Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@krzywy231
Dałem ostatnią szansę, jeżeli chodzi o clienta. Pobrałem kolejnego, z waszego fanpage. Aktualizowałem i nic. Gra się nie odpala. :)

#Edit
Brawo.. W końcu się udało. Musiałem skasować pliki z pack i aktualizować na nowo.

maybenow.png

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@krzywy231

Dałem ostatnią szansę, jeżeli chodzi o clienta. Pobrałem kolejnego, z waszego fanpage. Aktualizowałem i nic. Gra się nie odpala. :)

#Edit

Brawo.. W końcu się udało. Musiałem skasować pliki z pack i aktualizować na nowo.

Widzisz mądry chłopak jesteś sam sobie dałeś radę  ^^

Opublikowano

pobralem nowego klienta

chce spatchowac i co? wyskakuje, ze nie moze aktualizowac i zebym z administratorem sie skontaktowal

Masz aktualnego klienta, nie uruchamiaj przez "Aktualizator Nexoria" tylko przez "Nexoria"  ;)

Gość krzywy231
Opublikowano

pobralem nowego klienta

chce spatchowac i co? wyskakuje, ze nie moze aktualizowac i zebym z administratorem sie skontaktowal

Patcher wrocil już do zywych, mielismy z nim drobne problemy jak można przeczytać wyżej i prowadziliśmy w dzień nad nim prace.

Edit: Nowy client nie wymaga patchowania, tak ku gwoli scislosci, został w pełni zaktualizowany i wrzucony na strone.

Gość krzywy231
Opublikowano

O 3:00 rozpoczniemy przerwe konserwacyjną, potrwa maksymalnie do godziny.

Opublikowano

Te Pancerze Samuraja, które są w IS za 500 SM, są do wydropienia jeszcze w grze? Czy specjalnie trzeba wydać około 30zł na ten item? xD

#Edit
Proszę mi nie pisać, że zbroje są do kupienia od graczy za tyle i tyle yang. Ta informacja jest mi aktualnie niepotrzebna.

maybenow.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Te Pancerze Samuraja, które są w IS za 500 SM, są do wydropienia jeszcze w grze? Czy specjalnie trzeba wydać około 30zł na ten item? xD

#Edit

Proszę mi nie pisać, że zbroje są do kupienia od graczy za tyle i tyle yang. Ta informacja jest mi aktualnie niepotrzebna.

Z Razadora i Nemere.

Witajcie, w nocy z wtorku na środe odbyła się przerwa techniczna, podczas której wprowadziliśmy garść nowości oraz poprawek.

Wymagana jest aktualizacja clienta patcherem, jeśli nie działa Wam client po spatchowaniu, usuńcie root i locale, po czym spatchujcie na nowo.

- Od teraz w grze dostępne są dwa nowe pety, Rozpruwacz i Mały Ork, mozna je wydropic z Odrodzonego Wodza na WO oraz na DT z Ripera, niżej screeny.

- Od teraz zdobyte Yang pokazuje w nowym miejscu.

- Dodano wybór nowych czcionek w opcjach gry.

- Poprawiono % na ulepszenie hełmów 41lv.

- Od teraz ożywic swojego konia mozecie u Stajennego.

- Autopotki dodano również do dropu w Grocie Wygnańców i Red Lesie.

e932a63ccf974b659a2bfb6eb6e02aa7.png

e27cc785eb65454f98c48f2d0172de74.png

f2fbb5a66b7544cea1c76322153bd6a6.png

8e06a6ecad8c4e138f03234fff56950a.png

Opublikowano

@krzywy231
Ten zestaw kostiumów od Świętego Mikołaja za zabicie 100 bałwanów jest na stałe? Daje on w ogóle jakieś bonusy?

maybenow.png

Gość krzywy231
Opublikowano

@krzywy231

Ten zestaw kostiumów od Świętego Mikołaja za zabicie 100 bałwanów jest na stałe? Daje on w ogóle jakieś bonusy?

Tak, wszystkie kostiumy, fryzury i skiny są na stałe. Ten darmowy daje takie bonusy jak przedstawiliśmy niżej w prezentacji świątecznej.

Aktualnie trwa przerwa konserwacyjna, powinna zakończyć się do 14:40.

Gość krzywy231
Opublikowano

Witajcie! Dziś o 19:00 zamiast Dungeonu z GM rozpoczniemy Event Rybacki! Na czym będzie on polegał?

3 Osoby, które złapią największą rybe wg. długości otrzymają od nas prezent w postaci SM. Event potrwa od 19:00 do 20:00.

