Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Nie wiem po co się wypowiadasz jak nie grasz na prywatnych serwerach .... Zapewne ten serwer do dno jak i sam surek !

Nie gram co nie oznacza że nie grałem, a to olbrzymia różnica.

Wypowiadam się bo jestem częścią community i chcę wyrazić swoje zdanie na ten temat.

Nie wyraziłem również ani pozytywnej, ani negatywnej opinii o serwerze co świadczy o moim neutralnym nastawieniu oraz w sposób kulturalny określiłem większość opinii z którymi się nie zgadzam ponieważ argument " bo @SUREK " jest dla mnie żadnym argumentem.

Dodatkowo życzyłem administracji powodzenia.

Co do Twojej samej wypowiedzi, a konkretnie "Zapewne ten serwer to dno jak i sam surek !", rozumiem że jak większość Twoich pobratymców jesteś jasnowidzem i potrafisz to ocenić bez poprzedzającego to zalogowania. Rozumiem również że "Lubię To!" zbierasz za nieuzasadnioną negatywną opinię i "wyjaśnienie" moderacji, oczekuje czasów gdzie najlepsze posty będą wnosić jakiś sens do tematu bądź chociażby konkretny argument, aniżeli zwykły pusty hejt.

dCrwk2h.gif

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Nie wiem po co się wypowiadasz jak nie grasz na prywatnych serwerach .... Zapewne ten serwer do dno jak i sam surek !

Wypowiadam się bo jestem częścią community i chcę wyrazić swoją opinię na ten temat.

Nie wyraziłem również ani pozytywnej, ani negatywnej opinii o serwerze co świadczy o moim neutralnym nastawieniu oraz w sposób kulturalny określiłem większość opinii z którymi się nie zgadzam ponieważ argument " bo @SUREK " jest dla mnie żadnym argumentem.

Co do Twojej samej wypowiedzi, a konkretnie "Zapewne ten serwer to dno jak i sam surek !", rozumiem że jak większość Twoich pobratymców jesteś jasnowidzem i potrafisz to ocenić bez poprzedzającego to zalogowania. Rozumiem również że "Lubię To!" zbierasz za nieuzasadnioną negatywną opinię i "wyjaśnienie" moderacji, oczekuje czasów gdzie najlepsze posty będą wnosić jakiś sens do tematu bądź chociażby konkretny argument, aniżeli zwykły pusty hejt.

Wejsc na ten serwer? Ty nie wiesz co mówisz ziomek 

Opublikowano

@Up

Wypowiadam się bo jestem częścią community i chcę wyrazić swoje zdanie na ten temat.

w tym momencie ktoś wyżej z rangą powinien nadać ci ostrzeżenie jak to robią zwykłym użytkownikom za spam/offtop...

Nie grasz na prywatnych serwerach to nie powinieneś się udzielać na ich temat a szczególnie o sytuacji na nich - jedynie pilnować porządku - takie jest moje zdanie...

po 2 każdy nie poleca "bo siurek" ponieważ koleś miał już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt serwerów gdzie wszystkie padały jak szalone chwile po starcie więc jak dla mnie nie jest to nic nieznaczący argument jak ty to oceniłeś... W tym momencie powinieneś zrezygnować z rangi moda i usunąć konto na forum za pisanie takich kretynizmów.

I tak serwera nie polecam bo koleś żyje z oszukiwania(ładnie powiedziane) ludzi a administracja tego forum mu na to przyzwala...

A teraz czekam na kolejne ostrzeżenie z doopy od pseudomodka.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Ty tam wyżej jebnij się w łeb :D

Ma rację co do tych zjebanych postów, że nie polecają serwera bo surek, tak samo żałosne jest pisanie że Was okrada i oszukuje.

Jak Was k***a okrada lub oszukuje, jak sami jesteście na tyle pierdolnięci żeby wydawać pieniądze na prywatne serwery metina.

Który serwer mu padł chwilę po starcie i jaka to Twoja chwila jest xD

Każdy serwer aktualnie stoi średnio do trzech miesięcy i co z tego? Gówno, bo tak się zarabia na bezmózgach xD

Zrobisz serwer easy, przez kilka miesięcy zbierzesz kilkadziesiąt tysięcy, a niektórym się udaje dobić 6 cyfrowej kwoty xDDDDDD i masz wywalone w serwer.

Czemu tak robią? Bo to łatwy hajs, na jebniętym społeczeństwie.

