Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dla tego nie ma co sie wciagac w polskie servery bo jak nie na poczatku to po tygodniu jakies szopki wychodza 

nie ma to jak zagraniczne ani laga nie znajdziesz ani zadnego dc ....... i bez zadnych nerwow ze co chwila dc czy jakies inne szopki 

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawitam, może się nie rozczaruję i mimo pewnych zakładanych przeze mnie braków (od MuNOD jedynym dobrym polskim servem był HellGrind, a także GoldenMU, który po prostu przegrał jedynie brakiem rozreklamowania z WOG, Soul, Dragon - a pliki i PvP było zbalansowane bez zarzutu) będzie dało się tam grać xD

Opublikowano

podany link do pobrania clienta - pisze mi że client i serwer nie sa na tym samym SSL coś tam i error. nie da rady pobrać .Na stronie nie ma nic w download .

Opublikowano

Dobra to może ja to na szybko streszczę

skąd pobrać pliki? te co zassane w piątek -lauchner nie działa Error Controler News not found.

klient nowy będzie w uploadzie lada moment :P 

dlaczego nei wykrywa mi servera?

klient nie ten :P

mozna wejsc do gry zeby sobie potestowac?;p

P.S o ktorej start?

o 18

Total Accounts 15

109

Opublikowano

w ostatnim czasie duzo róznych klientów bylo pobierane i normalnie szlo , w piatek sciagany byl focus ponad 4 h z tego hosta ,z innych leci szybciej nie wiem czemu akurat z tego tak wollno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...