Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Marx. napisał:

jak zostawić eq jak sie miało perfekt z 6/7 skoro teraz można wbić 30k hp 90 sił/int/zreka 45 na ludzi no to jak ktoś miał w 6/7 int i lud to i tak ma mniej niż obecnie bo było 50int + w 6/7 20 to jest 70. 

Zresztą pod uwagę trzeba wziąć też osoby co miały przypuśćmy eq na 54 z wbitymi perfect 6/7 np lud i wartości i teraz sobie zmienią w 1-5 na te nowe bony z większą wartością a 6/7 zostawią i co? Trochę mało sprawiedliwe.

Niżej prosty przykład na ss.

afa.png

5 godzin temu, balistyn napisał:

Człowiek wchodzi do gry, patrzy i przeciera oczy ... co tu się dzieje? Bony 6/7 usunięte, eq z depozytu znika, ludzie piszą, że trzeba robić nowe eq, bo się wczoraj pozmieniało. Patrzę na screen wyżej i się zastanawiam kto wpadł na ten genialny pomysł? Czyli jak ktoś miał np. w 6/7 int/lud to, może sobie teraz tylko bonować nowe 1-5 i jest do przodu? Czy was ludzie pokręciło do reszty? Było w miarę ogarnięte, teraz wywróciliście wszytko do góry nogami i się nie dziwię, że ludzie chcą odchodzić. Jak ktoś miał zrobione z 10 setów, wybonowane 6/7 pod klasy, to go kurwica weźmie na starcie i powie over. Ja dzisiaj wszedłem i zwątpiłem, nie wiedziałem, że 6/7 zmienili więc sobie zaczynam bonować i co? max hp +1 - na prawdę? Ręce opadły mi do samej ziemi!

Wiemy o tym doskonale i próbujemy jakoś to ogarnąć z tym eq wcześniej tak nie mogło byc bo sie bugowało 6/7, a co do znikającego eq to właśnie eq na 54 z bonami których nie powinno być cały czas usuwamy 54 z takimi 6/7 a na ulepszonym eq zmieniamy 6/7. Staramy sie to ogarnąć zobaczymy co z tego wyjdzie też nie możemy wam zabrać całego eq byście mieli na nowo robić administracja chodzi po serwerze i komendą sprawdzamy atrybuty danego konta...

1 godzinę temu, PPaN napisał:

odejda czy nie i tak musza to zresetowac inaczej bedzie biegalo takich 10 kasztanow i rozwalalo wszystkich na 2 skile

Lub zrobimy ankiete na naszym forum i zobaczymy co na to użytkownicy..

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 minut temu, InnVis napisał:

Wiemy o tym doskonale i próbujemy jakoś to ogarnąć z tym eq wcześniej tak nie mogło byc bo sie bugowało 6/7, a co do znikającego eq to właśnie eq na 54 z bonami których nie powinno być cały czas usuwamy 54 z takimi 6/7 a na ulepszonym eq zmieniamy 6/7. Staramy sie to ogarnąć zobaczymy co z tego wyjdzie też nie możemy wam zabrać całego eq byście mieli na nowo robić administracja chodzi po serwerze i komendą sprawdzamy atrybuty danego konta...

Możecie sobie sprawdzać, eq wyrzucone jak i u większej liczby graczy na ziemię, tylko postaci usunąć się nie da i konto nie zalogowane. 

Nie polecam serwera, bo ciągle jakieś szopki odstawiają.

Opublikowano
8 minut temu, InnVis napisał:

macie 2 wyjscia 

1 nie zrobicie resetu przez co odejda gracze ktorzy mieli zrobione normalnie eq bez bugowania a kazd nowy gdy sie o tym dowie podziekuje za gre

2 zrobicie reset a ci co bugowali eq najwyżej popłaczą 2 dni gdzie i tak zostanąi beda robic nowe eq do tego kazdy nowy ktory wejdzie na serwer nie wyjdzie po 10 min gdy dostanie skila od mentala za 120k

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
18 minut temu, InnVis napisał:

To nic nie da, że sobie konta losowo sprawdzacie! Cwaniak zrobił kilka kont, poprzerzucał ubranka i co? Albo czyścicie wszystko do zera i start od nowa, albo to koniec waszego serwera i pies z kulawą nogą tu nie zawita. Niestety, wasza wina, nie graczy. Ankieta, którą proponujesz, to forma desperacji - dobrze wiesz, że strach ma wielkie oczy i tak jest właśnie w tym przypadku.

Opublikowano
11 minut temu, balistyn napisał:

To nic nie da, że sobie konta losowo sprawdzacie! Cwaniak zrobił kilka kont, poprzerzucał ubranka i co? Albo czyścicie wszystko do zera i start od nowa, albo to koniec waszego serwera i pies z kulawą nogą tu nie zawita. Niestety, wasza wina, nie graczy. Ankieta, którą proponujesz, to forma desperacji - dobrze wiesz, że strach ma wielkie oczy i tak jest właśnie w tym przypadku.