Mogliby zawsze zrobić coś porządnego i stabilnego, ale to jest Polska i tu nie można się natrudzić, trzeba szybko zgarniać hajs xD

Surka szanuje za to jak potrafi sobie poradzić, mimo fali hejtu i tak jego serwery są stabilniejsze niż innych xD

Lanerisa polecam, bo mogę, bo byłem chwilę na serwerze :D

Opublikowano

@Up

w tym momencie ktoś wyżej z rangą powinien nadać ci ostrzeżenie jak to robią zwykłym użytkownikom za spam/offtop...

Nie grasz na prywatnych serwerach to nie powinieneś się udzielać na ich temat a szczególnie o sytuacji na nich - jedynie pilnować porządku - takie jest moje zdanie...

po 2 każdy nie poleca "bo siurek" ponieważ koleś miał już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt serwerów gdzie wszystkie padały jak szalone chwile po starcie więc jak dla mnie nie jest to nic nieznaczący argument jak ty to oceniłeś... W tym momencie powinieneś zrezygnować z rangi moda i usunąć konto na forum za pisanie takich kretynizmów.

I tak serwera nie polecam bo koleś żyje z oszukiwania(ładnie powiedziane) ludzi a administracja tego forum mu na to przyzwala...

A teraz czekam na kolejne ostrzeżenie z doopy od pseudomodka.

a ludzie mają góvvno zamiast mózgu oraz nie posiadają własnej woli, dlatego idą na serwer, na który ktoś im każe iść (chociaż żaden youtuber nagrywający serie/streamy tego nie robi)

nie padały chwile po starcie, a wtedy, gdy już nikt na nich nie grał - więc kto tu jest niezadowolony? gracze skończyli grać z własnej woli, surek ma hajs, nie widzę powodów do hejtowania (no nie licząc tego drugiego, bo to typowo polskie, hejtować kogoś, bo ma lepiej)

to nie jest microsoft, który ma monopol na systemy operacyjne i może za nie żądać horrendalnych cen - masz do wyboru dziesiątki innych serwerów

p.s. wcale nie trzeba wydawać hajsu na is, żeby sobie pograć w metina

p.s.2 każdy serwer padnie

tenor.gif

Opublikowano

Wszyscy się śmieją z surka, a to geniusz który siedząc w domu zarobił więcej niż wy zarobicie przez resztę życia  :yay:  xD

co mu z tego hajsu od gimbazy skoro za pare lat nie będzie serwerów metina. Widać, że ta gówno gra upada. Ciekaw jestem gdzie będzie ten moron pracował? Typ daje CV, a w historii kariery co wpisze? pół życia w jebanym metinie? I to tak naprawdę nielegalnie? xD  Juz nie wspomnę o emeryturze.

Opublikowano

Wszyscy się śmieją z surka, a to geniusz który siedząc w domu zarobił więcej niż wy zarobicie przez resztę życia  :yay:  xD

co mu z tego hajsu od gimbazy skoro za pare lat nie będzie serwerów metina. Widać, że ta gówno gra upada. Ciekaw jestem gdzie będzie ten moron pracował? Typ daje CV, a w historii kariery co wpisze? pół życia w jebanym metinie? I to tak naprawdę nielegalnie? xD  Juz nie wspomnę o emeryturze.

Geniuszem to on może i jest - w odkupowaniu serwerów i stawianiu ich na nowo :D 

A tu masz rację. W 100% się z tobą zgadzam. Jedyne co do CV może wpisać to "Ojebałem ludzi na hajs - praktycznie nikt nie wiedział że to mój serwer bo się schowałem". 

CO do samego Lanerisa - rany boskie ludzie. Nie wiem jak mozna Surka bronić. Chyba tylko dlatego że jest kumplem Administracji MPC forum o czym mowy już były wszedzie chyba. I że ma tu chody wie każdy. I tylko dlatego jest takie zainteresowanie - bo jak inni nie mogli S(e)urek zawsze po "ziomkach" prezke wstawił. I nikt mu nic nie robił a nie jeden raz za napisanie prawdy czy złej opinii leciały bany. 

Lanerisy, Teriosy, Neliosy - on nie potrafi zrobić niczego nowego bo nie umie i mu się nie chce. Woli zbijać hajs na starociach. A za niedługo już nikt nawet na te serwy nie wejdzie bo ileż można w kółko jedno i to samo pierdoląc ludziom kłamstwa w żywe oczy. 

