Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy chcecie, serwer wytrzymał 2 tygodnie i wystarczy, Surek i tak pewnie maszyne na max miesiąc wykupił więc najwyższa pora żeby serwer zamykać ;D

Myślę, że Laneris s3 REWORK będzie za około pół roku żeby nie było za szybko a narazie to czekamy na Neliosa s2 rework.

P.S Surek tylko załatw sobie inne konto na forum do prezentacji żeby cię nikt nie rozpoznał a no i zapomniałbym, powiedz Zabkowi żeby tym razem sie na youtubie nie wygadał że sie chowasz pod innymi projektami.

A tym czasem zmien sygnature z Legenda Metin2 na ŻENADA Metin2 bardziej pasuje.

kurcze, ale nie tak agresywnie ok?

Chłopaki, nie denerwujcie się bugami, problemami. Wszystko Surek naprawi na Neliosie s2 Rework, ewentualnie na Lanerisie s3 Rework, które są już w trakcie produkcji ;)

Czemu nie grasz a się wypowiadasz? ;/

Grałem na 2 poprzednich. Od tamtej pory coś się zmieniło? Przecież sam pisałeś, że to pliki 1:1, więc mogę oceniać bez wchodzenia. Facet, Skoro 1:1, to i bugi, jak i dziurawe zabezpieczenia 1:1.

9368_gold.png

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

laneris_rework.png

- Dodano drop do szkat. upiornego demona,

- Poprawiono dungeon nemere,

- Poprawiono pasy,

- Poprawiono level kryształowego noża +2,

- Poprawiono drop z tysięcznego wojownika,

- Poprawiono śmiertelny nóż - literówki.

- Poprawiono pajęczy klucz (usunięto czas)

Zapraszamy do zgłaszania kolejnych błędów z chęcią poprawimy, a tymczasem prosimy zaktualizować klienta gry patcherem w celu poprawienia błędów przedstawionych powyżej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Można jakiegoś ss'a z m1? 

Bo @iAnty prosił i cisza, a również chciałbym zobaczyć.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Surek mówiłeś ze drop prochów został skrocony i nie trzeba tyle dropic a gowno prawda. Pod jakim pozorem ulatwiles grę? Jesteś zwykłym leazczem i oszustem. Szkoda tylko tych dzieci co się dają nabierać na każde gowno tego człowieka. Nigdy nie zrobisz nic pożądanego tylko wszystko pod chajs i na odpierdol. Nie pozdrawiam

erfgreg.png

Opublikowano

Surek kup mi xboxa one s bo kasy nie mam a oddam w naturze keppo w c**j.

Serwer polecam. xD znam surka fajne jaja dawno były na ts3. Serwery ma stabilne i nie ma co się czepiać. Widać, że się stara. Nic tylko grać :D.

Opublikowano

Surek mówiłeś ze drop prochów został skrocony i nie trzeba tyle dropic a gowno prawda. Pod jakim pozorem ulatwiles grę? Jesteś zwykłym leazczem i oszustem. Szkoda tylko tych dzieci co się dają nabierać na każde gowno tego człowieka. Nigdy nie zrobisz nic pożądanego tylko wszystko pod chajs i na odpierdol. Nie pozdrawiam

Przecież z dungów teraz dropią a kiedyś tylko z bossów ;x

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie ? Kiedyś ze smoka dropiły ?? ale ty ludzi w c**j*a robisz 

Opublikowano

Nie ? Kiedyś ze smoka dropiły ?? ale ty ludzi w c**j*a robisz 

Chodzi mi o to że masz więcej alternatyw ;x

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Moim zdaniem tez tego za malo leci.Prochow dropi po okolo 15 na minotaurze ,wiec zeby zrobic jeden item trzeba isc okolo 60 razy na dungeon ,na dodatek jest 80% i item moze spalic.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Dużo osób na serwie? Czy zbliżamy się do zamknięcia interesu i planowaniu kolejnego reworku? xD

Opublikowano

50 online ? Ostatnia rzesza twoich fanów poszła na kolejnego Neliosa w których już wszyscy wiedzą że jest twój.

W sumie nie jest mi wstyd za samą grę Metin2 która w sobie jest bardzo dobra a raczej za ich gównianych graczy którzy grają ciągle na twoich produkcjach.

Kiedy kolejny Rework ? Do wyboru:

Laneris s3 Rework

Terios s5 Rework

Nelios s3 Rework

Jedyny plus tego wszystkiego, że coraz szybciej ci liczniki graczy spadają i z reworkami musisz ruszać coraz szybciej ;D

Ciekawe czy do końca roku stuknie Laneris s10 rework 

Opublikowano

50 online ? Ostatnia rzesza twoich fanów poszła na kolejnego Neliosa w których już wszyscy wiedzą że jest twój.

W sumie nie jest mi wstyd za samą grę Metin2 która w sobie jest bardzo dobra a raczej za ich gównianych graczy którzy grają ciągle na twoich produkcjach.

Kiedy kolejny Rework ? Do wyboru:

Laneris s3 Rework

Terios s5 Rework

Nelios s3 Rework

Jedyny plus tego wszystkiego, że coraz szybciej ci liczniki graczy spadają i z reworkami musisz ruszać coraz szybciej ;D

Ciekawe czy do końca roku stuknie Laneris s10 rework 

na laneris s10 z checia bym zagral :D

wydaje mi sie ze s10 to bedzie serwer na 10 !!!!!!!

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Rework, reworkiem reworka.

Widzę że wiele osób ocenia "książkę po okładce" i nie poleca bo @SUREK, to tak jakby nie polecać sagi Wiedźmina bo Andrzej Sapkowski, co do jego twórczości polecam (Spakowskiego).

Osobiście sytuacji na serwerze nie znam bo na serwerach prywatnych aktualnie nie grywam, aczkolwiek jak mnie najdzie chęć postaram się zajrzeć chociażby sprawdzić co się tam dzieje. Życzę powodzenia. :D

dCrwk2h.gif

Opublikowano

@Up

Nie wiem po co się wypowiadasz jak nie grasz na prywatnych serwerach .... Zapewne ten serwer do dno jak i sam surek !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@Up

Nie wiem po co się wypowiadasz jak nie grasz na prywatnych serwerach .... Zapewne ten serwer do dno jak i sam surek !

Jak Ty mnie gościu nie znasz xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...