Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

@krzywy231

do jutra oddacie wszystkie sm ? :)

Tak.

O której start ? I czy tylko ja mam tak, jak klikam na ikonkę pobierania to mnie nie przenosi na hosting ?

O której start ? I czy tylko ja mam tak, jak klikam na ikonkę pobierania to mnie nie przenosi na hosting ?

Client bedzie dostepy jutro z rana dopiero ;) Start o 16.
  • Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam widać że azprime się stara jest reklama itp ,a co do was marni hejterzy to idzicie słuchać dalej tego idioty spawacza i niech wam dalej wpycha fałszywe informacje ...

Chętnie cie tu zawołam za 2 tygodnie jak Azprime znowu na hajs cie wyjebie :D
Opublikowano

Powiem tyle- ostrzegam. Stracicie czas i kasę. Tak jak na poprzednich projektach z udziałem Azprime. Gdzie jest Averion ja się pytam?

Opublikowano

Powiem tyle- ostrzegam. Stracicie czas i kasę. Tak jak na poprzednich projektach z udziałem Azprime. Gdzie jest Averion ja się pytam?

A ja jednak zaufam i będę grał :) @krzywy231 nie zyebcie tego  ^^  ^^  ^^

Opublikowano

Panowie, przestańcie spamować postami typu "wyjebie was na hajs lol" "tracicie czas i kase" - Wy wszyscy tracicie czas grając w gry, bo nic z tego nie macie :P

Jak ktoś sobie chce pograć, to będzie grał, a Wy przestańcie pisać takie posty, bo nie chcę nikogo karać za offtop czy spam.

///

Serwer w sumie, może tym razem będzie dobrze dopracowany :D

Opublikowano

Panowie, przestańcie spamować postami typu "wyjebie was na hajs lol" "tracicie czas i kase" - Wy wszyscy tracicie czas grając w gry, bo nic z tego nie macie :P

Jak ktoś sobie chce pograć, to będzie grał, a Wy przestańcie pisać takie posty, bo nie chcę nikogo karać za offtop czy spam.

///

serio? ktoś nie poleca tego syfu a ty chcesz karać za spam...

Czyli mamy pisać tylko pochlebne opinie bo te drugie są traktowane jako spam?

Zrozumcie jedno: pierwsza odsłona nie przyciągnęła graczy więc z drugą będzie podobnie albo gorzej...Wystarczy spojrzeć w aktywność tematu i tematu który leżał w zapowiedziach.

Dodatkowo dodam, że ostatnio zauważyłem, że administracja jak i całe forum stacza się coraz bardziej na dno...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

///

Zrozumcie jedno: pierwsza odsłona nie przyciągnęła graczy więc z drugą będzie podobnie albo gorzej...Wystarczy spojrzeć w aktywność tematu i tematu który leżał w zapowiedziach.

Dodatkowo dodam, że ostatnio zauważyłem, że administracja jak i całe forum stacza się coraz bardziej na dno...

Nikt nie karze pisać Ci pochlebnych opinii, wystarczy napisać dlaczego się nie poleca, a nie cytować posty innych użytkowników i pisać "stracisz czas i pieniądze" "strata czasu" i inne tego typu posty.

Wystarczy napisać opinię, dlaczego się nie poleca, podać konkretne powody, bo napisać "nie polecam, azprime strata kasy" każdy widz spawacza potrafi, lecz konstruktywnej dokładnej opinii już nie każdy potrafi napisać.

///

Gdzie wykupywaliście reklamy?

Opublikowano

Serwer polecam widać że azprime się stara jest reklama itp ,a co do was marni hejterzy to idzicie słuchać dalej tego idioty spawacza i niech wam dalej wpycha fałszywe informacje ...

Chętnie cie tu zawołam za 2 tygodnie jak Azprime znowu na hajs cie wyjebie :D

Ten typ jest niepełnosprawny, co do serwera wydaję się spoko pod względem wizualnym, ale tyle tych serwerow było ze ło matko bosko kochano, powodzenia.

Opublikowano

Również grałem na 1 odsłonie i gorąco polecam serwerek :D

Grałeś na pierwszej odsłonie i skończyłeś po 2 tygodniach bo serwer upadł xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

///

Nikt nie karze pisać Ci pochlebnych opinii, wystarczy napisać dlaczego się nie poleca, a nie cytować posty innych użytkowników i pisać "stracisz czas i pieniądze" "strata czasu" i inne tego typu posty.

Wystarczy napisać opinię, dlaczego się nie poleca, podać konkretne powody, bo napisać "nie polecam, azprime strata kasy" każdy widz spawacza potrafi, lecz konstruktywnej dokładnej opinii już nie każdy potrafi napisać.

///

Gdzie wykupywaliście reklamy?

Widzę karanie ludzi Ci za bardzo w krew weszło.

Naucz się ortografii, potem się wypowiadaj, tylko w tej kolejności ;)

Opublikowano

Azprime , Drogi Adrianie nie wypuszczaj po raz enty tego samego ścierwa proszę , jak mnie wkur***** te twoje serwery gdy zachwalasz się tym jeba*** powiększeniem handlu nie rób z ludzi idiotów 4,5,6 ? projekt w tym roku ? 
NO ELO , nie polecam tego jeban**** Cwela pokrój Siurka nie grajcie na tym syfie ...

@Edit wiem że zaraz poleci na mnie banik lub ostrzeżonko mam w to wyjeba**  mówię prawdę i tylko prawdę

Opublikowano

Azprime , Drogi Adrianie nie wypuszczaj po raz enty tego samego ścierwa proszę , jak mnie wkur***** te twoje serwery gdy zachwalasz się tym jeba*** powiększeniem handlu nie rób z ludzi idiotów 4,5,6 ? projekt w tym roku ? 

NO ELO , nie polecam tego jeban**** Cwela pokrój Siurka nie grajcie na tym syfie ...

@Edit wiem że zaraz poleci na mnie banik lub ostrzeżonko mam w to wyjeba**  mówię prawdę i tylko prawdę

Niestety możesz mieć racje - to wygląda jak zwyczajny skok na hajs.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Kiedy `jakiś start czy coś ? jakiś client ??

Client jest juz u nas na forum, niedlugo wstawimy na strone.

Opublikowano

Nexoria jest po raz 2 - rework xD

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...