Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviraMT2 [Dedyk] [4Fun] [PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
10 minut temu, KingBanan napisał:

Gdzie są te metki niby do tej misji? Metin Podłości i ten 2? 

Misje dali, ale metków jeszcze nie ma - trzeba poczekać

Opublikowano
3 minuty temu, Nicoll napisał:

Misje dali, ale metków jeszcze nie ma - trzeba poczekać

Mhm, jak mi wiadomo miały być już wczoraj wgrane wieczorem. 

Opublikowano
2 minuty temu, KingBanan napisał:

Mhm, jak mi wiadomo miały być już wczoraj wgrane wieczorem. 

Są wgrane ale na testowym bo chcemy dokończyć balans jeszcze.. a technika nie ma śpi a ja robię przy forum 

Opublikowano
21 godzin temu, InnVis napisał:

Jak najbardziej dobry pomysł też chcemy zrobić byście expili do 250 szybko ale pierw klasy chcemy wyrównać.

Klas nigdy nie wyrównasz xd, to wina Metina, a nie serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1 godzinę temu, HolyDiego napisał:

Klas nigdy nie wyrównasz xd, to wina Metina, a nie serwera.

jak najebane mają 10/20k hp 30% na ludzi to sie dziwić że brak balansu. nieraz i wyboostowana postać lubi przejebać jak gra nią jakiś typ który nie umie pvp robić. ;)
wbiłem wszedłem i jak na 4fun/pvp .
~~ polecam. :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Pobrałem, zrobiłem archera, 6 setów full perf pvp mix i co? nie zrobisz dropa nie zrobisz eq pvp :) EHHHH i tak samo pkt statusu nie dodane na 3 postaciach po awansie na 255, nikt nie wie o co chodzi.. no nie polecam :) Szkoda tylko ze nie udolnie te pliki teriosa z edytowane xD moze kiedyś jak będa mniejsze lagi ( ch2 ON) to wbije :3

Opublikowano
12 minut temu, metka_pixel napisał:

Pobrałem, zrobiłem archera, 6 setów full perf pvp mix i co? nie zrobisz dropa nie zrobisz eq pvp :) EHHHH i tak samo pkt statusu nie dodane na 3 postaciach po awansie na 255, nikt nie wie o co chodzi.. no nie polecam :) Szkoda tylko ze nie udolnie te pliki teriosa z edytowane xD moze kiedyś jak będa mniejsze lagi ( ch2 ON) to wbije :3

Pisałem wiele razy że właśnie robimy balans postaci a co do pkt statusu masz u Helenki takie coś jak Zwój Powrotu Statusu i wtedy dostajesz cały status i po problemie przyjacielu. 

1 godzinę temu, kicek999 napisał:

Wszystko zajebiście, tylko archer ssie na tym serwerze.

Archer dostanie bufy już niedługo przyjacielu. 

Opublikowano

Ok, wróciłem rozejrzeć się, bo teraz nie ma gdzie nawet pograć dla zabawy. Trochę zmian zaszło, ale nadal są niedociągnięcia jak misja z metinami purgatorium czy jakoś tak, których próżno szukać. Ninja dagger nadal za dużo z chmurki bije, a archer to chyba może jedynie postać  w kole. Sura BM ma za dużą redukcję, 280-300% to samo przez się mówi jaki to kombajn. Smok w porządku, mental chyba też, healer do poprawy - 80 na magię na pewno nie pomaga. Wp i bodziak w miarę jeśli się wie jak 6/7 ogarnąć. Zrobię healera i zobaczymy co w trawie piszczy, ponoć robicie testy więc zaczekam na wyniki :)

Opublikowano
40 minut temu, balistyn napisał:

Ok, wróciłem rozejrzeć się, bo teraz nie ma gdzie nawet pograć dla zabawy. Trochę zmian zaszło, ale nadal są niedociągnięcia jak misja z metinami purgatorium czy jakoś tak, których próżno szukać. Ninja dagger nadal za dużo z chmurki bije, a archer to chyba może jedynie postać  w kole. Sura BM ma za dużą redukcję, 280-300% to samo przez się mówi jaki to kombajn. Smok w porządku, mental chyba też, healer do poprawy - 80 na magię na pewno nie pomaga. Wp i bodziak w miarę jeśli się wie jak 6/7 ogarnąć. Zrobię healera i zobaczymy co w trawie piszczy, ponoć robicie testy więc zaczekam na wyniki :)

Przyjacielu właśnie dajemy większy dmg archerowi a dokładniej do Ognistej i będzie biła podobnie jak chmurka i za hellera też się zabierzemy zobaczymy ile nam zejdzie z archerem a sura bm ogarniemy jego ochronkę.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tu będzie więcej graczy :D 

I przydałyby się nakładki na bronie, np za quest zabij 150 graczy czy coś :D

Ogólnie pomyśl, nad questami w których trzeba zabijać graczy ^^

:)

Opublikowano
25 minut temu, kicek999 napisał:

Mam nadzieję, że tu będzie więcej graczy :D 

I przydałyby się nakładki na bronie, np za quest zabij 150 graczy czy coś :D

Ogólnie pomyśl, nad questami w których trzeba zabijać graczy ^^

Dobry pomysł postaramy się z misjami, teraz ustawiamy balans i dagger oraz archer skonczony.

Opublikowano
3 godziny temu, DjMisiux33 napisał:

a kiedy helera skonczycie? :D 

Wczoraj dodaliśmy Archera by ludzie zobaczyli jak będzie wyglądał balans a na testowym serwerze jest skonczony juz Mental,Body,BM  i konczymy Wp. Dodamy zaraz na serwer balansy i robimy potem szamanów 

Opublikowano
1 minutę temu, PPaN napisał:

mam nadzieje ze nie zwalicie bodego bardziej niz jest teraz 

Bedziemy cały czas zmieniać pewnie jak będzie coś nie tak.

Opublikowano
19 minut temu, PPaN napisał:

update bedzie na weekend?

Tak jak skonczymy do konca balans czyli dziś potem chcemy ogarnąć Misje..

Opublikowano

balans gdzie niegdzie do poprawy moglibyscie podciagnac troche hity bodego albo zmniejszysz redukcje czy szanse uniku i serwer pvp miodzio 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Powoli będziemy zmieniać poprawiamy teraz ochrone BM oraz by many nie zabierał.

Opublikowano

Dodacie misje, to od razu będzie co robić i nie będzie nudów :) 

Najlepiej też te nakładki na broń, nawet z jakimiś chujowymi bonusami

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...