1. Miejsce - 1500 SM
2. Miejsce - 1000 SM
3. Miejsce - 500 SM

Zasady:

1. Po złapaniu dłuższej ryby niż 25CM, nalezy pokazać ją na szkle na chacie, zapiszemy wówczas wynik.
2. Można zgłaszać nieograniczoną ilość ryb dłuższych niż 25cm do konkursu.
3. Event będzie odbywał się na CH1 w M1 Jinno pod rybakiem obok mostka startowego.
4. Osoby z innych królestw, które będą przeszkadzać w evencie zostaną ukrane blokadą konta na 48h.
5. Event zostanie rozpoczęty o 19:00 i zakończy się o 20:00, po czym wybierzemy zwycięzców

Zapraszamy!

f97616067f974a9f81f2548caae518f6.png
Opublikowano

@krzywy231
Ulepszanie wędki polepsza szansę na złowienie ryby bądź drop? Na Antarisie od wędki bodajże +6 była możliwość wyławiania 2 ryb/przedmiotów. Przy okazji, Rybak może nam wędkę zniszczyć podczas ulepszania?

maybenow.png

Gość krzywy231
Opublikowano

@krzywy231

Ulepszanie wędki polepsza szansę na złowienie ryby bądź drop? Na Antarisie od wędki bodajże +6 była możliwość wyławiania 2 ryb/przedmiotów. Przy okazji, Rybak może nam wędkę zniszczyć podczas ulepszania?

Poki co nie, aczkolwiek jest to nasz plan na najbliższa aktualizacje, także polecam ulepszac, na pewno się przyda. Czym wyższy będzie jej poziom, tym lepiej i częściej będą dropic ryby i unikalne przedmioty.

Gość krzywy231
Opublikowano

@krzywy231

To świetnie, a jak wygląda ulepszanie u Rybaka? Czy istnieje u niego szansa na spalenie wędki?

nie, możesz ulepszać bez obaw.

Zapraszamy dziś o 19:00 na Konkurs OX! Wejście od 25lv.

Gość krzywy231
Opublikowano

buff zbędny? :D

Przydać się na pewno przyda, ale poradzisz sobie też bez niego. To serwer Medium, nie Hard ;)

Gość krzywy231
Opublikowano

Z dnia na dzień jest Was coraz więcej, co udowodnił dzisiejszy Konkurs OX przebijając poprzedni ilością graczy obecnych na nim prawie dwukrotnie! Dziękujemy za okazane nam zaufanie i zapraszamy tych co lubią nocki po północy - Aktywne będą raty 25% EXP'a więcej które potrwają przez całą sobote.

Do zobaczenia w grze!

Screensho_aepxerh.png

Screensho_aepxerr.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten event OX, to jestem na prawdę rozczarowany. Powtarzające się pytania na wszystkich OX, bugi, które powodowały wyrzucanie graczy za poprawną odpowiedź. Ogólnie brak przygotowania do eventu, administracja zapewne nie spodziewała się takiej ilości graczy.

maybenow.png

Opublikowano

Serwer jest super, Azprime w końcu wydał dobry serwer z którego może być dumny.

Tylko go nie olewajcie i będzie dobrze, zapraszam wszystkich na serwer bo kozak.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Gość krzywy231
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten event OX, to jestem na prawdę rozczarowany. Powtarzające się pytania na wszystkich OX, bugi, które powodowały wyrzucanie graczy za poprawną odpowiedź. Ogólnie brak przygotowania do eventu, administracja zapewne nie spodziewała się takiej ilości graczy.

Pytania losowane są z automatu przez system, przygotowaliśmy ich 70, aczkolwiek 3 tury wyczerpały wszystkie z nich. Na ten przyszłotygodniowy przygotujemy się lepiej i napiszemy ich 2x więcej. Jeśli chodzi o to wyrzucane graczy z poprawnej odpowiedzi, takie są już uroki owego systemu z globala, na każdym serwerze to jest i ciężko z tym wygrać, aczkolwiek trzeba mieć niebywałe szczęście żeby trafić na takie puste pole. W skali 300/400 osób na konkursie jest to raptem 5/6 osób.

Gość krzywy231
Opublikowano

Zapraszamy o 19:00 na Zrzut Kamieni Metin!

Opublikowano

Nie polecam serwera, 200 osób w topce od max do 50lvla - śmiech na sali. Strasznie dużo osób leci na bocie i wh/dmg, zgłaszałem gościa na wh który stał na afku pod wo przez godzinę i następnego dnia widziałem go jak wesoło klepał sobie metina ;) Dungeony tak zrobione żebyś bez wymaksowanego eq i skilli nie dawał rady - zapakuj 200zł w is to nie będziesz musiał klepać 2 dni metinów żeby być w stanie pokonać wo/baronke. Niewiele osób online, nie zmylcie się sklepikami offline które mogą stać nawet 2 tygodnie. Ogólnie, nie polecam na dłuższą metę.

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...