Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wywal tych maniaków z serwa i tak o 18 od nowa a siedza uparcie . zamknij serwer uploaduj pliki a nie za 10 szósta wrzucisz klienta

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jestes nie dojebany dzieciaku , dodaj ze na strone normalnie a nie k***a

forum nnie dziala wylacz lepiej ten serwer i daj sobie spokoj zostaw to profesjonalistom takim jak glory

Piszac takie posty raczej mysle tak o Tobie . Mi linki ktore podal dzialaja , wypakowuje ten zacny serwer :D hehe zobaczymy co z tego bedzie 

gif.gif

Opublikowano

dodajcie mozliwosc normalnej rejestraci na waszym forum bo wiele osob nie moze sie rejestrowac ;) 

PS.rozmiar plikow za duzy na skany.. (jesli chcesz mozesz usunac koment z linkami)

Ty jestes nie dojebany dzieciaku , dodaj ze na strone normalnie a nie k***a

forum nnie dziala wylacz lepiej ten serwer i daj sobie spokoj zostaw to profesjonalistom takim jak glory

nie prosilem o twoja osobista opinie, jesli juz musisz oceniac to serwer a nie moja osobe.

Forum zostanie dodane pozniej narazie skupiam sie aby ten serwer mogl wkoncu wystartowac.

aktualnie polecialo 5 atakow ddos ! dziekuje ^^ nic one nie robia.

jestes wolny grac u glorego ja nie hejtuje innych serwerow i nie traktuje ich jak konkurencji tylko kolegow po fachu i kazdemu moge w czyms pomoc jesli tylko poprosi ;)

Opublikowano

Server ONLINE :) Zapraszamy 

Za wszelkie problemy przepraszamy 

Lepiej bylo napisac "Za wczorajsze problemy" 

Bo zaraz 50 osob pomysli ze znow sa problemy , tak to dziala :D 

gif.gif

Opublikowano

no czekajcie kasa cala nie doszla przelewy i problemy sa tylko dla tego :D  i PLN trzeba przelewac ^^^ ^^

czyli nie ma szans ze odpalisz niedlugo bo przeciez przelew nie idzie w 3sekundy 

gif.gif

Opublikowano

no wlasnie Admin kombinuje co sie da :D zreszta nie tylko ON ;/

No to jaka jest szansa ze bedzie on tej pieknej nocy 

Na facebook wyczytalem :

Serwer sie wylaczyl z powodu wyczerpania sie srodkow na koncie vps , poszlo doladowanie i dlugo schodzi z zaksiegowaniem pieniedzy.. Do rana powinno byc wszystko ok

Dziwi mnie tylko jedno :D Ten VPS jest na doladowania jak telefon ze mu sie srodki wyczerpaly ?:D 

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...