Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surekk kurde ogarniesz coś z tymi yangami? Wyraź swoje zdanie raz i tyle ;d
Więcej miejsc do dropu? = więcej botów
Mniejszy drop? = gracze źli bo "kiedyś było łatwiej" 
Lekarstwa nie znajdziesz, ale to się iść do v2 odechciewa, a pewnie nie tylko ja mam gdzieś zarywać nocke żeby yangi dropić jak maniak xD

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lekarstwa nie znajdziesz, ale to się iść do v2 odechciewa, a pewnie nie tylko ja mam gdzieś zarywać nocke żeby yangi dropić jak maniak xD

Wiesz co, gospodarka ma sie opierać na lochu pająków v2, bo tak wyglądała s2 i nie chce psuć tego klimatu, a zarobić można i tam i na ulepkach, wiec to na pewno nie będzie zmieniane :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz co, gospodarka ma sie opierać na lochu pająków v2, bo tak wyglądała s2 i nie chce psuć tego klimatu, a zarobić można i tam i na ulepkach, wiec to na pewno nie będzie zmieniane :)

Ma się opierać na stawianiu botów w v2? W sumie spoko  :D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nie o to chodzi, ale nie chcieliśmy zabijać tego co było na s2 bo to jest rework :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

na barii zarabianie tez sie opieralo na stawianiu bota na owocki ;-;

Serwer spoko tylko to co robi WP to jest glowa mala. (chyba ze cos zmienialiscie)

Ziomek lvl 100 ja 150 wirek i nie zyje cos nei halo

Opublikowano

Marcin gratuluję zrobienia tego kolejny raz!
Chociaż dobrze, że się starasz tam z tymi Twoimi kolegami, pozdrów P. K. :D

Polecam serwer dobry do wojenek, zadymek, ogólnie fajnie można się pobawić, chociaż z czasem trochę nudno.

Opublikowano

Ja pierdo*e surek ja ci mowilem ze ty to nie mozesz byc do konca zdrowy na umysle i sie nie mylilem. YANG BUG na serwerze wczoraj był i ludzie mieli po 100k bryłek. Ten pajac myśli, że sobie " poradził " z tym a to gówno prawda, bo kto pomyślał i użył mózgu to dalej ma te 100kb a surek nic o tym nie wie... Nie polecam serwera dalej, bugów masa, nastawiony tylko pod IS co już wspomniałem w moim wcześniejszym poście. Ludziom znikała wczoraj normalnie zarobiona kasa bo surek usuwał i większość pokończyła grę. Serwer upadnie w 2 tygodnie maxymalnie.
Gra już nie ma sensu bo kilka graczy może sobie kupić wszystko co jest na serwie a bryłkami to przysłowiowo "dupę sobie wycierać".  To co Suruś kiedy rework następny? Mimo twojego spierdolenia umysłowego to cię trochę podziwiam. Wiesz dlaczego? Dlatego, że twoje serwy są bardziej c*****e niż persergi a ty i tak dalej potrafisz z nich zarobić spore siano. No to jest jedyny + u twojej osoby. a wracając do serwera administracja ma totalnie wyjebane, botów masa, tutorzy hyhy " tutorzy " nic nie wiedzą o serwerze a rangę to dostali chyba za opędzlowanie berła komuś. GMów wgl nie ma online ani na forum ani na grze. Mimo mojej wcześniejszej krytyki wbiłem i chwilę zagrałem, no ale jednak się nie myliłem, szkoda miejscu na dysku. Brakuje tylko żebyś jakiś " dodatek " miał w cliencie, co też z chęcią sprawdzę.  Podsumowując serwery ludzi pokroju krajm azprajm suruś aka hajs itd to wiadomo co miesiąc maxymalnie i po sprawie elo 

Opublikowano

Surek! A może dodałbyś coś ciekawego do dropu z metków m1/m2? albo przyspieszyć respy na mapach początkowych ;p

