Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

Z których bossów dropi pet i nakładki na broń?

Nakładki rozdajemy na eventach takich jak OX czy Szukanie GM. Pety dropią kolejno z:

Odrodzony Wódz Orków [WO] - Mały Ork

Baronówka Pająków - Mały Pająk

Riper [DT] - Rozpruwacz

Razador - Mały Razadorek

Nemere - Mała Nemere

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nakładki rozdajemy na eventach takich jak OX czy Szukanie GM. Pety dropią kolejno z:

Riper [DT] - Rozpruwacz

Razador - Mały Razadorek

Nemere - Mała Nemere

Oprócz Rozpuwacza żaden z tych petów nie jest z IS

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Riper [DT] - Rozpruwacz

Razador - Mały Razadorek

Nemere - Mała Nemere

Taki w końcu był zamysł tego, cała gra nie musi się opierać na ItemShopie. Wartościami nie odbiegają one wiele od tych z ItemShopu, dodatkowo dają takie bonusy jak Wartość Ataku + Szansa na Otrucie, przy czym posiadają dedykowany wygląd i system szkolenia, czym wyższy poziom ma dany pet, tym większy jest jego model.

Opublikowano

I tak pewnie upadnie po miesiącu znowu 

Spawacz mowil ze po dwoch tygodniach to tak musi byc, szanujmy sie. Swoją drogą za pare dni mija miesiąc i jak dalej bedzie sie rozwijał w taki sposób wróże mu, że postoi jeszcze pare ladnych, osobiście się o to postaram.

Opublikowano

Riper [DT] - Rozpruwacz

Razador - Mały Razadorek

Nemere - Mała Nemere

Taki w końcu był zamysł tego, cała gra nie musi się opierać na ItemShopie. Wartościami nie odbiegają one wiele od tych z ItemShopu, dodatkowo dają takie bonusy jak Wartość Ataku + Szansa na Otrucie, przy czym posiadają dedykowany wygląd i system szkolenia, czym wyższy poziom ma dany pet, tym większy jest jego model.

W porządku, taka opcja nie jest zła, tylko chłop wyżej pisał że wszystko z isu jest dostępne w grze, no a nie jest.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Raty 25% EXP'a wiecej zostały już aktywowane! Potrwaja do 14 nastepnego dnia. Dzis o 20:00 zaczynamy polowanie na Smoki, pojawi sie Umarły Rozpruwacz, Beran Setaou i Czerwony Smok, mozna dobrze sie dorobic ;) Zapraszamy do gry!

15895361_1709516726028132_66032666215396

Opublikowano

Nie przemyślany ten event. Zarobek ale dla tych co i tak już dużo mają. :)

Dla nizszych leveli dalismy rowniez Zolwia, Olbrzymiego Nosiciela Plagi i Odrodzonego Wodza Orkow + Ripera na oba przedzialy. Swoja droga jak to sie stało, że interesuje Cie ten event skoro dwa dni temu nazywałeś nas złodziejami i pasożytami?

Opublikowano

Witam mam takie pytanko ile jest graczy online w dzeń i czy opłaca sie grać ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Sklepów w m1 jest od zajebania z 800-900 się utrzymuje.

Sklepow badz co badz jest od zajebania, ale liczba graczy utrzymuje sie na poziomie 500/600 online. Dezan zaczal nagrywac serie dzien temu, kontynuuje ja rowniez Tream i liczy na wzrost w nastepnych tygodniach.

Witajcie, w nocy z srody na czwartek rozpoczniemy przerwe techniczną mającą na celu wprowadzenie do gry aktualizacji, która potrwa od ok. 02:00 do 4/5 nad ranem. Lista nowości i poprawek:

- Od teraz na Górach Grzmotu będzie występował Specjalny Boss z respem co 8h.

- Poprawiono problem z Katakumbami.

- Od teraz cena Skina do broni bedzie wynosic 300 SM, jesli ktos wczesniej kupowal za wyzsza, prosze zgosil sie na PW to oddamy roznice.

- Poprawiono przywolywanie metinów ze zwoju za PO.

- Od teraz pet Rozpruwacz bedzie dawal bonus na Ludzi, zamiast potworów.

- Od teraz na stałe dostępna u Hong Hae bedzie wymiana 3 KU na 1 losowe, tak samo jak na Evencie Swiatecznym.

- Wprowadzono nowe skille pasywne.

- Wprowadzono nowy set bizuterii PvP po Krysztale duszy, mozna wyrabiac go u Kowala.

- Wprowadzono nowe bronie na 120lv.

- Wprowadzono 3 nowe zbroje na 115lv.

- Zresetowano miesieczny status Kart OKEY.

5ecd255916034076812191d86e81b38c.png

00bf5cb58c8d41179679b6d740497433.png

6acd2ffd75614c14b8614f5e3751ef76.png

a81ff01b5d194a5c89c7ab086e46addb.png

Opublikowano

Chciałem wejść, zobaczyć jak to wygląda w grze, a tu uj, client się nie uruchamia...

