Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He, laneris s1 był całkiem w pytke, czym dalejsz stawiasz te gowlerisy tym coraz bardziej mam wyjebane w Twoje projekty, miałem zagrać ale rzygam tymi Twoimi Lanerisami w kółko to samo co dwa miechy ;)

Nie zbyt rozumiem?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nawet nie zaczynam jak widzę na yt że ludzie bocą w v2 i sprzedają yangi za plny ;d 

A potem sie dziwią że mają bany :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

od cholery botow. wszedzie. to samo co na kazdym poprzednim lanerisie. Gdzie sa porzadne metiny i porzadne zabezpieczenia? 

Opublikowano

przecież tu jest beczka z tym lanerisem ;) kumpel nie uzywal wogule bota i mu zbanowali konto 155lv z full eq za niby bota weszliśmy na ts wyjasnić rozmowę to zapytałem sie za co ? a Lemon odpowiedzial ze niewiesz za co ? a ja odpowiedzialem ze niemam pojecia bo stoje w m1 i nagle wylogowalo i powiedzial ze uzywalem wh (kiedys tam i nie jest mi w stanie powiedziec kiedy co i jak)  na tym koncie wiec powodzenia z tym serwerem za nic sie dostaje bana ;) 0 wytlumaczenia taka administracja 

Opublikowano

przecież tu jest beczka z tym lanerisem ;) kumpel nie uzywal wogule bota i mu zbanowali konto 155lv z full eq za niby bota weszliśmy na ts wyjasnić rozmowę to zapytałem sie za co ? a Lemon odpowiedzial ze niewiesz za co ? a ja odpowiedzialem ze niemam pojecia bo stoje w m1 i nagle wylogowalo i powiedzial ze uzywalem wh (kiedys tam i nie jest mi w stanie powiedziec kiedy co i jak)  na tym koncie wiec powodzenia z tym serwerem za nic sie dostaje bana ;) 0 wytlumaczenia taka administracja 

Tu jest zasada ban na ip.. więc internety typu radiówka np mają spory problem, no ale cóż .. miesiąc i ludzi braknie ;)

/

Opublikowano

Po pierwsze to "w ogóle"

Po drugie nawet @SUREK nie jest taki głupi żeby banować za nic, coś na czym zarabia.  

Opublikowano

Ogarnijcie ta nemere bo kurwicy mozna dostac jak wypierdzieli i trzeba wiecznie odbugowywać postać, i ogarnijcie też clienta bo przy czestym przelogowywaniu zamyka sie

Opublikowano

Kolejny kotlet, dzisiaj wchodze na forum, juz nikogo nie ma, chyba twoje czasy juz sie skonczyly surku i pewnie z neliosem tez cos krecone bedzie x)

Opublikowano

A nie mówiłem że to upadnie xD Ile zostało graczy na serwerze ? Z 200 ? xD Tak się Surek zajmujesz serwerami.

Cooo xD

Kolejny kotlet, dzisiaj wchodze na forum, juz nikogo nie ma, chyba twoje czasy juz sie skonczyly surku i pewnie z neliosem tez cos krecone bedzie x)

Na dobry serwer wchodzisz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDD 1:1 nie ma co i to głupie pie rdolonie;v

1. exp na dungu zablokowany- i co? wbijasz 165 lecisz nemere wychodzisz 200lvl :) 

2. mapa 165 tak samo pobugowana jak na starym xD cały czas ku lepszemu! :) 

3. bugowanie berana..eh no szkoda tak jak to 

4. zbugowane bryłki są dalej w obiegu :) Surek i nie p******e ze nie xD...pomyśl tylko dlaczego kilka osób ma 230lvl a pokazywał mi eq 244+ :) pzdr nieee coś ty usunęliście :D tak? ziomkowi oddałeś bryłki bo wam wcisnął kit ze miał 1.5k b zarobionych...które zbugowal po czym je mu oddaliście :) pzdr :) 

no tak zapomniał bym przeć to 1:1 XDD dobrze ze pigula nie gra bo by nowe fryzy robił z 80k pz xD PATOLOGIA  albo vipy na rok czasu 

Opublikowano

Co wy chcecie, serwer wytrzymał 2 tygodnie i wystarczy, Surek i tak pewnie maszyne na max miesiąc wykupił więc najwyższa pora żeby serwer zamykać ;D

Myślę, że Laneris s3 REWORK będzie za około pół roku żeby nie było za szybko a narazie to czekamy na Neliosa s2 rework.

P.S Surek tylko załatw sobie inne konto na forum do prezentacji żeby cię nikt nie rozpoznał a no i zapomniałbym, powiedz Zabkowi żeby tym razem sie na youtubie nie wygadał że sie chowasz pod innymi projektami.

A tym czasem zmien sygnature z Legenda Metin2 na ŻENADA Metin2 bardziej pasuje.

Opublikowano

Chłopaki, nie denerwujcie się bugami, problemami. Wszystko Surek naprawi na Neliosie s2 Rework, ewentualnie na Lanerisie s3 Rework, które są już w trakcie produkcji ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Co wy chcecie, serwer wytrzymał 2 tygodnie i wystarczy, Surek i tak pewnie maszyne na max miesiąc wykupił więc najwyższa pora żeby serwer zamykać ;D

Myślę, że Laneris s3 REWORK będzie za około pół roku żeby nie było za szybko a narazie to czekamy na Neliosa s2 rework.

P.S Surek tylko załatw sobie inne konto na forum do prezentacji żeby cię nikt nie rozpoznał a no i zapomniałbym, powiedz Zabkowi żeby tym razem sie na youtubie nie wygadał że sie chowasz pod innymi projektami.

A tym czasem zmien sygnature z Legenda Metin2 na ŻENADA Metin2 bardziej pasuje.

kurcze, ale nie tak agresywnie ok?

Chłopaki, nie denerwujcie się bugami, problemami. Wszystko Surek naprawi na Neliosie s2 Rework, ewentualnie na Lanerisie s3 Rework, które są już w trakcie produkcji ;)

Czemu nie grasz a się wypowiadasz? ;/

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobra, a tak już nie będę krytykował, bo kilkadziesiąt postów temu oplułem już ten projekt i szkoda mi śliny.

Może jakiś gracz przedstawić screenshot z M1 Jinno? Albo innego dużego skupiska ludzi. (sklepy też mogą być, ale jeśli można to czas ich trwania dołączcie)

Dam limit polubień, jeżeli sprawi to komuś radość.

Opublikowano

Japierdole Surek ogarnij ta j****a nemere bo mnie krew zaleje, rozumiem mam gowniany internet i czesto mi wywala i to nie Twoja wina ze tak jest, ale to że za każdym razem musze odbugować postac i czekać 25 minut to chyba już tak, więc z łaski swojej ogarnij to bo kurwica może wziąć człowieka. Od 3 dni robie misje z tym, że trzeba 10 ubić tych całych króli a mam 3 zrobione bo wiecznie jk mi neta wywali to musze czekac 25 minut a jak chyba rozumiesz nie mam całego dnia na robienie jednej misji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...