stacje :)

Gość Lajk™
Opublikowano
37 minut temu, Azet666 napisał:

Ma ktoś jakiś protip, by nie wyskakiwał błąd, który robi tak, ze trzeba płyte do napędu włożyć? -,-

U mnie jest ze trzeba wlozyc A: czyli u mnie dyskietki -,-

Może zmień litere dysku? :p 

Opublikowano
52 minuty temu, Kinow napisał:

wgl sie zastanawiam czy grac ze znajomymi dalej czy isc z nimi na inny ;/ po 100 ubitych metkach masz okolo 1k-1.5k po a kostium 13k potem kolejne 100 metkow -1k po troche zalosne bo nie chce mi sie bic tysiace metkow troche zalosne no nie ? tam prawie nikt nie ma isa albo maja ci co w niego laduja fryza raczej od nikogo sie nie od kupi w grze bo tam nawet nie ma za co sprzedac ;p 

Przyjacielu sorry  to ty jakie metiny biłeś z szkatułek leci po 100,200,500 PO liczne eventy gdzie zdobędziesz pety lub fryzurki bo jedynie to jest z IS za groszę, wprost to zrezygnuj jak tobie sie nie podoba od samego początku krytykujesz raz że serwer pod IS gdzie sie pomyliłeś potem że bioolog teraz masz u niego po 1 szt to dalej nie pasuje zrezygnuj i nie pisz więcej głupot nie potrzebuje na serwerze takich płaczków jak ty co pie****** głupoty od samego początku idź gdzieś indziej nie trzymam cię !!!!!

Opublikowano
5 minut temu, InnVis napisał:

Przyjacielu sorry  to ty jakie metiny biłeś z szkatułek leci po 100,200,500 PO liczne eventy gdzie zdobędziesz pety lub fryzurki bo jedynie to jest z IS za groszę, wprost to zrezygnuj jak tobie sie nie podoba od samego początku krytykujesz raz że serwer pod IS gdzie sie pomyliłeś potem że bioolog teraz masz u niego po 1 szt to dalej nie pasuje zrezygnuj i nie pisz więcej głupot nie potrzebuje na serwerze takich płaczków jak ty co pie****** głupoty od samego początku idź gdzieś indziej nie trzymam cię !!!!!

po prostu pisze jak jest a widac ze cie zal dupe sciska zamiast sie z tym pogodzic po prostu uszanuj moje skromne zdanie i tyle przeciez o to chodzi by wyrazic swoje zdanie i je zaakceptowac a nie piszesz do gracza ze pi3rdoli glupoty i zeby poszedl gdzie indziej bo z takim podejsciem jak twoim nie dziwie sie ze gra zaledwie 50 osob ;] nie wiem czy jak pisze co mysle o tym serwie to placz bo teraz to ty placzesz ze napisalem jak jest troche zalosne podejscie admina widac ze cos nie tak jednoczesnie mozesz sie pozbyc graczy ktore akurat mogly zaladowac w is a ty do nich ze nie potrzebuje takich placzkow zastanow sie czasem co pisze a jak chodzi o metiny to bilem te w m1 bo innych nie widzialem procz tych w m1 i na dungu a na dungu dropia tylko perly wiec no 

Opublikowano
13 minut temu, Kinow napisał:

po prostu pisze jak jest a widac ze cie zal dupe sciska zamiast sie z tym pogodzic po prostu uszanuj moje skromne zdanie i tyle przeciez o to chodzi by wyrazic swoje zdanie i je zaakceptowac a nie piszesz do gracza ze pi3rdoli glupoty i zeby poszedl gdzie indziej bo z takim podejsciem jak twoim nie dziwie sie ze gra zaledwie 50 osob ;] nie wiem czy jak pisze co mysle o tym serwie to placz bo teraz to ty placzesz ze napisalem jak jest troche zalosne podejscie admina widac ze cos nie tak jednoczesnie mozesz sie pozbyc graczy ktore akurat mogly zaladowac w is a ty do nich ze nie potrzebuje takich placzkow zastanow sie czasem co pisze a jak chodzi o metiny to bilem te w m1 bo innych nie widzialem procz tych w m1 i na dungu a na dungu dropia tylko perly wiec no 

Nawet dla tych 50 osób będę trzymał serwer pisałem ci przed chwilą i nadal tobie piszę zrezygnuj jak masz tak płakać to zrezygnuj bo piszesz głupoty i z chęcią nagram dla ciebie film jak chcesz jak dropie te PO i może wtedy skończysz pie***ć głupoty, popatrz na swoje poprzednie wypowiedzi przyjacielu !

Opublikowano
12 minut temu, Kinow napisał:

Kinow ty to lepiej zastanów się co piszesz jak pomyślisz to później napisz.

Opublikowano
11 minut temu, InnVis napisał:

Nawet dla tych 50 osób będę trzymał serwer pisałem ci przed chwilą i nadal tobie piszę zrezygnuj jak masz tak płakać to zrezygnuj bo piszesz głupoty i z chęcią nagram dla ciebie film jak chcesz jak dropie te PO i może wtedy skończysz pie***ć głupoty, popatrz na swoje poprzednie wypowiedzi przyjacielu !

jak chcesz to nagraj film chetnie popatrze jak Ty dropisz ;p 

a Tobie up przeczytaj i pomysl co mialem na mysli a pozniej napisz 

Opublikowano
22 minuty temu, Kinow napisał:

jak chcesz to nagraj film chetnie popatrze jak Ty dropisz ;p 

a Tobie up przeczytaj i pomysl co mialem na mysli a pozniej napisz 

Nagram tobie otwieranie szkat które lecą z metinów..

Opublikowano
3 godziny temu, PPaN napisał:

Unikasz odpowiedzi jak kot wody 

Kiedy balans i update i czy na dung dodasz szanse na drop PO 

będzie jakaś reklama 

Pozwolę sobie zacytować @PPaN

To co z tym balansem? Pytanie już jest setny raz, a odpowiedzi brak.

Opublikowano
1 godzinę temu, InnVis napisał:

Nagram tobie otwieranie szkat które lecą z metinów..

nagraj mi jak je dropsiz bo takie na komende to sobie mozna wpisac z 1000 tych szkat ;)

Opublikowano
23 minuty temu, Kinow napisał:

nagraj mi jak je dropsiz bo takie na komende to sobie mozna wpisac z 1000 tych szkat ;)

A co metka bijesz z 5min ze tak trudno ubić jak metek leci na 1 hita z eq do expa oraz marmurka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...