Opublikowano

O mnie i moją przyszłość się nie bój, lepiej zajmij się sobą i leć do szkólki. Ja wiem w co inwestować pieniądze XDDDDDDDDDDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek ma bekę tutaj z ludzi ale ciekawe czy będzie mu też tak do śmiechu jak Gameforge pójdzie o krok dalej i zacznie sądzić takich retardów jak on ! 

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Surek ma bekę tutaj z ludzi ale ciekawe czy będzie mu też tak do śmiechu jak Gameforge pójdzie o krok dalej i zacznie sądzić takich retardów jak on ! 

Ale stary co Ci do tego czy ktoś dostanie od kogoś pozew, to byłaby moja sprawa nie Twoja, zamiast myśleć o mnie (dziękuje że się tak troszczysz ale nie trzeba), otwórz jakiś swój biznes czy co tam chcesz, ode mnie sio.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jaki Ty jesteś głupi dżisys marjan...

Dobrze zainwestowany hajs i nigdy Ci nie będzie potrzebne CV.

Polaczki cebulaczki tylko komuś potrafią zaglądać do portfela bo osiągnął sukces...  :((

Zajebisty.

Opublikowano

Jaki Ty jesteś głupi dżisys marjan...

Dobrze zainwestowany hajs i nigdy Ci nie będzie potrzebne CV.

Polaczki cebulaczki tylko komuś potrafią zaglądać do portfela bo osiągnął sukces...  :((

Sukces ?? Ja tu nie widzę żadnego sukcesu. Niech to powie jak dorośnie i skoczy mu powiedzmy 30stka (albo w ogóle dorośnie bo to dzieciak po zachowaniu ) .  Ciekawe czy będzie tyrał na łopacie ( bo do mądrych słuchając go nie jeden raz na TSach to on nie należy więc nie wróżę nic lepszego ) czy siedział na zasiłkach. I wtedy powiedz że osiągnął sukces - nie sądzę żeby utrzymywał się tyle czasu z metka bo to umiera i z każdym serwerem jest coraz bardziej żałosne :) 

Opublikowano

Zaglądając do tego tematu widzę BANDĘ DEBILI. Ludzie pokroju iksdeesika w wieku no może 15 lat(wnioskuje po wypowiedziach) pieprzą trzy po trzy, sam nie lubię serwerów surka, ale nie pokazuje tego na każdej stronie tematu, w której znajduje się prezentacja. Przechodząc do sedna sprawy: 3/4 osób(hejtów) pluje sobie w brodę, a surek zadowolony, bo zapełnił kieszeń. Wie jak to robi i przez takich idiotów dalej będzie robi, bo to łatwy pieniądz. Jak dla mnie chłop robi dobrze, bo zarabia na takich bezmózgach, których nawet mi nie szkoda.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6 godzin temu, metka_pixel napisał:

OK 300graczy :D Gospodarka jebla, nic innego nie pozostało jak wypierdzielać stad :D 

Szkoda że nawet nie grasz a wypowiadasz się xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

wow, to jeszcze działa ? :O
ile online w godzinach szczytu? warto wracać i grać od nowa?

Opublikowano
2 godziny temu, wo342 napisał:

Tu się nie opylało nawet zaczynać :D Na serwerze pustki , grać nie warto. Zresztą już w przygotowaniu kolejne kotlety od Surka więc niedługo ten off. Kolejno Lanerisy s40 , s41, s42 i s43. Jeden po drugim - jeden padnie to powstanie następny. 

Opublikowano
Dnia 31.05.2017 o 06:37, metka_pixel napisał:

Szkoda ze nie muszę a wiem :D Jak tam prace przy Sheim? ;v 

Przy czym XD?

Dnia 31.05.2017 o 16:58, wo342 napisał:

WOW niewiarygodne 300/500 :) i rośnie.

Dnia 31.05.2017 o 19:17, iksDeeikSdE napisał:

Tu się nie opylało nawet zaczynać :D Na serwerze pustki , grać nie warto. Zresztą już w przygotowaniu kolejne kotlety od Surka więc niedługo ten off. Kolejno Lanerisy s40 , s41, s42 i s43. Jeden po drugim - jeden padnie to powstanie następny. 

Lubie lanerisy, dlatego zostjaemy przy s2 rework :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...