Możemy komendą np w grze zobaczyć jaki dany osobnik ma atrybuty ogólnie jak będą przekraczały max to wiadomo że ma takie 6/7 bo też nie chcemy robić resetu by kracze nam odeszli to wolimy ręcznie wszystko powoli usunąć.

Opublikowano
1 minutę temu, InnVis napisał:

Możemy komendą np w grze zobaczyć jaki dany osobnik ma atrybuty ogólnie jak będą przekraczały max to wiadomo że ma takie 6/7 bo też nie chcemy robić resetu by kracze nam odeszli to wolimy ręcznie wszystko powoli usunąć.

ktos tu widze nie rozumie 

lepiej stracic 15 czy zyskac 30?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, InnVis napisał:

wez sobie daj lepiej spokoj z serwerem bo to nie dla ciebie xD od poczatku byl on spisany na straty nie oszukujmy sie ;p 

Opublikowano
2 minuty temu, Kinow napisał:

wez sobie daj lepiej spokoj z serwerem bo to nie dla ciebie xD od poczatku byl on spisany na straty nie oszukujmy sie ;p 

A ty od początku pier**** głupoty że serwer pod IS jak is w grze a peta masz za 7zł w ch** zarobek pisałem tobie wiele razy ******** nie musisz grać u mnie gracze widzą że sie staramy.

Opublikowano
Przed chwilą, InnVis napisał:

A ty od początku pier**** głupoty że serwer pod IS jak is w grze a peta masz za 7zł w ch** zarobek pisałem tobie wiele razy ******** nie musisz grać u mnie gracze widzą że sie staramy.

czemu placzesz ciagle o tym ze napisalem "serwer po is" jak to widac ? xD ze wszystko tam w nim masz i sa rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze czyli jest pod is wole sobie kurfa kupic 2 piwa niz wydac 7 zl na jakis syf ktory jest nie ogarniety nie gram u was przychodze wbijam czasem sie posmiac i wychodze xD tak sie staracie ze chcecie reset zrobic :D a to wasza wina 

Opublikowano
1 minutę temu, Kinow napisał:

czemu placzesz ciagle o tym ze napisalem "serwer po is" jak to widac ? xD ze wszystko tam w nim masz i sa rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze czyli jest pod is wole sobie kurfa kupic 2 piwa niz wydac 7 zl na jakis syf ktory jest nie ogarniety nie gram u was przychodze wbijam czasem sie posmiac i wychodze xD tak sie staracie ze chcecie reset zrobic :D a to wasza wina 

Ale nie ukrywając cały czas cos robimy i sie staramy to ogarnąć a ty taki ***** przychodzisz i spamisz jak nie grasz u nas to odpuść.

Opublikowano
1 minutę temu, InnVis napisał:

Ale nie ukrywając cały czas cos robimy i sie staramy to ogarnąć a ty taki ***** przychodzisz i spamisz jak nie grasz u nas to odpuść.

a czemu taki random jak ty mowi mi co mam robic ?;o wypowiadam sie bo gralem tutaj kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale widac ze zal ci dupe sciska bo ktos prawde pisze i troche szacunku do graczy a nie wyzywasz bo ktos ci prawde pisze troche zalosne podejscie do graczy jak i do serwera caly czas robicie to ze zamiast dodawac co potrzebne to pi3rdolicie przy tym inne rzeczy jeszcze troche zostane by sie posmiac :D

Opublikowano

a czemu taki random jak ty mowi mi co mam robic ?;o wypowiadam sie bo gralem tutaj kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale widac ze zal ci dupe sciska bo ktos prawde pisze i troche szacunku do graczy a nie wyzywasz bo ktos ci prawde pisze troche zalosne podejscie do graczy jak i do serwera caly czas robicie to ze zamiast dodawac co potrzebne to pi3rdolicie przy tym inne rzeczy jeszcze troche zostane by sie posmiac :D

cb to wszystko nie pasuje od początku nie chcesz nie graj serwer jest w 95% darmowy prawie wszystko można zdobyć w grze więc nie chcesz nie graj 1 płaczek odejdzie a 10 przyjdzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Kinow napisał:

Ty i prawdę piszesz ?! Śmieszny człowieku jesteś popatrz co od samego początku prezentacji piesz. Jak serwer też może być pod IS jak masz w grze a na peta i fryz grosze praktycznie, zacznę ciebie już ignorować bo nie będziesz nabijać postów pod prezentacją, wolę odpisać graczą co są znami od początku i zależy im na serwerze tak samo jak tam i widzą że cały czas coś robimy..

