Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmiencie cos zeby nie bylo full statow to nie bedzie tak nudno ze wszyscy taki sam build + taki sam fo set

myslalem nad tymaby to wprowadzic ale mam zbyt malo czasu aby to dobrze przemyslec i rozplanowac jak najlepiej dlatego jesli juz to wprowadze to od 2 edycji. 

Kazde ustawienia serwera moga byc modyfikowane na potrzeby graczy wkoncu go stawiam dla was nie dla siebie :)

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja w takim razie może wpadnę na tą drugą edycję bo nie widzę nic co by wyróżniało ten serwer od innych. Większość ma full staty i fo itemy (jedynie się różnią expem i stratami za rr co jest żadną różnica) przez co gra opiera się wyłącznie na tym kto pierwszy zaatakuje bo postaci niczym się nie różnią. Chyba, że balans jest spierdzielony a zawsze jest to dana postać i tak jest nie do ubicia.

Powodzenia.

Opublikowano

To ja w takim razie może wpadnę na tą drugą edycję bo nie widzę nic co by wyróżniało ten serwer od innych. Większość ma full staty i fo itemy (jedynie się różnią expem i stratami za rr co jest żadną różnica) przez co gra opiera się wyłącznie na tym kto pierwszy zaatakuje bo postaci niczym się nie różnią. Chyba, że balans jest spierdzielony a zawsze jest to dana postać i tak jest nie do ubicia.

Powodzenia.

zapomnialem dodac ze itemy fo beda dostepne tylko za eventy organizowane przez administracje (jak wymienilem wyzej w komentarzach WS bedzie bardzo okrojony) 

Opublikowano

link do downloadu bedzie dodany jutro 

o wszystke inne informacje zapraszam do kontaktu na fanpage fb facebook.com/focusmuonline

Opublikowano

bedzie nowy client + launcher 

PS, client bedzie sie uruchamial tylko poprzez launchera, i bedzie mozna maks 3 okna otworzyc 

Opublikowano

bez obaw napewno bedzie wczesniej 

bez obaw bedzie wczesniej dopiero 14:30 ! :D

15:45 a mi sie client bedzie pobieral ze 5h :(

Opublikowano

strona off, czy na pewno start o 18? czy lepiej sobie odpuścić bezsensowne czekanie przy komputerze? :)

walczymy z DDOS mysle ze damy rade

Opublikowano

no co poradze... tacy ludzie

Pytanie do wszystkich zainteresowanych 

ja dzisiaj dam rade to zrobic ale moze wam godziny nie beda odpowiadac obawiam sie ze nie dam rady do 18 

wiec pytanie brzmi czy ma byc dzisiaj czy przekladamy na jutro?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...