Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin nie wiem czy to robiłeś ale warto im wysłać potwierdzenie przelewu, bo różnie to bywa z księgowaniem środków.

Pozdrawiam

ps. wczoraj grało się przyjemnie :)

Opublikowano

Witam wszystkich  :)

Piszę z takim zapytaniem czy warto wbijać na serwer? Ogółem prześledziłem bardzo dużo publikacji serwerów, jestem graczem mu od nie pamiętam kiedy. Czy ten serwer jest godny do grania? Bo widzę jakieś problemy z online itp, jak z ludźmi na serwerze? Czy dużo osób gra, jaka jest atmosfera? Bo nie chce wbijać i po prostu się rozczarować jakimś dnem  ;)

Pozrawiam Falaman. :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wczoraj było wszystko ok, ludzi gra o dziwo nawet sporo bo w granicach 65 bez multi acc - opcja wyłączona

jak będzie online polecam wbijać

Opublikowano

otworzcie donate i zaplacicie ile trzeba, po c**j sie bawic w blokady jakies smieszne tydzien po starcie alob 2 dni co to za roznica ? jak ma byc to niech bedzie.. wkurwiajace to sie robi codziennie cos nowego sie pierdoli 

Opublikowano

Grałem na dragonmu 3 pierwsze edycje, tylko donate i nic więcej, zero adminów, gmów. Jedynie Trumpet coś się coś starał tam ogarnąć, poza tym to lipa straszna była, chyba że teraz coś się zmieni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobra naleza wam sie tlumaczenia ... konto bylo zasilane przed starem jednak w tym calym balaganie nie podpialem go pod konto na ktorym stoja vps. teraz zostalo to zrobione i konto jest zasilone na dobrych 5 miesiecy. 

Smily nie skomentuje cie :) 

Opublikowano

dobra naleza wam sie tlumaczenia ... konto bylo zasilane przed starem jednak w tym calym balaganie nie podpialem go pod konto na ktorym stoja vps. teraz zostalo to zrobione i konto jest zasilone na dobrych 5 miesiecy. 

Wyłączysz ten sewer, czy ja mam znów to zrobić?

Opublikowano

Wyłączysz ten sewer, czy ja mam znów to zrobić?

nie wylacze :)

Opublikowano

Czy miał może ktoś taki problem? A mianowicie. Ściągnąłem klienta wszystko cacy, załączam maina. Wyskakuje mi informacja, że coś tam z jakimś plikiem dll. wciskam okej, gra się uruchamia. Jestem w lobby, ale nie pojawia mi się żaden serwer ani nic żeby wcisnąć.  :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy miał może ktoś taki problem? A mianowicie. Ściągnąłem klienta wszystko cacy, załączam maina. Wyskakuje mi informacja, że coś tam z jakimś plikiem dll. wciskam okej, gra się uruchamia. Jestem w lobby, ale nie pojawia mi się żaden serwer ani nic żeby wcisnąć.  :(

napisz pw na fanpage focusmu

Opublikowano

antywirus Ci usuwa .dll dodaj do wyjatkow i wypakuj ten plik igc.dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...