Opublikowano
3 minuty temu, NenSto12345 napisał:

cb to wszystko nie pasuje od początku nie chcesz nie graj serwer jest w 95% darmowy prawie wszystko można zdobyć w grze więc nie chcesz nie graj 1 płaczek odejdzie a 10 przyjdzie.

oj chyba kolejny przydupas musial napisac bo zalozyciel tematu ewidetnie sobie nie radzi ze duzo wulgaryzmow :( na waszym miejscu bym tak samo zrobil :D przyzwyczailem sie ze wypowiadanie sie na temat to placz wiem jestem straszny :( ze prawda boli w sumie nie pierwszego i nie ostatniego te 10 osob przyjdzie jak sobie podkrecicie licznik bo nie wyglada zeby faktycznie tyle bylo gdy jest kryzys w serwie

a co do tego up xD to wiem smieszny jestem bo sie z was smieje wiem mi tez jest smutno :((  jakbym mial patrzec od poczatku co ty obiecywales i ile czasu z tym zwklekales to chyba bys nie napisal przez tydzien ale nie bede taki :( podniecasz sie ze to za grosze ale no jednak musze wydac bo inaczej nie bede miec nie wiem czy uda ci sie mnie ignorowac skoro na kazde moje zdanie odpisujesz i nie radzisz sobie z tym zamiast to olac narazie pi3rdolicie ten serwer do konca z tego co czytam po komentarzach :D  

Opublikowano

oj chyba kolejny przydupas musial napisac bo zalozyciel tematu ewidetnie sobie nie radzi ze duzo wulgaryzmow :( na waszym miejscu bym tak samo zrobil :D przyzwyczailem sie ze wypowiadanie sie na temat to placz wiem jestem straszny :( ze prawda boli w sumie nie pierwszego i nie ostatniego te 10 osob przyjdzie jak sobie podkrecicie licznik bo nie wyglada zeby faktycznie tyle bylo gdy jest kryzys w serwie xD

Najlepiej takie osoby to ignorować więc dziękuje za wypowiedź na twój temat.

Opublikowano
2 minuty temu, NenSto12345 napisał:

Najlepiej takie osoby to ignorować więc dziękuje za wypowiedź na twój temat.

dzieki ale i tak wiem ze bedziesz mi jeszcze odpisywac :D a ja sie dalej z was smiac bo jestescie tak zalosny jak i ten serwer wgl zdziwilo mnie to ze nagle jest duzo osob wtedy kiedy spi3rdoliliscie bonusy :D wedlug waszej strony i liczniku online chyba ze go podkreciliscie i wmawiacie ze zamiast mnie 10 osob wam przybylo to okej rozumiem wasza desperacje 

Opublikowano

Świetnie poprawione wbijanie 5 bonów do branzy exp. Jak widać na filmie nadal tylko 4 bony da się włożyć, co do 6/7 bonu - bez komentarza, badziew jak cholera +1 do PŻ i potwory, żadne inne nie wchodzą. 

Nadmieniam, iż bardziej mi tu chodzi o wbicie 5 w 1/5, gdzie da się wbić tylko 4.

Opublikowano

poznikało mi 6-7 w paru przedmiotach i jak niby teraz mam to naprawić? Nie wchodzilem do gry od wczoraj nic nie ruszalem a i tak postac zj.bana. Już mi sie odechciało tu grać jak i pewnie  reszcie graczy

Opublikowano

bo ta administracja tutaj do niczego sie nie nadaje tylko plakac potrafia bo ktos im prawde napisze i bol dupy maja xD 

Opublikowano

Jak kolega up. Najlepsze że poznikało mi 6/7 z przedmiotów starych tzn na starych bonach a tam gdzie eq na 54 było z perfekt 6/7 i nowymi 1-5 tak jest XDD Brawa dla was :D ja dziękuję za serwer. Powodzenia zwijam sie.

Opublikowano

Ile można pisać, że tylko reset może pomóc. Zepsuliście po całości, ludzie mają już dość grania w kotka i myszkę. Nawet jak zrobicie reset, to moim zdaniem i tak już po rozgrywce tutaj, bo zostanie niewiele osób, a jak mało ludzi, to jest THE END.

Opublikowano
35 minut temu, balistyn napisał:

Ile można pisać, że tylko reset może pomóc. Zepsuliście po całości, ludzie mają już dość grania w kotka i myszkę. Nawet jak zrobicie reset, to moim zdaniem i tak już po rozgrywce tutaj, bo zostanie niewiele osób, a jak mało ludzi, to jest THE END.

Lepiej niech zostało usunięte 6/7 niż nowi gracze wbiją i zaczną pytać skąd inni maja 6/7 więc tyle odpowiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Marx. napisał:

Jak kolega up. Najlepsze że poznikało mi 6/7 z przedmiotów starych tzn na starych bonach a tam gdzie eq na 54 było z perfekt 6/7 i nowymi 1-5 tak jest XDD Brawa dla was :D ja dziękuję za serwer. Powodzenia zwijam sie.

Całe 6/7 zostanie usunięte by nowi gracze mieli szansę.. trzeba na nowo eq nie mogliśmy tego tak zostawić że nowi gracze mają stare 6/7 z nowymi bonami w 1-5.

Opublikowano
1 godzinę temu, Marx. napisał:

eq 54lvl bony zostały calkowicie usunięte ^ ^6/7 z intemow wszystkich więc nwm o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...