W ErrorLogu wyskakuje non stop:

Module Name: D:\METINS\Nexoria\Nexoria.exe
Time Stamp: 0x586d346f - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0x00000000	ebx: 0x00000000
ecx: 0x1e2481b8	edx: 0x04be9148
esi: 0x00000000	edi: 0x00000a70
ebp: 0x03d93530	esp: 0x004ff0dc

0x00c560ac	D:\METINS\Nexoria\Nexoria.exe
0x1e116227	D:\METINS\Nexoria\python27.dll

Usunąłem już Nexoria.exe, python27.dll i pobrałem patcherem od nowa, ale błędy w errorlogu nadal się pojawiają, sysser czysty.

Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

Mala informacja odnosnie update ktory wlasnie wszedl w zycie; Kowale od Bizuterii sa w Jinno kolo Alchemika, natomiast w Shinsoo obok Kapitana. Boss Gildyjny respi sie co 8h na Nefrytowej zatoce, drop z niego:

d1d5a5692b794729a10e6128dd1638af.png

Opublikowano

Nie przemyślany ten event. Zarobek ale dla tych co i tak już dużo mają. :)

Dla nizszych leveli dalismy rowniez Zolwia, Olbrzymiego Nosiciela Plagi i Odrodzonego Wodza Orkow + Ripera na oba przedzialy. Swoja droga jak to sie stało, że interesuje Cie ten event skoro dwa dni temu nazywałeś nas złodziejami i pasożytami?

I nadal tak uważam a na serwerze gram i dzięki temu mogę oceniać. Dziękuje 

Opublikowano

Serwer całkiem przyjemny, szkoda, że przez złą opinię ciążącą na nim - prawie pusty.

Dezan też rozjebał :) "Reklamuję ten serwer bo płacą tyle, że wystarczy mi kasy na postać na Vesterisie", nie źle trafiliście.

Oby tak dalej, mam nadzieję, że serwera tak szybko nie zamkniecie i jednak Azprime przekonasz do siebie graczy :D

Opublikowano

Serwer całkiem przyjemny, szkoda, że przez złą opinię ciążącą na nim - prawie pusty.

Dezan też rozjebał :) "Reklamuję ten serwer bo płacą tyle, że wystarczy mi kasy na postać na Vesterisie", nie źle trafiliście.

Oby tak dalej, mam nadzieję, że serwera tak szybko nie zamkniecie i jednak Azprime przekonasz do siebie graczy :D

Nie widzisz, że Azprime za wszelką cenę chce zatrzymać graczy na swoim serwerze? Co drugi dzień są raty serwerowe na serwerze medium. xD

maybenow.png

Opublikowano

Mala informacja odnosnie update ktory wlasnie wszedl w zycie; Kowale od Bizuterii sa w Jinno kolo Alchemika, natomiast w Shinsoo obok Kapitana. Boss Gildyjny respi sie co 8h na Nefrytowej zatoce, drop z niego:

d1d5a5692b794729a10e6128dd1638af.png

Nikomu się nie podoba ten drop samurajek :) 

Gość krzywy231
Opublikowano

Witam. O godzinie 2:30 zostanie przeprowadzano przerwa techniczna, która potrwa max. do 3/4 nad ranem. 

Krótka lista zmian:

~ Poprawiono bonusy w zwierzaku Rozpruwacz
    ~ Zmieniono bonusy w zestawie broni na 120 poziom
    ~ Dodano zwój zmiany nicku do itemshopu (750sm)
    ~ Ulepszono statystyki nowego potwora - Nefrytowy Kamień (koordynaty -  232, 1047)

~ Od teraz miejsce Nefrytowego Kamienia znajduję się tylko na jednym kanale gry (CH1)

~ Poprawiono przedmiot "Kamień Metin"

Pozdrawiamy i życzymy przyjemnej gry, team Nexoria.pl

Opublikowano

Jak najbardziej mogę polecić serwer.

Zawitałem, chociaż słyszałem "negatywne opinie o ilości graczy i złym kontakcie z administracją". 

Trochę już gram, mam trzy postacie po 2000 minut wszystkie. 

Graczy jest wystarczająca ilość, serwer sam w sobie jest świetny. Oczywiście występują różne Bugi, lecz wystarczy zawitać na forum i napisać do administracji.

W szybkim czasie starają się je zwalczać, świadczą o tym częste przerwy techniczne. 

Złych kontaktów z administracją nie zauważyłem. Widocznie większość z osób nie pomyślała aby założyć konta na forum i tam działać. 

Pozdrawiam Anal :)

GURERub.jpg kocham pieseł <3 wow 

Opublikowano

Witam, oplaca sie grać ?
Na jakim lvl na poczatku można spoko zarobic na skile itp ?
Klepanie metków w M2 ? 
Dlugo mi zajmie np takie wbicie aury lub ostrza na p ?

Ile online ?

Opublikowano

Witam, oplaca sie grać ?

Na jakim lvl na poczatku można spoko zarobic na skile itp ?

Klepanie metków w M2 ? 

Dlugo mi zajmie np takie wbicie aury lub ostrza na p ?

Ile online ?

3 dni temu zacząłem i również Polecam serwer ludzi z 400/500 wystarczająco żeby dobrze sie pobawić ;)

1.35lv ulepki

2.Ja wbiłem w 1 dniu gry ostrze na G ( na P ciężko coś z kamolami jest )

3. Up ;)

Opublikowano

Mi nie działa luncher nie wiem czemu. Pliki są zaktualizowane, ale jak chcę włączyć do nic sie nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...