Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
39 minut temu, NenSto12345 napisał:

z tego co ludzie mówią to że fajnie się gra archerem.

Mam pytanie haxer, czemu ty piszesz z 2 osoby, skoro jesteś tutaj administratorem? xD Jak tam MarutionMT2 bo widziałem ponad 8k online przy 150 stworzonych postachach xD

Opublikowano

Całkiem przyjemny serwerek, w sumie mogę polecić. Ja ogólnie jestem zwolennikiem serwerów PvP, więc serwer jak najbardziej na plus.

Co do administracji; dajcie im troche czasu, chłopaki się starają, żeby rozgrywka była jeszcze lepsza, więc nie ma co narzekać : )

@edit;

wie ktoś może dlaczego gdy wybiorę postać i zaloguję do gry wywala całego klienta? :p

Opublikowano
13 godzin temu, Fret12345 napisał:

Mam pytanie haxer, czemu ty piszesz z 2 osoby, skoro jesteś tutaj administratorem? xD Jak tam MarutionMT2 bo widziałem ponad 8k online przy 150 stworzonych postachach xD

Pisze to co ludzie mówią i nie ukrywam się że to nie ja :) więc nwm o co ci dokładnie chodzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, NenSto12345 napisał:

Pisze to co ludzie mówią i nie ukrywam się że to nie ja :) więc nwm o co ci dokładnie chodzi.

To jeszcze zacznij robić/poprawiać to co ludzie mówią - a ludzie "mówią" popraw dodawanie bonów 1-5 w eq exp, czyli w branzie, dodaj w końcu metki do 3 misji rajdu kamieni, popraw czas ros - dopalaczy, a ty co - nie płaczcie, macie serwer w 95% darmowy. 

Więc co wychodzi na to że skoro serwer 95% darmowy to pierdolcie się gracze, bo my i tak zrobimy po swojemu, a i tak znajdą się durnie, którzy kupią is'a, będą grać i nie będą płakać tak jak wy.

Macie świetne podejście do graczy, a raczej macie graczy głęboko w du.... Wielki pan Haxer i jego piesek Creon, wraz z przydupaskami/kami, którzy/e przesiadują z nim na ts.

NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLĘDU NA ADMINISTRACJĘ I ICH OPIESZAŁOŚĆ I POSTAWĘ WOBEC GRACZY.

Opublikowano

pamietam jak jakis random yebany verdisek chwalil sie ze z nimi na ts siedzi i ze da mi bana bo ma znajomosci xDD po czym creon zaczal mnie kickac ;d

Opublikowano
2 minuty temu, Kinow napisał:

pamietam jak jakis random yebany verdisek chwalil sie ze z nimi na ts siedzi i ze da mi bana bo ma znajomosci xDD po czym creon zaczal mnie kickac ;d

Tak nie mam co robic i wywalałem ciebie z gry xD

6 godzin temu, PPaN napisał:

@InnVis

kiedy jakis update?

Dodamy misje do 3 dni.

Opublikowano
2 godziny temu, DevilEyes napisał:

To jeszcze zacznij robić/poprawiać to co ludzie mówią - a ludzie "mówią" popraw dodawanie bonów 1-5 w eq exp, czyli w branzie, dodaj w końcu metki do 3 misji rajdu kamieni, popraw czas ros - dopalaczy, a ty co - nie płaczcie, macie serwer w 95% darmowy. 

Więc co wychodzi na to że skoro serwer 95% darmowy to pierdolcie się gracze, bo my i tak zrobimy po swojemu, a i tak znajdą się durnie, którzy kupią is'a, będą grać i nie będą płakać tak jak wy.

Macie świetne podejście do graczy, a raczej macie graczy głęboko w du.... Wielki pan Haxer i jego piesek Creon, wraz z przydupaskami/kami, którzy/e przesiadują z nim na ts.

NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLĘDU NA ADMINISTRACJĘ I ICH OPIESZAŁOŚĆ I POSTAWĘ WOBEC GRACZY.

Lubie jak takie trolle płaczą <3

Opublikowano
3 minuty temu, InnVis napisał:

Tak nie mam co robic i wywalałem ciebie z gry xD

jak wy i tak nic nie robicie xD poza tym ten twoj kolega sie podniecal ze bana dostane wiec no :( 

Opublikowano
1 minutę temu, Kinow napisał:

jak wy i tak nic nie robicie xD poza tym ten twoj kolega sie podniecal ze bana dostane wiec no :( 

Tak a wczoraj event sam sie zrobił przez klika godzin a ze ktoś podaje sie ze jest moim znajomym to wiesz gdzie to mam 

Opublikowano
1 godzinę temu, InnVis napisał:

Tak a wczoraj event sam sie zrobił przez klika godzin a ze ktoś podaje sie ze jest moim znajomym to wiesz gdzie to mam 

po co głupcze wchodzisz w zbędne dyskusje i dajesz się prowokować ??? Naprawdę jesteś taki głupi po co prowadzisz te bezsensowne dialogi?? żal mi cię nawet się nie dziwie że gracze odchodzą jak czytają twoje posty i się śmieją że wchodzisz w  dyskusje które nic nie wnoszą do tematu 

Opublikowano
1 godzinę temu, InnVis napisał:

ty chyba robiles event u siebie na podworku bo ja nic nie widzialem chyba ze dla swoich kolegow z metina robiles event :D wiesz moze oni pisza ze masz znajomych w grze bo w realu ci ich brak bo z nimi tez pewnie lecisz w uja jak z graczami na serwie :) 

Opublikowano
16 godzin temu, InnVis napisał:

No tak bo eventy to ciężka rzecz do zoorganizowania xD

20 godzin temu, NenSto12345 napisał:

Jesteś debilem bez odbioru.

Opublikowano

mi to przypomina jak gorsza wersja cortiuma  tylko ze on dlugo nawet stal a to gowno stoi juz od 25 maja i tylko 100 osob wiec za 2 tyg obstawiam ze nikogo nie bedzie :D

Opublikowano
37 minut temu, NenSto12345 napisał:

OOOOO dla tych tak bardzo co lubią tutaj pisać i spamić zobacz ile graczy ^ ^ jak na forfun to jest duża ilość i nie tylko w Jino.

tKwbr93.jpg

Zwołałeś cały serwer do kupy brawo xD

Nie chce nic mówić, ale jak Perserga na cortiumie dodal full isa za free to było x3 razy więcej osób w jinno nie mówiąc o red ;d

Przy okazji zajebisty 4fun na którym 90% ludzi stoi w kole.

I debilu nie nazywaj się technikiem, bo stoicie na plikach i src teriosa zrób coś swojego wtedy się nazywaj "technikiem" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...