Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie słuchajcie gamoni, server ma problemy z tego co widzę i czytam na fp to dziś nie wystartuje, nic tylko czekać na kolejne info od administracji jeśli ktoś jest zainteresowany owym serverem

Opublikowano

serwer dziala problem mialem z OVH chyba kazdy kto mial serwer wie o czym mowie... 

teraz w ciagu 2 godzin przenioslem cale pliki i aktywowalem licencje i juz powinno byc ok bez problemow wewnetrznych 

start przeniesiony na jutro

takiego ciezkiego startu to nigdy nigdzie nie widzialem.... xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  :O  :O  :O  :O 

Opublikowano

Dobra to krótko:

Udało się wszystko zrobić dobrze. 

Na www jest dostępny klient a do niego patch.

Start musiał zostać przeniesiony bo ovh przywaliło w ch*ja przez co hosting został w trybie natychmiastowym zmieniony a IGCN dopiero aktywowało licencję przeniesioną na nowy host.

Wszystko już działa.

28.02.17 18:00 stuprocentowy start 

Dajcie ostatnią szansę i wbijcie:) 

Opublikowano

O 18 start, teraz jest udostępnione, żeby sobie zerknąć jak to wygląda. Całkiem spoko się zapowiada, potrzeba jedynie ludzi.

Opublikowano

ja pewnie podziękuję za gre nie moge normalnie plików zciągnąć.wczoraj dopiero po 20-tej zbliżyłam sie do 600 MB i error rozłonczyło mi pobieranie .nie widze sensu pobierania przez 5 h i żeby nie dokończyć pobierania. przykro mi ale nie mam zdrowia do tego . wrzuć może na Mega czy inny host na tym nie dam rady pobrać 

Opublikowano

Mój start w porównaniu do Waszego był piękny B)  WIECIE O CO CHODZI CNIE :yay:

Faktycznie masz czym sie chwalic ? Czekaj Czekaj ile gra u ciebie osob ? 10 + multi acc? (4)

Admin tego servera naprawde sie stara i robi co moze, wklada mega duze pieniadze by to wszysto wkoncu wystartowalo i zaczelo hulac.

Trzymam kciuki napewno ci sie uda:D i bedzie to jeden z lepszych Polskich serverow!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...