Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Serwer ogulnie jest spoko. Sa male mankamenty, bugi, niedopracowania ze rozlacza w pt itd ale administracja jest liczna i robia cos w tym kierunku zeby byo lepiej. A lepiej napewno bedzie. Multi konta sa wylaczone. Dla mnie jedynym minusem jest za duzy exp, rozumiem ze kazdy widzi to inaczej, ale przy takim expie jak jest z panda i seal mozna zrobic resa przypuszczam ze w 20 minut. A na takie cos trzeba miec czas, a nie kazdy tak moze siedziec przy kompie non stop bo trzeba zycie ogarnac. Mam nadzieje ze administracja pokusi sie o rozwiniecie i wiekszy wybor serwerow np z expem 100. Dziekuje Pozdrawiam

Opublikowano

ja rowniez polecam server sam nie gram ale widze jak admin sie stara by wszystko mialo rece i nogi

powodzonka i trzymaj tak dalej :D

Opublikowano

Z tym expem to fakt. Bez seala szybko idzie a z sealem + pt na wyższej mapie rr to kilka minut. Szybko się znudzi i ludzie będą szukać czegoś innego zwłaszcza że nie ma żadnych eventów na tym sezonie które mogłyby graczy przyciągnąć

Opublikowano

Z tym expem to fakt. Bez seala szybko idzie a z sealem + pt na wyższej mapie rr to kilka minut. Szybko się znudzi i ludzie będą szukać czegoś innego zwłaszcza że nie ma żadnych eventów na tym sezonie które mogłyby graczy przyciągnąć

nie kazdy ma wlonczony komp 24/24 jak niektórzy. nie każdy moze grać 24/24 jak niektórzy. bosiki co GP sa za nie wybijaja te same osoby co praktycznie wychodzi na to ze jedni maja seale inni nie. ja do tej pory ( 40 rr ) i mam GP na polowe seala więc nie mówmy że każdy ma lekko. latam jak pewnie wiekszosc w secie z wypadajek bo exe nie latwo wydropic - zlozyc seta calego. Goldy tez sa wybijane przez topke więcmnie sie szybko nie znudzi chyba ze tym cyborgom co GR bija w 3 dni .

Opublikowano

nie kazdy ma wlonczony komp 24/24 jak niektórzy. nie każdy moze grać 24/24 jak niektórzy. bosiki co GP sa za nie wybijaja te same osoby co praktycznie wychodzi na to ze jedni maja seale inni nie. ja do tej pory ( 40 rr ) i mam GP na polowe seala więc nie mówmy że każdy ma lekko. latam jak pewnie wiekszosc w secie z wypadajek bo exe nie latwo wydropic - zlozyc seta calego. Goldy tez sa wybijane przez topke więcmnie sie szybko nie znudzi chyba ze tym cyborgom co GR bija w 3 dni .

Twoja sprawa. Znam wielu graczy z innych serwerów i wiem że w pewnym momencie każdy będzie szukał czegoś innego. Też nie gram 24/7 tylko większość czasu spędzam AFK i stwierdzam że dość szybko leci ten 400

Opublikowano

Nie dziala mi gra help mi update wkleilem i lipa wlaczy sie server wybiore wpisze haslo i cisza .... mysli

Opublikowano

Nie dziala mi gra help mi update wkleilem i lipa wlaczy sie server wybiore wpisze haslo i cisza .... mysli

PO TEN UPTADE , WEŹ WYPAKUJ TEN UPTADE I  OBJECT12 SOUND WORLD12 PRZENIES DO DATY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...