Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

dlaczego gra sie nie uruchamia? po spaczowaniu robie uruchom gre i nic. 

Zastosuj się do informacji ze strony głównej.

eeba2262610a4f54a39a96a3711016f8.png

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy za udział w dzisiejszym OX, aktywne są już weekendowe raty 25% EXP'a więcej. W niedziele, o 16:00 zapraszamy na MINI ZUO :)

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

ile gra osób na serwie? bo zrobiłem sobie małą przerwę a nw czy się opłaca wracać :D

500/600 w srodku tygodnia, jak będzie w weekend, zobaczymy.

Powiadasz 500/600 online? to na oxie powinna być conajmniej połowa czyli 250/300

Dobrze, specjalnie dziś u siebie zrobiłem oxa i w 30 sekund miałem tyle osób co ty ( gdzie ty czekałeś 10 minut na tyle osob), zrobilem ss ile jest na mapie osób : yGXYGiE.jpg

Serwer jest fajny, ale nie lubie jak ktoś kłamie tak bezczelnie.

Gdy napisałem, że na oxie nie ma 200 osób, to azprime mi odpisał, żebym nauczył się matematyki xD

128 osób na ox? To ile masz na serwie tak zapytam z ciekawości?

Niżej daję ss z serwera gdzie normalnie było (tego dnia) okolo 500-600 osób (trzeba się liczyć z tym, że ludzie wchodzą na multi.

f5b01a4b41662043dda340e8811a0606.jpeg

A krzywego polecam  :D

zandia_sygna.png

Opublikowano

ale wytlumacz mi cos poj*ebi* nade mna, na jaki grzyb komentujesz cos innego niz swoj smieszny serwer?

Jesteś az tak zawistna świnia?

MAsz swoj serwer to grzecznie Ci powiem wypierd**** tam :)

Gra sie epicko, zaczalem 2 dni temu :)

Polecam

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Dziękujemy za udział w dzisiejszym OX, aktywne są już weekendowe raty 25% EXP'a więcej. W niedziele, o 16:00 zapraszamy na MINI ZUO :)

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

ile gra osób na serwie? bo zrobiłem sobie małą przerwę a nw czy się opłaca wracać :D

Powiadasz 500/600 online? to na oxie powinna być conajmniej połowa czyli 250/300

Dobrze, specjalnie dziś u siebie zrobiłem oxa i w 30 sekund miałem tyle osób co ty ( gdzie ty czekałeś 10 minut na tyle osob), zrobilem ss ile jest na mapie osób : yGXYGiE.jpg

Gdy napisałem, że na oxie nie ma 200 osób, to azprime mi odpisał, żebym nauczył się matematyki xD

Niżej daję ss z serwera gdzie normalnie było (tego dnia) okolo 500-600 osób (trzeba się liczyć z tym, że ludzie wchodzą na multi.

Może się lepiej pochwal ile na Zandia online ;) 

Opublikowano

ale wytlumacz mi cos poj*ebi* nade mna, na jaki grzyb komentujesz cos innego niz swoj smieszny serwer?

Polecam

Przeczytaj dokładnie co napisał

Edit: I do kogo <--

2Edit: @xMox rewelacji nie ma, lecz jesteśmy dobrej myśli.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Polecam

Komentuję bo mogę i mi tego nie zabronisz :)

Osiągnij ze swoim serwerem choć połowę tego co osiągnęła Zandia to będziesz mógł mówić co jest śmieszne ;) Jestem zawistny? Nie, wręcz przeciwnie. Życzę każdemu żeby wiodło się jak najlepiej i nie piszę nigdzie, że nie polecam jakiegokolwiek serwera. Zadałem proste pytanie Perserdze ponieważ widziałem jego film na którym w tytule jest podana spora ilość online. I coś mi się nie zgadzało z screenem, który wrzucił powyżej.

Mówię o tym:

#3 DiamondMT2 [MEDIUM] - Konkurs SM, +1800 ONLINE, 80 UP, Szkaty Ripa.
Odpowiedź nie była kierowana do Ciebie, więc proszę Cię abyś nie "szczekał". Nigdzie również nie piszę, że dany serwer jest jak to ująłeś "c*****y", bo każdy serwer znajdzie gracza, któremu coś się na nim spodoba i tam zostanie.

Może się lepiej pochwal ile na Zandia online ;)

Co masz do Zandii? Zandia osiągnęła swoje i dalej będziemy się nią zajmować :) Prawda, nie miała nigdy 1k online, lecz wolę swoje 500-750 kiedyś, niż to co niektóre serwery pokazują na swoim liczniku, gdzie wchodzę na ten serwer i sklepów offline jest mniej niż jak Zandia miała 400 graczy :) nie wspominając oczywiście o graczach w mieście. Jedyne co możemy sobie zarzucić to błąd ze sklepami offline, który nie występował tylko u nas. Pokaż ile ty osiągnąłeś w metinie :yay:

Nexorii jak i Diamonda w żadnym stopniu nie atakuje.