:) Ciekawe urozmaicenie dla graczy by było.. ;p

edit: widzę że WP mocno kosi w pvp bo po spotach na orkach itd.. 220lvle biegają za 40lvl wp żeby sobie wyexpić 

edit2: wbiłęm 55lvl kończe gre, lochy zaje***e całe, pełno postaci 55lvl na rycerskim / dobrym, obok nich stoi 150+ albo w razie dymu przybiega jakiś 200+. Czyli to samo dlaczego skończyłem na poprzedniej osłonie, jak będę miał mocne nudy to wbije potem zobacze jak to wygląda na tygodniu / rankiem (bo teraz poleci na mnie hejt że przecież jest środek dnia = niedziela to będzie wszystko zajęte w lochach, a ja się czepiam)

Opublikowano

Gra na tym serwerze to jak walka z gównem - Może i wygrasz ale i tak się ujebiesz  :yay:

twoje porownanie jest jak kot z psem
Moze i jeden lata ale i tak sie utopisz

Da sie dalej bugowac hajsy?
Opublikowano

Marcin gratuluję zrobienia tego kolejny raz!

Chociaż dobrze, że się starasz tam z tymi Twoimi kolegami, pozdrów P. K. :D

Polecam serwer dobry do wojenek, zadymek, ogólnie fajnie można się pobawić, chociaż z czasem trochę nudno.

:) dzięki

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gra na tym serwerze to jak walka z gównem - Może i wygrasz ale i tak się ujebiesz  :yay:

twoje porownanie jest jak kot z psem
Moze i jeden lata ale i tak sie utopisz

Da sie dalej bugowac hajsy?

Po tym jak gospodarka pierdolnęła w dół i zobaczyli, że jednak coś się dzieje, to już się nie da :(.

,,USUNEEELI" oczywiście. XDDD.

Polecam, dawajcie na PW jak ktoś chce bryłki ;) -> oddane

Laneris jak to laneris.

- SureK błędy sooooo!

- ALE TO REWORK 1:1 HUR DUR, TAK MUSI BYĆ

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Specjalista
Opublikowano

Nie czaje czegoś! Może jak się wam nie podoba to nie grajcie? Może jak nie chcecie wpłacać waszych ciężko zarobionych pieniążków to nie wpłacajcie? Magia

giphy.gif

Opublikowano

Nie czaje czegoś! Może jak się wam nie podoba to nie grajcie? Może jak nie chcecie wpłacać waszych ciężko zarobionych pieniążków to nie wpłacajcie? Magia

Nie ciężko zarobionych pieniążków tylko od mamusi biorą i płaczą  ^^  :lenny:

Opublikowano

Im nie dogadasz

Niby SIUREK leci na hajs i okrada graczy z hajsu i dlatego nikt ma nie grac bo tak

tylko ze ze debile mu ten hajs wplacaja a potem placza ze hurr durr jak mozna

Opublikowano

Nie polecam serwerów SuRka które zaraz padną i pieniądze przepadną. 

Zmień nick . głos to wtedy wbije :P

no k***a by nie przepadły jak by debile nie płacili :)? proste pytanie prosta odpowiedź. 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Nie polecam tego gowna 

zrób lepszy

Nie trzeba być piekarzem, aby wiedzieć, że chleb jest kiepski.

Kolejna odsłona, kolejne bugi, kolejny raz ludzie dają się dymać. Wszystko po staremu.

No i oczywiście nie polecam #again.

xD czyżby bug na yang? Japierdoleeee dobrze ze nie zacząłem gry  xD

Nie ma to jak gadać a nei wiedzieć o co chodzi :/

To zdementuj "plotki".

Opublikowano

Chłopaki, podzieli ktoś się bryłkami ;')?

Pw proszę ;)

Zaczynam grę i na chillu będę grał - konkurs na fb zrobię.

Jeśli pomogłem to daj like, przyda się  :D !

Opublikowano

Siema, chciałbym zacząć po raz 167. Da ktoś z 1500 bryłek na początek? Dzięki z góry. ;')

Kappa.

Opublikowano

He, laneris s1 był całkiem w pytke, czym dalejsz stawiasz te gowlerisy tym coraz bardziej mam wyjebane w Twoje projekty, miałem zagrać ale rzygam tymi Twoimi Lanerisami w kółko to samo co dwa miechy ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...