Mogę polecić krzywego bo wie co robi. O Diamondzie się nie wypowiem bo nie wiem o nim nic.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Powiem Ci tak, że nie mam jakoś zwyczaju robienia ssów co ox, ale pokaże Ci ss jakiego mam z ponad tygodnia temu :

909wzOs.jpg

Osób mogło być dużo więcej, ale były też raty serwerowe wtedy i wiadomo, że jakaś część odpada ze względu na lagi :)

O widze, że na nexorii dodali event świąteczny ide go przetestować :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Blad podczas laczenia sie, serwer jeszcze off czy tylko ja tak mam ?

Ta serwer off.

O 4 dali temat na forum co się zmieniło w przerwie technicznej mamy 7:45 a serwer dalej off xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Chciałbym poinformować wszystkich by nie robili spamu w temacie udowadniając ile to oni nie mają ludzi na swoich serwerach, takie wypowiedzi będą traktowane jak spam, a osoby odpowiednio nagradzane.

Również komentowanie tak głupiego zachowania będzie traktowane jako spam.

Jest to prezentacja serwera i w temacie oceniamy cały projekt, prezentacje, serwer oraz cały zespół, a nie to, kto ile online ma na swoim serwerze.

@TM-r3acT

Masz racje, ale nie wstawianie ssów ze swoich serwerów i nie wnosząc nic do tematu.

Opublikowano

Chciałbym poinformować wszystkich by nie robili spamu w temacie udowadniając ile to oni nie mają ludzi na swoich serwerach, takie wypowiedzi będą traktowane jak spam, a osoby odpowiednio nagradzane.

Również komentowanie tak głupiego zachowania będzie traktowane jako spam.

Jest to prezentacja serwera i w temacie oceniamy cały projekt, prezentacje, serwer oraz cały zespół, a nie to, kto ile online ma na swoim serwerze.

ocena serwera - to także ilość osób online

@Algade

z tym się zgodzę

Gość krzywy231
Opublikowano

I po aktualizacji usunelo WSZYSTKIM wierzchowca z isu - Leoparda.

Wiemy, już to ogarnęliśmy, jeśli ktoś jeszcze nie otrzymal zwrotu swojego leopardzika napiszcie w grze do [DEV]Krzywy lub [DEV]Azprime.

Azprime oddawaj mojego leopardzika z ISU...

Zapomniałeś dodać ZŁODZIEJU, w końcu to teraz takie modne.

​Event Świąteczny rozpoczęty! Potrwa do 28.12

15578953_1701629453483526_39308129374684

Gość krzywy231
Opublikowano

Jeżeli oddałem skarpetki na choinke było napisane że trzeba oddać 50, Wy macie napisane że trzeba oddać 25 to ile trzeba ich oddać? :p

50 skarpetek za jeden prezent, ot maly blad w prezentacji eventu świątecznego.

Opublikowano

wlasnie pobralem klienta, aktualizowalem

wlaczam Uruchom Gre i nie wlacza sie klient

usuwalem Nexoria.exe i dalej to samo

Mam to samo, pobrałem przed chwilą grę, aktualizowałem i nic. 

maybenow.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Zastosujcie się do informacji ze strony głownej. Usuncie pliki root i locale z folderu pack i spatchujcie na nowo clienta. Jeśli to nie pomoze, pobierzcie najnowsza wersje sprzed paru godzin stad:

https://www.facebook.com/NexoriaPL/posts/1701875440125594
Opublikowano

Zastosujcie się do informacji ze strony głownej. Usuncie pliki root i locale z folderu pack i spatchujcie na nowo clienta. Jeśli to nie pomoze, pobierzcie najnowsza wersje sprzed paru godzin stad:

https://www.facebook.com/NexoriaPL/posts/1701875440125594

Nie dziala, nie bede pobieral nowego klienta bo cos spierdoliliscie. Wystarczajaco czekalem na tamtego klienta, elo. : )))

lGxCbNd.png

Opublikowano

@krzywy231
Clienta pobrałem godzinę temu, więc tego najnowszego. Zrobiłem tak jak kazałeś, usunąłem root i locale z folderu pack i ciągle nic.

Daruje sobie już ten serwer, jeżeli problemy występują już na początku z clientem to nie ma sensu. :)

maybenow.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Na stronie dostępny jest juz nowy client aktualny na dzien dzisiejszy. Nie wymaga on aktualizacji po pobraniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...